- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Lusia właśnie drzemie .Dziekujemy dziewczynki za miłe słowa .Jeśli chodzi o jej pogodę ducha to też się cieszę,że jest taka radosna .Ale oczywiście ma też gorsze dni...tak jak dziś np. od rana płacze i marudzi, sama nie wie co chce kota idzie dostać.Ale wiadomo i tak ją kocham .
sylka, jak dla mnie rowerek trafiony.Nie chciałabym jakoś szczególnie namawiać,żeby później się nie okazało,że coś nie tak jak kupicie ,ale szukałam czegoś w miarę prostego w konstrukcji z pasami, barierką, rączką do prowadzenia i w miłej kolorystyce i ten wszystkie wymogi spełnia. Więc jesli szukasz czegoś podobnego w przystepnej w miare cenie to polecam .A własnie i jesli chodzi o cenę, to już gdzies pisałam, ale jak dla mnie 199 zł jak na niektórych aukcjach to zbyt duzo. 145zł które my zapłaciliśmy (z przesyłka 160) to jest taki max. Takie moje zdanie .Ale wiadomo co sprzedawca inna cena
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam własnie rowerek jako prezent na roczek mam nadzieję że Kubie będzie sie podobał tak jak Lence
heheh super , na pewno sie spodoba
Moja maruderka na sniadanko zjadła ok. 100 ml kaszki na gęsto a teraz wypiła 220 ml MM +kaszka.Ehhh za nią nie trafisz
Zaobserwowałam zmiany w jej zachowaniu.Pomijam już fakt,że jak cos chce albo jej nie pasuje ,to już nawet nie płacze tylko "ryczy" a czym mniej na nia zwracam uwagę tym krócej płacze.Cwaniara .Ale jak cos chce to podchodzi do przedmiotu, wyciąga rączkę i robi "yymmmyyymm" i patrzy na mnie bądź na J,żeby jej daną rzecz dać. Bardzo szybko tez zapamiętuje. U nas wiekszość zabawek ma jakieś imiona i jak ostatnio dostała tą maskotkę z biedronki i nazwałyśmy ją "Mo" to za chwilkę jak zapytałam: "gdzie jest "mo"? od razu patrzyła bądź biegła w jej strone
Kupiliśmy jej "dorosłe" szczoteczki do zębów:
oraz taką
J stwierdził,że może lepiej ,żeby sama sobie wybrała,która jej pasuje.Mówię: no dobra.I efekt taki,że lubi obie
- Monix
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Tak, Lenkowe uśmiechy są urocze i rozbrajające
Mamy taką samą szczoteczkę JORDANA jest super. O wiele lepiej mi się myje taką szczoteczką, aniżeli tą nakładaną, silikonową na palec.
A ja mam taką starą maskotkę, jeszcze z czasów mojego dzieciństwa Ma na imię Tuptuś, a z racji tego, że Nadia nie umie wypowiedzieć tego imienia, to przechrzciła go na "Bete" ciągle trajkocze: Beta, Beta I jak zapytam gdzie jest "Beta" to odrazu przynosi mi mojego "Tuptusia" hehe
Nie chce mi się dzisiaj wychodzić na spacer Chyba sobie dziś odpuszczę
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ja przychodze do niego a on zaslone termosi heheh no to znowu go polozylam wrzask mamamama mysli ze zmiekne
moj maly to dobry zawodnik dobrze ze maz tego nie widzi juz by go wyciagnal z lozeczka...
Normalnie to straszne staje w lozeczku jak wchodze placze mowi mama i wyciaga raczki by wziac odwracam sie do nie go bokiem on podchodzi zeby byc blizej ile on moze plakac jeszcze ja mam lzy w oczach
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ifka szukałam takiego rowerka jak Ty plus brak grających elementów które w domu doprowadzały by mnie do szału a w rowerku nie są istotne w końcu Kuba ma grające zabawki i te starczą za dyskotekę. Kupiłam z przesyłką za 162 zł a to różnica niż 199 + przesyłka. Zreszta jak szukałas to wiesz jakie ceny
Zachaczylismyo poczte i wysłaliśmy moim rodzicom nowe zdjęcia Kubusia.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Aaa sylka mam pytanie bo kupilam danio i bym mu kluski kladzione zrobila jaka make dodawalas ziemnoiaczana i w jakich porcjach??
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ifka Lenka z szczoteczkami jak typowa kobita, zdecydowac się nie moze i bierze 2
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Hehehe ale się uśmiałam, może mu się jeść chce? NIe wychodzicie na spacer na głodnego?a my po spacerku i zakupach boszz nie wiem co mu jest jak dochodzimy do miesnego stoiska on histerii dostaje a jak wyszlam cisza a przelazilam wszystkie stoiska i cisza nie trafie o co mu chodzi
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi nie głodź dziecka hahahhahaha daj mu jeść
OMG Luśka znów rower okupuje
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
Kupiłam własnie rowerek jako prezent na roczek mam nadzieję że Kubie będzie sie podobał tak jak Lence
Kochana poproszę link do tego sprzedawcy bo mam coraz większą chętkę na ten rowerek "Lenki" bo oczywiście też chcemy kupić na roczek
Monix napisał:
Nie chce mi się dzisiaj wychodzić na spacer Chyba sobie dziś odpuszczę
ja miałam tak wczoraj i zostałyśmy w domku, czasami tak po prostu jest ale dzisiaj byłyśmy ponad 2 godzinki
megi cierpliwości ja jeszcze chciałąbym odzwyczaić Kasię od nocnego smoczka, bo z nim zasypia i później wypluwa,ale jak się przebudza to chce smoka z powrotem i wtedy niestety muszę wstawać i jej go dawać.ona zasypia momentalnie a ja się męczę z 20 minut a w dzień w ogóle nie potrzebuje smoka więc może jakoś gładko pójdzie tylko jak pomyślę o kolejnej walce to nie za bardzo mam na nią ochotę
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to ja tez tego linka poproszesylka napisał:
Kochana poproszę link do tego sprzedawcy bo mam coraz większą chętkę na ten rowerek "Lenki" bo oczywiście też chcemy kupić na roczekKupiłam własnie rowerek jako prezent na roczek mam nadzieję że Kubie będzie sie podobał tak jak Lence
megi cierpliwości ja jeszcze chciałąbym odzwyczaić Kasię od nocnego smoczka, bo z nim zasypia i później wypluwa,ale jak się przebudza to chce smoka z powrotem i wtedy niestety muszę wstawać i jej go dawać.ona zasypia momentalnie a ja się męczę z 20 minut a w dzień w ogóle nie potrzebuje smoka więc może jakoś gładko pójdzie tylko jak pomyślę o kolejnej walce to nie za bardzo mam na nią ochotę
Pulpecja mnie ze smoczkiem czeka taka sama przeprawa, Domiś też ze smoczkiem zasypia a w nocy wypluwa a potem znowu chce ale jakoś na razie mu jeszcze odpuszcze
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa