BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #275358 przez ifka
witam się z rana :) :kiss:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275411 przez sylka
Witam :)
Kuba przespał nocke było kilka popłakiwań ale ogólnie ok. spał do 20 do 7 :) teraz ma drzemkę :)
Dziś dostaliśmy pierwszy prezent na roczek od moich rodziców: helikopterek z vtech allegro.pl/vtech-helikopter-do-cyferek-i...odz-i2021913533.html i trochę ubranek :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #275412 przez justyna84
ja tez sie witam moj M jeszcze odsypia caly tydzien a my juz mamy pospszatane a potem smigamy na spacerek bo fajnie sloneczko swieci :)

12 lata 11 miesiąc temu #275418 przez sylka
U nas też doiś odkurzacz poszedł w ruch i pranie się robi. Kuba śpi a ja odpoczywam sobie :) U nas dziś deszczowo

12 lata 11 miesiąc temu #275441 przez ifka
my już po pranku i myciu podłóg, Lenka wlasnie drzemie :) .Nocka jak zwykle u nas-raczej średnia.Cały ranek marudna, teraz zasnęła i znów poplakuje i marudzi przez sen :( .Wydaje mi sie,że wychodzi dolna prawa 2,ale nie mam 100%pewności,bo nie pozwala zajrzeć czy dotknąć.Ale wczoraj jak myłyśmy ząbki,to nie bardzo chciała myc na dole a jak udalo mi się na sekunde dosłownie dotknąć palcem,to chyba wyczułam twarda górkę-ale tak jak mówię nie moge nawet sprawdzic dokładnie :huh: .W nocy tez pojękiwania i płacze :huh:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #275445 przez nikita
pulpecja napisał:

hej dziewczynki :*

nikita napisał:

za dwa dni śmigamy w góry jupiiii ale się ciesze :lol: :lol: :lol: :lol:

Kochana Nikitko napisz mi proszę czy macie w Szklarskiej sprawdzone miejsce na nocleg ?? kurcze my mamy wolne razem z M. od 21. stycznia a do Szklarskiej mamy godzinkę drogi.Tylko mój M. po przebojach z kwaterą w wakacje boi się jechać gdzieś w ciemno po rezerwacji :(

my do szklarskiej jeździmy zawsze paczka 6 8 osób i za dużego wyboru nie mamy z noclegiem bo ciężko znaleźć tyle pokoi obok siebie i nie ukrywam ze patrzymy na niski koszt ale byliśmy w 3 miejscach i nie było zle zawsze cale piętro mieliśmy dla siebie i nikt nam sie nie pałętał obcy pod nogami :silly: :silly:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275483 przez ifka
Sylka odpisali mi w sprawie rowerkowej :blink: .Niestety tak jak podejrzewałam tą raczka nie da się sterować-ona jest tylko do pchania :huh: :angry: .Przesłali też linki do rowerków z tej firmy,w których istnieje mozliwość kierowania:
allegro.pl/smoby-rowerek-baby-ballade-ki...iem-i2030047292.html

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275495 przez nikita
hejka mu mamy taki rowerek niebiesko zółty
allegro.pl/super-rowerek-arti-kotek-prow...wka-i2040076442.html
mały juz w nim jeździ ale jeszcze opiera sie o ten plastik, sięgnie do rączek ale wygodniej mu jest jeszcze trzymać sie tej ramy wkoło :silly:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275497 przez ifka
koleżanka ma taki i Lena za chiny nie chciała wsiąść na niego-w bawialni też był spróbowaliśmy i to samo :huh: .A na taki zwykły,bez buziek i grania wsiadła bez problemu :unsure: :huh: .
Widać,że u Was super podpasował :lol: :lol: :kiss:
No i przyznam szczerze,że mi też średnio się podoba ;) ,ale to nie mi pasować tylko Lusi :blink: :lol:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275498 przez megi23
hej laski mam chwilke bo maruda spi u nas weekend masakra dopadlo nas chorobsko najpierw szwagierki synek od 19 do 12 w nocy wymiotowal potem ja od 12 do prawie 3 a potem Tymek... no masakra jakas najpierw myslelismy z mezem ze lsina ale wzielam go do lozka a potem to juz na zolto fontanna najgorsze ze on to na psiacao robil i nie wiem po czym bo ja to pewnie po pomidorze bez obranej lupki kara za lenistwo bo mi sie obrac nie chcialo :S wczoraj myslalam ze umre w zyciu tak mnei watroba nie bolala jeszcze troche i maz by pogotowie wzywal nie bylam wstanie reka ruszyc nie mowiac o zajmowaniu sie malym za to maz sie wczoraj popisal sam sie opiekowal malym ze szwagierka i tesciami ja go zobaczylam wieczorem jak maz wrocil ze szpitala bo byl z kuzynka i jej mama bo jej maz 10 min przed ich domem w holandii mial wypadek kierowca busa zaspal i wpadli pod tira na szczescie ma tylko szczeke uszkodzona i brak 4 zebow dzis jedzie na szczekowa do lublina on to pechowiec jest ...
maz byl wczoraj w aptece pani dala sylimarol i verdin hepatil i dzis juz ciutka mnie boli i znowu musze przejsc na diete watrobowa... :( maly wczoraj caly dzien na kleiku nie pocieszony byl pod wieczor dostal 2 biszkopty do niego to zjadl szwagierke mam super on sie jej uczepil ona go bawila i nosili go na rekach a ja plakalam w lozku ze nie moge wlasnego dziecka udzwignac :( za to wieczorem jak mnie zobaczyl to myslalam ze sie zapalil przyjechal maz to zebym mogla z nim byc siedzial kolo nas i mi go podawal
wczoraj maly tez dal popis z wieczornym spaniem.....zaspal po jaka to melodia on to woli od dobranocki mysle super spokoj na noc a on wstal o 19:30 i byl nieprzytomnyale nie dal
sie polozyc i walczylismy z nim az padl na moich kolanach przed 21......niezly zawodnik maz mowil heheh :silly:
buziaki dla was u nas deszczowo tak wiec oboje nabieramy sil maly dzis myslalam ze zje butelke z mlekiem taki byl wyglodzony :lol:

aa i moje dziecko juz dzis samo wstalo ja rozkladalam wyprane ubrankana naszym lozku maly p[rzylazl zaczal sciagas sliniaki bo byly najblizej ja patrze a on pyk na kolana za chwile stoi i wyciaga rece by bodziaki dorwac no i teraz sprobowal i juz kilka razy tak zrobil ... :lol: on mnie zaskakuje z dnia na dzien hehe

12 lata 11 miesiąc temu #275500 przez nikita
no widzisz Ifka a Ignacy go uwielbia, jeździłby nim cały czas włącza sobie muzyczkę i cie cieszy :lol: :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #275504 przez sylka
ifka odpisali mi to co ci przed chwilą patrzyłam i ten sam link podali. Pytanie czy skrętna rączka na pewno się przydaje? Nikita jak jest w twoim? Ja niechce grającego bo Kuba ma pełno zabawek grajacych a głośny rowerek nie jest mi potrzebny :P :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275505 przez ifka
megi,może to bardziej jakiś wirus jak tyle Was połamało :unsure: .Ważne,że już lepiej :kiss: :kiss: .

Nikita minka Ignacego bezcenna-super taki ucieszony :lol:

edit:\No własnie Nikita -pisz :blink: jak to u Was jest.
czytałam trochę opinii o tych skrętnych rączkach i "człowieki" :silly: pisali,że przydatna,dlatego,że taki roczniak jeszcze nie bardzo potrafi sterować i każda zmiana kierunku łączy sie z podnoszeniem tyłu rowerka (tak pisali).Fakt,że jak jedziesz prosto to na cholerkę to skręcanie,ehhh....sama nie wiem,ale chyba jednak wolę mieć kontrolę nad kierunkiem jazdy. :blink:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275509 przez nikita
u nas można skręcać rączka a muzyczki jak nie chcesz to nie wkładasz baterii i nie gra :silly: fajne są kola taki gumowe jakby wiec śmigamy po panelach i nie ryszemy ich :lol:

ifka bardzo sie przydaje my jeździmy po pokojach wiec nie wyobrażam sobie ciągle przestawiać go :ohmy:
do tego jeszcze jest funkcja bujania

12 lata 11 miesiąc temu #275512 przez ifka
nikita napisał:

u nas można skręcać rączka a muzyczki jak nie chcesz to nie wkładasz baterii i nie gra :silly: fajne są kola taki gumowe jakby wiec śmigamy po panelach i nie ryszemy ich :lol:

ale sama ta mozliwość skręcania przydaje się ? :)

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka