BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #287794 przez ifka
czesc :) :kiss:
Lusia właśnie drzemie :) .Dziekujemy dziewczynki za miłe słowa :) :kiss: .Jeśli chodzi o jej pogodę ducha to też się cieszę,że jest taka radosna :) .Ale oczywiście ma też gorsze dni...tak jak dziś np. od rana płacze i marudzi, sama nie wie co chce :dry: :S kota idzie dostać.Ale wiadomo i tak ją kocham ;) .

sylka, jak dla mnie rowerek trafiony.Nie chciałabym jakoś szczególnie namawiać,żeby później się nie okazało,że coś nie tak jak kupicie :blink: ,ale szukałam czegoś w miarę prostego w konstrukcji z pasami, barierką, rączką do prowadzenia i w miłej kolorystyce i ten wszystkie wymogi spełnia. Więc jesli szukasz czegoś podobnego w przystepnej w miare cenie to polecam :) .A własnie i jesli chodzi o cenę, to już gdzies pisałam, ale jak dla mnie 199 zł jak na niektórych aukcjach to zbyt duzo. 145zł które my zapłaciliśmy (z przesyłka 160) to jest taki max. Takie moje zdanie :) .Ale wiadomo co sprzedawca inna cena :blink:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287797 przez ifka
sylka napisał:

Kupiłam własnie rowerek jako prezent na roczek :) mam nadzieję że Kubie będzie sie podobał tak jak Lence :)

heheh super :woohoo: , na pewno sie spodoba :lol:

Moja maruderka na sniadanko zjadła ok. 100 ml kaszki na gęsto a teraz wypiła 220 ml MM +kaszka.Ehhh za nią nie trafisz :P
Zaobserwowałam zmiany w jej zachowaniu.Pomijam już fakt,że jak cos chce albo jej nie pasuje ,to już nawet nie płacze tylko "ryczy" a czym mniej na nia zwracam uwagę tym krócej płacze.Cwaniara :P :S :side: .Ale jak cos chce to podchodzi do przedmiotu, wyciąga rączkę i robi "yymmmyyymm" i patrzy na mnie bądź na J,żeby jej daną rzecz dać. Bardzo szybko tez zapamiętuje. U nas wiekszość zabawek ma jakieś imiona i jak ostatnio dostała tą maskotkę z biedronki i nazwałyśmy ją "Mo" to za chwilkę jak zapytałam: "gdzie jest "mo"? od razu patrzyła bądź biegła w jej strone :woohoo: :kiss:

Kupiliśmy jej "dorosłe" szczoteczki do zębów:

oraz taką

J stwierdził,że może lepiej ,żeby sama sobie wybrała,która jej pasuje.Mówię: no dobra.I efekt taki,że lubi obie :lol:

[/url]
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287869 przez Monix
Hello :)

Tak, Lenkowe uśmiechy są urocze i rozbrajające :lol: :kiss:

Mamy taką samą szczoteczkę JORDANA jest super. O wiele lepiej mi się myje taką szczoteczką, aniżeli tą nakładaną, silikonową na palec.

A ja mam taką starą maskotkę, jeszcze z czasów mojego dzieciństwa :P Ma na imię Tuptuś, a z racji tego, że Nadia nie umie wypowiedzieć tego imienia, to przechrzciła go na "Bete" :lol: ciągle trajkocze: Beta, Beta :silly: I jak zapytam gdzie jest "Beta" to odrazu przynosi mi mojego "Tuptusia" hehe :lol: :lol: :lol:

Nie chce mi się dzisiaj wychodzić na spacer :P Chyba sobie dziś odpuszczę :blush:

12 lata 11 miesiąc temu #287873 przez nikita
dzień doberek ja tez juz po lekturze od pulpecji, mały wstał o 7 i pierwsza drzemkę juz ma zaliczoną a tak zawsze szedł o 12 pierwszy raz zobaczymy jak pójdzie dalej :blink:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287893 przez megi23
a my po spacerku i zakupach boszz nie wiem co mu jest jak dochodzimy do miesnego stoiska on histerii dostaje a jak wyszlam cisza a przelazilam wszystkie stoiska i cisza nie trafie o co mu chodzi :S wlasnie ma 2 drzemke no zostawilam go w lozeczku kwekal teraz stoi zobaczymy ile wytrzyma :silly: oczywiscie ze ja wygram z nim bo jestem wytrwalsza :lol:

ja przychodze do niego a on zaslone termosi heheh no to znowu go polozylam wrzask mamamama mysli ze zmiekne :blink:

moj maly to dobry zawodnik dobrze ze maz tego nie widzi juz by go wyciagnal z lozeczka...

Normalnie to straszne staje w lozeczku jak wchodze placze mowi mama i wyciaga raczki by wziac odwracam sie do nie go bokiem on podchodzi zeby byc blizej ile on moze plakac jeszcze ja mam lzy w oczach

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #287960 przez sylka
Ja po spacerze z Kubuśkiem i moją psiapsiółą :) Nie widziała Kuby 3 tyg. i mówi że urósł i śmieszek z niego straszny. Młody zasnął na 30 min na spacerze a teraz daje czadu z zabawkami w domku :)

Ifka szukałam takiego rowerka jak Ty plus brak grających elementów które w domu doprowadzały by mnie do szału a w rowerku nie są istotne :) w końcu Kuba ma grające zabawki i te starczą :D za dyskotekę. Kupiłam z przesyłką za 162 zł a to różnica niż 199 + przesyłka. Zreszta jak szukałas to wiesz jakie ceny :P

Zachaczylismyo poczte i wysłaliśmy moim rodzicom nowe zdjęcia Kubusia.

12 lata 11 miesiąc temu #288023 przez megi23
No i bitwe przegralam przez godzine wyl lub stal w lozeczku teraz go wyjelam doubieralam dalam obiad kolejna drzemka o 17 o ile sam nie padnie ale juz pod koniec nie plakal tylko siedzial z pielucha moze za drastyczne samodzielne spanie i odstawiienie od smoka

Aaa sylka mam pytanie bo kupilam danio i bym mu kluski kladzione zrobila jaka make dodawalas ziemnoiaczana i w jakich porcjach??

12 lata 11 miesiąc temu #288025 przez sylka
megi: 1 serek danio, 1 zółtko i 3 płaskie łyżki mąki pszennej czyli np. tortowa :)

Ifka Lenka z szczoteczkami jak typowa kobita, zdecydowac się nie moze i bierze 2 :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #288029 przez justysiak83
megi23 napisał:

a my po spacerku i zakupach boszz nie wiem co mu jest jak dochodzimy do miesnego stoiska on histerii dostaje a jak wyszlam cisza a przelazilam wszystkie stoiska i cisza nie trafie o co mu chodzi :S

Hehehe ale się uśmiałam, może mu się jeść chce? NIe wychodzicie na spacer na głodnego? :silly: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288033 przez ifka
a idź sylka :woohoo: jedną jej myję ząbki a drugą wpycha do buzi w formie zabawy oczywiścźie podczas mycia :ohmy: :P :laugh:

megi nie głodź dziecka hahahhahaha daj mu jeść :blink: :woohoo: :laugh:

OMG Luśka znów rower okupuje :ohmy: :P

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #288034 przez justysiak83
Sylka a weź mi napisz dokładnie (sorki że jeszcze raz) jak się te kluski lane robi? One sobie tak na mleku normalnie pływają? Bo ja mu chciałam wczoraj zrobic takie normalne lane i kluski jak kluski ale mleka tego nie wypije :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #288038 przez pulpecja
sylka napisał:

Kupiłam własnie rowerek jako prezent na roczek :) mam nadzieję że Kubie będzie sie podobał tak jak Lence :)

Kochana poproszę link do tego sprzedawcy bo mam coraz większą chętkę na ten rowerek "Lenki" :) :lol: bo oczywiście też chcemy kupić na roczek :)

Monix napisał:

Nie chce mi się dzisiaj wychodzić na spacer :P Chyba sobie dziś odpuszczę :blush:

ja miałam tak wczoraj :blush: i zostałyśmy w domku, czasami tak po prostu jest :) ale dzisiaj byłyśmy ponad 2 godzinki :)

megi cierpliwości :kiss: :kiss: :kiss: ja jeszcze chciałąbym odzwyczaić Kasię od nocnego smoczka, bo z nim zasypia i później wypluwa,ale jak się przebudza to chce smoka z powrotem i wtedy niestety muszę wstawać i jej go dawać.ona zasypia momentalnie a ja się męczę z 20 minut :( a w dzień w ogóle nie potrzebuje smoka więc może jakoś gładko pójdzie tylko jak pomyślę o kolejnej walce to nie za bardzo mam na nią ochotę :(

12 lata 11 miesiąc temu #288041 przez justysiak83
pulpecja napisał:

sylka napisał:

Kochana poproszę link do tego sprzedawcy bo mam coraz większą chętkę na ten rowerek "Lenki" :) :lol: bo oczywiście też chcemy kupić na roczek :)
megi cierpliwości :kiss: :kiss: :kiss: ja jeszcze chciałąbym odzwyczaić Kasię od nocnego smoczka, bo z nim zasypia i później wypluwa,ale jak się przebudza to chce smoka z powrotem i wtedy niestety muszę wstawać i jej go dawać.ona zasypia momentalnie a ja się męczę z 20 minut :( a w dzień w ogóle nie potrzebuje smoka więc może jakoś gładko pójdzie tylko jak pomyślę o kolejnej walce to nie za bardzo mam na nią ochotę :(

No to ja tez tego linka poprosze :)
Pulpecja mnie ze smoczkiem czeka taka sama przeprawa, Domiś też ze smoczkiem zasypia a w nocy wypluwa a potem znowu chce :blink: ale jakoś na razie mu jeszcze odpuszcze :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #288043 przez ifka
u nas ze smoczkiem identycznie :)

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #288055 przez justysiak83
Ifka pokaż linka do tego rowerka :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka