- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
nie przejmuj sie tym oczkiem mojemu lewe ucieka do 2 roku zycia nic mam nie robic bylam u okulisty bo galka sie stabilizuje dopiero w wieku 2 lat mamy kontrol i wtedy bedziemy wiedziec co dalej...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
ifka, to i tak miała ładną wagę jak na wcześniaczka... moja koleżanka urodziła swojego synka w terminie i ważył 2600 g No ale wiadomo, że o wcześniaczka zawsze się martwimy... dobrze Lenka taka zdrowiutka a na kiedy miałaś pierwotny termin??
termin to z OM 25 lutego miał być a z USG 27 lutego .
Megi a u Was to jakos sama zaobserowałas,że coś się dzieje .Bo ja się gapię na tą moją gadzinkę i inic nie widzę .
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
36 tc.a Kubuś w którym tyg. ciąży się urodził? przypomnij sylka
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Ifka to byla tylko ta chwila jak weszlas do gabinetu ,ulamek sekuny . Moze lekarzowi sie zdawaloolka napisał:
ifka, to i tak miała ładną wagę jak na wcześniaczka... moja koleżanka urodziła swojego synka w terminie i ważył 2600 g No ale wiadomo, że o wcześniaczka zawsze się martwimy... dobrze Lenka taka zdrowiutka a na kiedy miałaś pierwotny termin??
Megi a u Was to jakos sama zaobserowałas,że coś się dzieje .Bo ja się gapię na tą moją gadzinkę i inic nie widzę .
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
olka napisał:
Megi a u Was to jakos sama zaobserowałas,że coś się dzieje .Bo ja się gapię na tą moją gadzinkę i inic nie widzę
.
Szczerze to moja mama zauwaazyla on mial wtedy 5 miesiecy mowila ze mu lewe ucieka wiec zadzwonilam do swojego okulisty i kazal przyjechac powiedzial ze on maly i tak moze byc sylwiry Tobiemu oba uciekaly ze to normalne do 2 roku moze tak byc u Tymka wyszla jeszcze wada wzroku +2 ale moze sie cofnac teraz mu mniej ucieka ale ma jakby mniejsze jak bede w marcu u mamy znowu podejde do niego
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
byliśmy u p. dr z tą szorstką skórą i mówi ze to normalne i mamy nawilżać, a co używacie na atopową skórę
kupiłam olilatum i emolium ale to dziadostwo drogie może macie cos sprawdzonego i tańszego
- Monix
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
My już po spacerze, po pierwszym obiedzie no a teraz Nadia śpi Ja muszę trochę chatę ogarnąć, bo normalnie burdel na kółkach jest
Jasio Olka, mi Nadia 2 razy z łóżka zleciała. Przy pierwszym razie też sie trochę poobijała, bo spadła uderzając się o kaloryfer. Troszkę siniaków było nie powiem.
ifka ja bym się za bardzo tym "uciakającym" oczkiem nie martwiła póki co (tym bardziej, że to niezauważalne jest!) Wydaje mi się, że za jakiś czas powinno się wszystko unormowac. Być może Lenka ma po prostu słabsze mięsnie i stąd ta przypadłość.
Nikita no nietety produkty dla dzieci z atopową skórą są drogie My kupujemy Nadii produkty SVR (balsamy, mydła w płynie) a do zmiękczania wody OILATUM. Kasy na to tyle idzie, że szkoda słów, no ale co zrobić. Dziecko najważniejsze Nie spotkałam tak na prawdę, taniego i dobrego produktu do skóry atopowej
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
justynka, tak to było tylko na wejściu przez sekundę jak na nią spojrzała. Ale jak wchodzilyśmy do gabinetu to trzymałam Lenkę na biodrze a więc bokiem.
Nikita my jak Lenka miała problemy ze skórką używaliśmy "Emolium", niestety starsznie drogie te specyfiki .
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A! i wreszcie moje zamówione buty zostały wysłane ale dopiero po tym jak do nich maila wysłałam z pytaniem: KIEDY??? do cholerki mają zamiar zrealizować zamówienie, bo w czwartek już kasę przelałam no i dziwnym trafem nagle dziś wysłali mogłam wcześniej do nich napisać, to pewnie bym w ten sposób ich popędziła ehhhh, idzi się wk*****ć
ifka, ta doktórka jakś pewnie ślepa jest mówię Ci
EDIT
nikita napisał:
hm buszuje po all
i tak sie zastanawiam latem jaki rozmiar będzie miało moje dziecko wie ktoś
nikita, 86cm
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Studia magisterskie robiłam w Gdańsku, ale już zaocznie. Poza tym Izka była już ponad 6 miesięcznym szkrabem i było o wiele łatwiej, chociaż jak miałam zjazd to nocowałam w Trójmieście i nie widziałam Izki przez dwa dni ale mała dobrze to na szczęście znosiła
nikita, ja nie miałam nic z tej firmy...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nikita Nie miałam styczności z produktami tej marki.
Kuba od 2 dni ma szorstkie nóżki na wysokości od kostki do kolanka. Nie wiem od czego Smaruję Alatanem ale nie ma poprawy, chyba zakupię Oliatum lub coś innego i zobaczymy czy pomoże. Jak nie to czeka nas wizyta u pediatry.
Ps. Jakie są inne dobre marki niż Oliatum, Emolium, Oillan i która z nich wychodzi najkorzystniej cenowo? Nie kupowałam nigdy ich bo nie było potrzeby.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa