BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #288227 przez megi23
Wygralam walke zaspal po 35 i teraz wstal teraz do 20 bo nie bede go o 19 klasc ehh czeka mnie nocna walka trzymajcie kciuki teraz oglada dalmatynczykow ale sie wtulil we mnie jak go wyjelam nie chcial mnie puscic

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #288229 przez pulpecja
oj to ja durna piorę za często :silly: :ohmy: :lol: piżamkę po 2 dniach, bodziaki codziennie (ale te akurat Kasia brudzi przy jedzonku mimo śliniaków, bo chce tylko sama jeść i wkurza się jak próbuję ją nakarmić :blink: )...chociaż jak bodziak jest czysty to i tak wrzucam po dniu do prania. dresy też jak zabrudzi to dopiero je piorę, ale i tak mam wrażenie że to jest w ciągu 2 lub 3 dni :blink:
no ale ZMIANA zaoszczędzę czas i kasę na wodzie i prądzie :) :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #288230 przez boniucha
sylka napisał:

Dziewczyny macie maty antyposlizgowe do dużej wanny. Kuba lubi wstawać i z pluskiem siadać w wannie i ślizga sie więc P. pojechał zakupić takowa mam nadzieję że się sprawdzi.

JA MAM KROKODYLA Z IKEI I JEST BARDZO FAJNY :) ups sorki za cl

chcę taki pchacz/jeździk allegro.pl/kiddieland-auta-zlomek-dzwiek...zle-i2062680851.html do domu

i rowerek na podwórko :) allegro.pl/oryginalny-rowerek-boby-stero...nge-i2070478071.html ale wersję z podnóżkiem - i nie moge znaleźć sprzedawcy bez mnóstwa negatywnych komentarzy...

12 lata 11 miesiąc temu #288234 przez megi23
Ja zmnienian pizamke codziennie lub co 2 dzien reszta uban codziennie bo sie slini wybrudzi jedzeniem zawsze mam juz caly kosz prania jutro pranie zrobie :-)

12 lata 11 miesiąc temu #288239 przez boniucha
piżamkę zmieniam codziennie lub co drugi jak nie zrobi kupy, bo jak zrobi to ja i tak czuję jej zapach na piżamce nawet jak nie pobrudzi ;) a bodziaki codziennie, bo dla mnie to jak bielizna a ja bieliznę zmieniam codziennie :P co innego sweterki, bluzy czy spodnie - a i rajstopki i skarpetki też codziennie świeże :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288240 przez pulpecja
sylka ja jestem zielona z wiedzy nt. PITów :silly:

boniuszka sprawdź czy te koła są gumowe w samochodziku. jeśli plastik to do kitu się obracają !! rowerek fajniutki :)

EDIT

ooooo to widzę, że nie jestem SZALONA z tym praniem ... no ale tak czy siak muszę to zorganizować bardziej ekonomicznie :)

12 lata 11 miesiąc temu #288241 przez boniucha
pulpecja napisał:

sylka ja jestem zielona z wiedzy nt. PITów :silly:

boniuszka sprawdź czy te koła są gumowe w samochodziku. jeśli plastik to do kitu się obracają !! rowerek fajniutki :)

no właśnie chyba nie... a ten co ma Ifka ma gumowe?! Bo jak tak to też zamówię - a co :D

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288247 przez megi23
No moj ma tyle ubran ze mam w co przebierac osobne ubrania do wyjsciaz oso bne w domu wiec jak sie zbiera caly kosz piore potem prasuje dzis go zmienie jutro z rana pranie hehe a moja szwagierka dziennie 3 prania z 3 dzieci :-)

Moje dziecko siadlo na srodku pokoju i oglada jaka to melodia bajek nie oglada woli to zamiast dobranocki potem mu czytam bajke uwielbia lokomotywe tuwima:-)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288258 przez justyna84
Dziecko nawed w zimie sie poci , ja sama po koldra sie poce czasami a dziecko nei :unsure: ;) ja tam wole 2 razy dziennie zmienic pizamke zeby dziecko mialo swieze po 1 i moze u sie w takiej pizamce lepiej spi ja tez lubie jak mam swiezo wyprane ciuchy jak kazdy posciel ..itd .Tak jak powiedziala boniuszka pizamka to bielizna ;)

A powiedzcie jak chce jechac zagranice z dzieckiem to musze miec jakis dowod na to ze to moje dziecko jest ?? jak tak to gdzie mam sie po to zglosic ?? mozecie mi podpowiedziec?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288271 przez sylka
Potrzebny paszport lub dowód osobisty i na to czeka się chyba z miesiąc lub lepiej. U mnie dowód to urzad miasta a paszport urząd wojewódzki

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #288276 przez ifka
hej :) z wieczorka.J pluska Lusie to mam chwilke :blink: .

Jeśli chodzi o piżamki, to my jakoś teraz nie zakładamy pajaców na noc (nie wiem czemu) :P .Po kapieli zakładamy bodziaka na długi i leginsy i rano ściągamy leginsy zakładamy rajstopki i smiga w tym bodziaku co po kapieli miala założony i nastepnego wieczora zmiana oczywiscie.Czyli u nas w tym co spi, to smiga cały dzien i na noc swieże :) .

Nasz rowerek gumowane ma tylko przednie kolo, taka guma przez srodek idzie-cienki pasek.Ale wiecie co musiałaby byc całe gumowe koła (jak już ktos sie na takie nastawia) bo takie obgumowane jakimis paskami róznej szerokosci,to do d....Widziałam zdjecia jak takie "super obgumowane koła" sie odklejały :angry: :huh: .

a w PIT`ach to i ja mało pojetna jestem :silly:

A o macie do dużej wanny tez wczoraj rozmawialiśmy :lol: :lol:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #288277 przez sylka
tak dla dziecka z czego 1 ważne jest a 2 dłużej na kilka lat ale nie pamiętam co

12 lata 11 miesiąc temu #288332 przez pulpecja
MOŻE TEŻ WAM SIĘ PRZYDA (niekoniecznie z tej stronki, spersonalizowane bajki są w wielu sklepach, fajna sprawa):
www.bajkopisarze.pl/sklep.php?gid=102

justyna planując wyjazd za granicę musicie mieć dla małego paszport.

12 lata 11 miesiąc temu #288336 przez karotka18

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka