BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #301038 przez sylka
Kuba chodzi w takich kapcio-skarpetach lub skaprpetkach zwykłych

Jasiu zmotoryzowany chłopak :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #301048 przez arturek
ale super:) Zuzia tez ma samochody i tez sobie jezdzi:) ale teraz hit to piłka taka mała z wypustkami:)

12 lata 11 miesiąc temu #301068 przez Sikoreczka
Olka my wprowadziliśmy sie do mieszkania nowego w tamtym roku i całą zimę było bardzo cieplutko więc stwierdziliśmy że okna są dobrze osadzone bo nic nie wiało. W lato założyliśmy rolety i moskitiery przez co straciliśmy gwarancje bo było w umowie że jak wiercimy otwory to tracimy gwarancje. A teraz jest jakaś tragedia w salonie wieje tak że aż uszczelka cała zamarźnięta i firanka lata :( :unsure: :( Normalnie tak się wkurzyłam że nie wiem.

12 lata 11 miesiąc temu #301086 przez arturek
jaka cisza,pisazcie co dziołuszki,ja nadal szukam fotelika i juz mi sie w głowie miesza
:P

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301087 przez olka
o kurde Sikoreczka, ciekawe czy jak my latem zamontowaliśmy rolety to też się nie okaże to samo co u Was :unsure: :ohmy:

edit
Arturek, widzę że też masz deficyt forum tak jak ja :laugh: jak teraz mamy ferie, to dziewuchy gdzieś pouciekały :dry: :blink:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 11 miesiąc temu #301091 przez Sikoreczka
ja kupiłam Kubulkowi romera king plus i jestem zadowolona. Kuba jeździ w nim bardzo chętnie i zasypia szybciutko :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301100 przez Sikoreczka
olka napisał:

o kurde Sikoreczka, ciekawe czy jak my latem zamontowaliśmy rolety to też się nie okaże to samo co u Was :unsure: :ohmy:

może macie rolety zakładane na okna wtedy nie wierci się. U nas wiercili więc po gwarancji teraz trzeba płacić za każde wezwanie majstrów :( no ale nic jak się ociepli to musze ich wezwać bo teraz to nie dość że wieje strasznie to jeszcza akurat od strony kaloryfera wieje i mi kaloryfer tak grzeje że się go dotknąć nie da a zimno i tak jest

A spotkanie w wawie to suuuuper pomysł :) hehehe będe miała blisko :laugh: :lol: :silly: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #301110 przez olka
chyba nie wiercił nam nic w oknach, ale kurde pewności nie mam... :S P. też się zaczął zastanawiać, bo od lata nam to uciekło z głowy... :dry:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301195 przez megi23
ja jestem poprzytulalam sie troche z S gada wlasnie do mnie wlasnie spac a nie gdaj hehe
Ja tez mam dylemat z fotelikiem. Chcialam cybexa ale po opini mely nie wiem sama kiddy tez dobry za duzo do wyboru romer tez ma dobre opinie ....
Jutro mam pokazac mezowi jaki chce rowerek kupic malemu a i hustawke tesciowa jednak chce na roczek malemu ogladalismy dzis na all jutro mam cos wybrac to sie zamowi.... :lol:

Ok nie ma juz nikogo to i ja ide spac spokojnej nocki dobranoc mamusie i maluszki :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #301268 przez ifka
dzień dobry :woohoo: :kiss: :kiss:

My dziś szczepienie :( :S

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #301280 przez sylka
arturek napisał:

jaka cisza,pisazcie co dziołuszki,ja nadal szukam fotelika i juz mi sie w głowie miesza
:P

My mamy Bebe Confort Iseos TT Kuba zadowolony, mimo zimowego ubrania nie jest ściśnięty jak sardynka.

Ifka daj znac jak będziecie już po

12 lata 11 miesiąc temu #301284 przez karotka18
Sikoreczka napisał:

olka napisał:

może macie rolety zakładane na okna wtedy nie wierci się. U nas wiercili więc po gwarancji teraz trzeba płacić za każde wezwanie majstrów :( no ale nic jak się ociepli to musze ich wezwać bo teraz to nie dość że wieje strasznie to jeszcza akurat od strony kaloryfera wieje i mi kaloryfer tak grzeje że się go dotknąć nie da a zimno i tak jest

A spotkanie w wawie to suuuuper pomysł :) hehehe będe miała blisko :laugh: :lol: :silly: :kiss:

ja do wawy mam 20 km :D

12 lata 11 miesiąc temu #301286 przez karotka18
ifka napisał:

na którą masz wizytę ? my mamy na 14.40 ale na wage i miare bez szczepienia

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301338 przez ifka
karotka18 napisał:

ifka napisał:

na którą masz wizytę ? my mamy na 14.40 ale na wage i miare bez szczepienia

my mamy na 12.15, miała byc 11, ale jestesmy my i jeszcze tylko jedna dzidzia i nam przełozyli.Tylko Luska spi o 11 cholerka jasna :huh: .Spróbuję ja połozyc gdzieś o 10.45,żeby chociaz godzinkę przespała.Tylko czy zasnie...Ale jest szansa bo dziś nie spi od 7.
J porobił fotki naszego nieszczęsnego okna i ma wejśc do tej firmy i zapytać co i jak.

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301341 przez nikita
witam sie i ja
Mały śpi to mam czas troszkę popisać :silly:
olka myślałam ze mój drożdżowiec nie wyszedł bo jak jadłam u kumpeli to miała taki wysoki a mi wyszedł taki niski ale okazało sie ze dałam za dużo owoców i mi nie wyrósł tak jak jej ale ogólnie pyszny :lol: i w sumie to mi lepiej smakuje bo jest taki wilgotny a nie suchy :silly:

a i wczoraj kupiłam na all skarpetki i 2 bluzki :P :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka