BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #303229 przez pulpecja
hej :)
ja ostatnio znów tylko Was czytam i nie mam sił później nic już pisać.

Karol witaj :) :kiss: czekamy na fotkę dzieciaczków :)

Mówiłam Wam już kiedyś, że strasznie się cieszę, że Was mam ?? :) :blink: Kurcze Kasia też znów od 4 dni ma cuche placki na skórze...no i po co szukam gdzieś informacji skoro Wy o tym tutaj piszecie :) dzięki Wam mniej się martwię, jutro kupię coś w aptece i będziemy nawilżać :) może to taki okres, bo zobaczcie, że nagla u kilku dzieciaczków pojawił się problem suchej skórki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #303230 przez Sikoreczka
Megi Kuba idzie za postępem i w 3d bajki ogląda ;)

Nikita ja też cały czas się z tej fotki chichram :lol: J. ją zrobił więc nawet nie wiedziałam o jej istnieniu a teraz przerzucam fotki i płacze ze śmiechu :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303234 przez nikita
mely a ja myślałam ze ty rozwód z nami wzięłaś :ohmy: :silly: :lol:
gdzie sie kochana podziewałaś,
edit
i mely juz nie ma :( :(

12 lata 11 miesiąc temu #303235 przez sylka
Pulpecja może masz rację że taki okres skoro jest nas juz kilka z takim problemem.

12 lata 11 miesiąc temu #303239 przez nikita
pulpecja napisał:

hej :)
ja ostatnio znów tylko Was czytam i nie mam sił później nic już pisać.

Karol witaj :) :kiss: czekamy na fotkę dzieciaczków :)

Mówiłam Wam już kiedyś, że strasznie się cieszę, że Was mam ?? :) :blink: Kurcze Kasia też znów od 4 dni ma cuche placki na skórze...no i po co szukam gdzieś informacji skoro Wy o tym tutaj piszecie :) dzięki Wam mniej się martwię, jutro kupię coś w aptece i będziemy nawilżać :) może to taki okres, bo zobaczcie, że nagla u kilku dzieciaczków pojawił się problem suchej skórki.

tak pulpecja mi pediatra powiedziała ze to taki okres wilgotno i zimno i takie zmiany skórne będą sie pojawiać , wyleczymy to i znowu wyjdzie niestety

12 lata 11 miesiąc temu #303242 przez mely10
nikita napisał:

mely a ja myślałam ze ty rozwód z nami wzięłaś :ohmy: :silly: :lol:
gdzie sie kochana podziewałaś,

no cos ty kochana,predzej z mezem wezme :lol: :lol: :lol:
czytam was i czytam zeby byc w temacie,ale nici :ohmy: :( piszenie jakbyscie bezrobotne byly :lol: :lol: :kiss:
moja Nelka katar ma i sie meczy biedulka :( a ja sie od niej zarazilam i sie mecze z nia,tylko tyle ze ja sobie nosa "wysmarkam"a Nelka nie :( a tä fride tak lubi ze szkoda gadac,na jej widok odrazu ucieka :(

wszyscy zdrowi i piekni????cos nowego mnie ominelo???ktoras w ciazy :unsure: :unsure: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303245 przez megi23
Ja mam problem z jego krostkami na buzi ale chyba przez smoczek i zeby slini sie jak plus pluto smaruje bepanthenem codziennie kilka razy dziennie ale on chce to zjesc wszystko by jadl hehe ;-) woec ra zjest lepiej raz gorzej

Hehe mely ciaza dobre jak u mnie to tyle ze malemu ida pierwsze zeby nareszcie :silly: bo juz myslalam ze mu protezke bede sprawiaci korega klej;-) ale ma katar przy tym i tez sie meczy szczegolnie w nocy frida hehe moj majac tydzien juz sie z nia zapoznawal....... Teraz sie drze jak sie zblizam do nosa tak profilaktycznie;-)

12 lata 11 miesiąc temu #303246 przez pulpecja
Sikoreczka ja też padłam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Kochany bąbel :)

mely Zdróweczka :* Kaśka też przy katarku wrzeszczała, jak tylko szłam do niej z fridą :( ale po chorobie już normalnie czyścimy nosek :)

12 lata 11 miesiąc temu #303247 przez mely10
pulpecja napisał:

Sikoreczka ja też padłam ze śmiechu :lol: :lol: :lol: Kochany bąbel :)

mely Zdróweczka :* Kaśka też przy katarku wrzeszczała, jak tylko szłam do niej z fridą :( ale po chorobie już normalnie czyścimy nosek :)

dzieki Pulpecjiu:-) :kiss: a jakiej chorobie?co Kasia miala?Nelka ma katar juz 2 tyg i nie widac konca :( :(

12 lata 11 miesiąc temu #303248 przez nikita
mely odwiedzaj nas częściej :ohmy: :ohmy:
ja spadam do jutra :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #303252 przez mely10
nikita napisał:

mely odwiedzaj nas częściej :ohmy: :ohmy:
ja spadam do jutra :kiss:

ok :lol: :unsure: :kiss:
jak Nelka nie spi to komputer nada :) :) nawet go nie dotykam bo leci jak z procy wystrzelona :lol: :lol: :)
ide zapalic,niedlugo bede jezeli ktos ma ochote to niech czeka :lol: :lol: :lol: :lol: na mnie :lol: :lol: :) hihiihi :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #303253 przez megi23
Moj tez ma katar 2 tyg ale to na zeby pewnie bo nie wychodzimy wiec nie mial skad zlapac....no najgorsze to katar bo ciezko oddychac wtedy eh.... Mam nadzieje ze wyjda zeby co maja wyjsc i sie skonczy.....

12 lata 11 miesiąc temu #303254 przez pulpecja
ely Kasia odpukać miała tylko raz katar, na koniec października i przez wyżynające się wtedy ząbki, i wtedy właśnie na widok fridy wrzeszczała już na odległość :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #303255 przez megi23
Ja tam poczekam i tak leze dopoko router chodzi i szwagier nie przestanie grac lub bateria nie padnie w telefonie
Moj majac tydzien mial pierwszy katar nieraz 2 tyg walczylam z nim a ostatnim zakupem byla frida i sie przydala:-)

12 lata 11 miesiąc temu #303256 przez Sikoreczka
Kuba lubi bawić się fridą :) rozbiera ją na części, macha sobie rureczką i chyba dzięki temu nie strajkuje zbytnio jak chce mu wyczyścić nochalka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka