BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #301966 przez megi23
Bombel super zaproszenia
Ifka my mamy te lodeczke co fotke pokazywalas a autko fajne:-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #301967 przez karotka18
''
Karotka[/b] gratuluję ząbka ;) Super że Kuba zdrowy!

Ja dzisiaj skończyłam zaproszenia :) [/quote]

zaproszenia rewelacyjne powinnas sie tym zając zawodowo :D Ja mogę byc Twoim menagerem :D

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301969 przez bombel779
Robię jeszcze Jaśkowi taką księgę życzeń :blush: :laugh: dzisiaj przyozdobiłam kartki, zamierzam je wysłać do wszystkich gości razem z zaproszeniami i poprosić ich napisanie ładnych życzeń dla Jasia :) jak będzie większy to sobie poczyta :)
Muszę jeszcze tylko z czegoś zrobić okładkę, ale póki co nie mam pomysłu.. :unsure:
Mniej więcej tak to wygląda...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Emme napisał:

Super Bombelinko! jak będę potrzebowała jakies zaproszenia to wiem gdzie uderzać :D

Hyhy :blush: do usług! :laugh:

Aniołek wrzesień 2013 [*]
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #301984 przez megi23
Moje dziecko oglada dobranocke czyt jaka to melodia stoi przy swojej pufie i sie kolysze tyl przod. Hehhe

12 lata 11 miesiąc temu #302110 przez arturek
hej dziewczyny!
ale strasznie mnie głowa dzis boli,w ogóle do d... dzien,juz wolałam zeby było zimno a teraz jest i zimno i ślisko,oczywiscie jak mam wracać do pracy do warunki drogowe sie psują.
A po drugie do d... ze Zuśka odrzuciła pierś, i tak mi jakos smutno,juz wczoraj tak zrobiła tzn ugryzła mnie dośc mocno ale myślałam ze moze jest zmęczona ,potem w nocy juz nie dawałam, mysle sobie moze dzis wieczór znów spróbuje,ale znów - jakby ze złością- mnie ugryzła.Mówie jej zuzia nie wolno tak robic i sie popłakała ale szybkoe męż zrobił butelke ,obaliła buteleke i poszła spać...to juz chyba koniec wieźi:(

Bombel superowe zaproszenia:) ską wziełaś pomysł??
Karotka podziwiam ze Kuba TAKI DUZY CHŁOPAK:)

12 lata 11 miesiąc temu #302121 przez mankowa
arturek nie przejmuj sie, to nie koniec wiezi :), moja zrobila mi dokladnie tak samo, mimo iz chciala cyca ale jak pojawily sie zeby to mysle,ze nie wiedziala co czyni ale bol i strach przed ugryzieniem zrobil swoje, dalam jej dwa razy dwa razy ugryzla i od tamtej pory nie daje cyca, nauczylam ja przytulac i zawsze mnie przytula mocno, ale ni epowiem pojawia sie czasem tesknota za ta bliskoscia, a cycki sie taaakie flaczki zrobily ze szok, no coz...

12 lata 11 miesiąc temu #302122 przez karotka18
arturek napisał:

hej dziewczyny!
ale strasznie mnie głowa dzis boli,w ogóle do d... dzien,juz wolałam zeby było zimno a teraz jest i zimno i ślisko,oczywiscie jak mam wracać do pracy do warunki drogowe sie psują.
A po drugie do d... ze Zuśka odrzuciła pierś, i tak mi jakos smutno,juz wczoraj tak zrobiła tzn ugryzła mnie dośc mocno ale myślałam ze moze jest zmęczona ,potem w nocy juz nie dawałam, mysle sobie moze dzis wieczór znów spróbuje,ale znów - jakby ze złością- mnie ugryzła.Mówie jej zuzia nie wolno tak robic i sie popłakała ale szybkoe męż zrobił butelke ,obaliła buteleke i poszła spać...to juz chyba koniec wieźi:(

Karotka podziwiam ze Kuba TAKI DUZY CHŁOPAK:)

tez jestem w szoku ale z drugiej strony sie ciesze najwazniejsze to oby był zdrowy

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302137 przez arturek
Karotka no super ze jest duzym i zdrowym chłopcem, bo moja to taka kruszynka sie wydaje:)
Mankowa no ma nadzieje ze nadal bedziemy sie przytulac przed spanim...bo to jest to na co czekam cały dzien...
co do zjazdu w stolicy,to dla mnie troszku daleko:(

12 lata 11 miesiąc temu #302200 przez nikita
Bombel zaproszenia fajowe ja tez chciałam robić ale mam do dupy drukarkę i na dodatek kolorowego tuszu nie mam :(
a ty jak je robiłaś :unsure:
Karotka waga i wzrost powalający :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302221 przez megi23
Ja tez mialam robic zaproszenia ale tutaj nic nie ma troszke sama z terapii sobie wzielam z pracy poza tym ja potrzebuje tylko 3 zaproszenia to kupie z ksiega to super sprawa.... Ja lubie ogolnie kartki robic na terapii ich 80 robilam na swieta zawsze wysylalismy i 1 kartke walentynkowa mezowi sama zrobilam ma ja do dzis na polce :silly:

Ej dziewczyny robicie moze normalne budynie oczywiscie na MM? Bo ja dzis malemu zrobilam MM i maka ziemniaczana i sok malinowy

12 lata 11 miesiąc temu #302259 przez Sikoreczka
Bombel zaproszenia rewelka :)

Karatka kubuś to już prawdziwy mężczyzna :) ślicznie rośnie

a ja byłam dziś w lidlu i kupiłam Kubie kurtke na wyprzedaży za 24,99 i kamizelke z bluzeczką za 17,99 :) kurcze myślałam że kupie pościel po bardzo mi się podobała ale nie mają 200x220 :( eh same małe robią

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302269 przez megi23
Sikoreczka ja tez takiej potrzebuje bo mam potrojne spanie i tez mam problem z kupnem

No to zakupy udane byly:-)

Ja ostatnio w lidlu kupilam malemu bodziaki i pajaca do spania

12 lata 11 miesiąc temu #302292 przez megi23
Ej co taka cisza? Ja cos spac nie moge :(

12 lata 11 miesiąc temu #302349 przez olka
ja dzisiaj pierwsza :) witam!
bombel, zaproszenia są naprawdę super :laugh:

Jasiek już chyba na dobre polubił znów mleczko z butelki :woohoo: :woohoo: :side: :side:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 11 miesiąc temu #302375 przez bombel779
arturek napisał:

Po części z głowy, po części z internetu ;) Chciałam żeby zaproszenia były chłopięce więc musiał być jakiś pojazd :) w necie znalazłam gdzieś traktor, nawet zaczęłam takie zaproszenie robić..ale później stwierdziłam że auto będzie lepsze :P

nikita napisał:

Bombel zaproszenia fajowe ja tez chciałam robić ale mam do dupy drukarkę i na dodatek kolorowego tuszu nie mam :(
a ty jak je robiłaś :unsure:

Ja robiłam ręcznie, z kolorowych papierów. Drukarka była mi tylko potrzebna do wydrukowania napisów bo chciałam konkretną czcionkę, ale tak na dobrą sprawę i to można własnoręcznie zrobić.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka