BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294257 przez ifka
Kubuś brawo,ale slodziak !!!! :lol: :lol: :kiss: .Widzę,zę pozycja jedzeniowa jak u nasw polowie leżąca :lol:

Muszę dziś J pogonić,żeby nagrał Lusię jak chodzi,bo jak widzi u mnie to bam na 4 i leci do telefonu :P

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #294264 przez sylka
U nas do P. zasuwa a do mnie rzadziej :P Jak P. wraca z pracy to młody non stop biega do niego a póxniej do mnie.

Ja przez tel musze rozmawiać na głóśnomówiącym bo inaczej dziecko mi wyrywa tel. z rąk :)

12 lata 11 miesiąc temu #294272 przez sylwira1721
chyba kazde dzidzi ma tak samo ze chce telefon i komputer :) jak oni juz takie rzeczy chca to co beda chciec za 10 lat?? pewnie zebysmy im dom zbudowali :P

12 lata 11 miesiąc temu #294283 przez sylka
U mnie P. powiedział że kupimy lapka jak podrośnie i jak bedzie zawalał szkole to łatwiej schować lapka niż całąą jednostkę :D

Wiecie że dziś wstałam o 6.00 i jak KUba spał rozmroziłam i umyłam cała lodówkę :D

12 lata 11 miesiąc temu #294312 przez karotka18
sylka napisał:

U mnie P. powiedział że kupimy lapka jak podrośnie i jak bedzie zawalał szkole to łatwiej schować lapka niż całąą jednostkę :D

Wiecie że dziś wstałam o 6.00 i jak KUba spał rozmroziłam i umyłam cała lodówkę :D

a co ty na bezsennosc cierpisz :P ja mam strasznie lenia a codzienne wycieranie kurzy mnie juz irytuje w pietek idziemy do alergologa zobaczymy co nam powie na te wyniki

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294320 przez nikita
Sylka co za poświecenie ja to śpię jak najdłużej i wolami by mnie nie wyciągli :silly: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #294325 przez sylka
P. mnie wkurzył i spać mi sie odechciało :P a lodówkę mialam już dawno rozmrozić tylko czekałam na mróc bo wszystkie szuflady miałam wypchane i nie było jak bez mrozu :P

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294331 przez ifka
tak, nic nie robi tak dobrze jak sprzątnięcie lodówki :lol:

Qrcze nie chce mi sie jakos na spacerek iść a takie piękne słoneczko :huh: ,chybaprzez 2 czuje,ze to dziś lub jutro :angry:.No nic zjemy obiadek o 14 i się poturlamy :S :)

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #294333 przez sylka
taa :lol: i wynoszenie rzeczy na balkon przy -15 :D

Na szczęście Kuba na razie nie daje mi w kość. Bawi się grzecznie nawet spał 40 min a ja w tym czasie zrobiłam mu zupke bo na 2 zje nalesniki z twarogiem i brzoskwiniami. Wczoraj mnie odjadał :)

12 lata 11 miesiąc temu #294336 przez boniucha
sylka napisał:

taa :lol: i wynoszenie rzeczy na balkon przy -15 :D

Na szczęście Kuba na razie nie daje mi w kość. Bawi się grzecznie nawet spał 40 min a ja w tym czasie zrobiłam mu zupke bo na 2 zje nalesniki z twarogiem i brzoskwiniami. Wczoraj mnie odjadał :)

mój mnie też wczoraj objadał z naleśników :) i zapomniałam wczoraj napisać - ja robię bez jajek :)

12 lata 11 miesiąc temu #294338 przez sylka
Ja robiłam z mlekiem krowim, jajkami normalne i twaróg do tego a na wierzch dzem brzoskwiniowy. Cała rodzina sie najdła :)

12 lata 11 miesiąc temu #294341 przez boniucha
sylka napisał:

Ja robiłam z mlekiem krowim, jajkami normalne i twaróg do tego a na wierzch dzem brzoskwiniowy. Cała rodzina sie najdła :)

ale ja nie robię bez jajek ze względu na Franka...po prostu - nie są potrzebne do robienia naleśników :) i lubię takie cieniutkie i delikatne :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #294345 przez ifka
my w kwestii nalesnikowej też robimy jak sylka; mlesio "krówkowe" i cale jajo.Ale czasem dodaję wody gazowanej :lol: :blink:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #294347 przez sylka
mi wychodza cieniutkie i delikatne jak chce chrupikie to robię z woda :) A i daję do ciasta olej to wtedy tylko wylewam ciasto na gorącą patelnię i wychodzą cieniutkie naleśniczki

12 lata 11 miesiąc temu #294351 przez boniucha
sylka napisał:

mi wychodza cieniutkie i delikatne jak chce chrupikie to robię z woda :) A i daję do ciasta olej to wtedy tylko wylewam ciasto na gorącą patelnię i wychodzą cieniutkie naleśniczki

ja też dodaję do ciasta :) ale nie idę specjalnie po jajka jak nie mam tylko robię bez :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka