BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288057 przez ifka
proszę
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

tu jest fajnie pokazany na zdj. z każdej strony
:)

EDIT: u tego sprzedawcy co my kupowaliśmy aukcja też juz zakończona :dry:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288062 przez sylka
U nas Kuba też niekiedy zasypia ze smoczkiem innym razem bez ale w ciągu dnia chodzi bez smoka.

Pulpecja

Justysiak . Kluski lane zwyłke np. do rosołu lub na mleko robię tak: 1 jajko + 3 plaskie łyżką mąki pszennej i tyci soli. MIezam aż bedzie gęsta papka lejąca sitrocję nabieram na mała łyeczkę i wlewan na wrzatek i gotuję kilka min. JAk chcesz z mlekiem to odcedzone dodajesz do gotowego MM. A kluski kładzione z danio opisałam wyżej dla Megi :)

Edit.

Kuba dziś cały dzień mówi mama a co jakiś czas baba :D gada jak katarynka

Pulpecja

12 lata 11 miesiąc temu #288073 przez justysiak83
A ja się wyłamuje i nie kupie rowerka tylko takie cóś :lol: :silly:
allegro.pl/baby-mix-pojazd-3w1-jezdzik-p...mp3-i2026081431.html

12 lata 11 miesiąc temu #288082 przez sylka
justysiak fajny sprzęcik :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288137 przez megi23
dzieki sylka. Moj wlasnie sie kladzie ogladalismy art attack i zasypial na siedzaco a jak polozylam wrzask teraz szwagierka go wziela on lazi do mnie i chce na rekach spac a ja nogi do gory heh ta narazie smoka odpuscilam niech spi z ale tez bede oduczac ..... I apropo na spacer wychodzimy tuz po jedzeniu nigdy na glodniaka kupilam mu lubisia jak wyszlismy zeby nie plakal mi nie jest wtedy do smiechu.. Nastepnym razem idzie szwagierka ze mna

Aa zawalilam sprawe w podgrzewaczem kurier dzwonil a ja na gorze telefon zostawilam bo na dole obiad jedlismy oddzwonilam jutro bedzie bo juz do stalowej dojechal....

Aaa powiem wam cos jak moj szzwagier odkurza maly sie pali tam do pokoju jak konczy to placze jak nasz odkurzacz sie wlaczy to maly ryczy musimy odkurzac jak go nie ma w pokoju a jak wlazi do szwagierki pokoju idxzie pod lozko wyciaga odkurzacz i sie nim bawi hehe

12 lata 11 miesiąc temu #288169 przez justysiak83
Kupiłam przed chwilką ten pchacz-żyrafke z biedronki :lol: za 20zł

12 lata 11 miesiąc temu #288188 przez pulpecja
sylka dzięki za info :kiss: :kiss:
ifka na tym filmiku ten rowerek widać najfajniej. muszę pokazać M. i pewnie go niedługo zamówimy :)
justysiak gratki zakupu :) fajna ta żyrafka...a u mnie w biedronce wielkie zero z tej oferty zabawkowej :( :(

12 lata 11 miesiąc temu #288190 przez sylka
super pokaż foto :)

My wczoraj złożyliśmy Kubie bujaczka choć niby do 11 kg to i tak Kuba w nim juz nie leżał a w zamian dostał krzesełko z Ikei mamut :) zabawy co nie miara ma z nim.

Dziewczyny macie maty antyposlizgowe do dużej wanny. Kuba lubi wstawać i z pluskiem siadać w wannie i ślizga sie więc P. pojechał zakupić takowa mam nadzieję że się sprawdzi.

12 lata 11 miesiąc temu #288198 przez justyna84
Sylka zalezy jaka ci kupi ta mate bo jak taka z gabki to ona ci moze ze tak powiem zgnic nawed jak ja bedziesz pralaa i wyciskala do sucha .Ja mialam takie cos ale poza wanna zebt nei bylo mokkro na podlodze to mi sie potem ta mata zrobila taka szpetna

12 lata 11 miesiąc temu #288199 przez pulpecja
sylka właśnie usiadłam na allegro poszukać maty :ohmy: :lol: :lol: bo Kasia już dwa razy zrobiła nam nura w wannie ;) na szczęście nie przestraszyła się aż tak, aby się zrazić do kąpieli :)

zmieniacie piżamki/pajace po jednej nocy czy dzieciaczki śpią dłużej w tej samej ?? kurcze Kasia śpi dwie noce w jednej a ja mam wrażenie,że pranie mnie atakuje, codziennie pełna pralka, może ja przesadzam z czymś i dlatego to się tak mnoży...pranie,prasowanie i tak w kółko,nie ma dnia przerwy :silly: :ohmy: :huh:

12 lata 11 miesiąc temu #288204 przez justyna84
Moj tez spi 2 noce w jenej pizamce ale np. jak mam takie bluzy polarowe czy dresy co ubieram mu na dwwor to ich tak czasto nie piore dopiero jak sie ubrudza bodziaki tez czasami nosi dluzej albo 1 dzien zalezy jak ubrudzi . A zas co innego by bylo w lato bo dziecko sie bardziej poci moim zdaniem

12 lata 11 miesiąc temu #288214 przez nikita
a mój śpi ok 4 dni w jednej, bez przesady dlaczego mam zmieniać ja po jednym czy dwóch dniach :unsure: przecież on się tak juz nie poci jak latem :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #288218 przez pulpecja
nikita no i właśnie o to mi chodziło BEZ PRZESADY :lol: :lol: bo zdecydowanie przesadzałam :) :woohoo:

maty są tylko takie na allegro:
te za małe do naszej wanny, bo Kasia nie usiedzi na 40 cm czy 55 cm :lol: :lol:
allegro.pl/mata-do-kapieli-antyposlizgow...-cm-i2057156134.html
allegro.pl/canpol-mata-antyposlizgowa-do...nio-i2058826603.html
ale ta z ikei jest ekstra:
allegro.pl/ikea-mata-do-kapieli-antyposl...rie-i2047525711.html
wstrzymam się z zamawianiem bo chyba w sobotę pojedziemy do wrocławia do ikei razem z moją mamą bo zamawia u nich kuchnię i mój M. musi jej pomóc w fachowej rozmowie z pracownikiem Ikei :) :blink:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288219 przez sylka
P. kupił taką gumową matę na przyssawki do dna w pepco za 17 zł :)

Pajace zmieniam tak co 3-4 dni no chyba że ubrudzi lub przepoci stópki to wtedy zmiana od razu. A ubranka to bodziaka zmieniam co 2 dni a dresy czy bluzeczki jak zabrudzi to zmieniam a jak nie to 3 dni i zmiana. W lecie wiadomo czeste zmiany bo mały się pocił nawet kilka razy dziennie.

Kuba dziś spał tylko 30 min na spacerze a tak marudzi a zasnąć nie chciał a teraz już go przetrzymujemy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288225 przez sylka
Dziewczyny wypełniam pit i w uldze dla dieci mam zaznaczać luty czy nie bo Kuba z 14 i nie wiem??? Wydajew mi sięże luty liczę normalnie, najwyzej wezwą nas :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka