BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #275634 przez sylka
nikita napisał:

sylka mam pytanko Kuba ma cos pod spodem pod bluzeczka :unsure:

Cienkiego bodziaka na kr. rękawek.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275636 przez nikita
mój robi tak samo ale już płakał bo otworzył szufladę i sie oparł o nią ale palców nie wyciągnął :silly: :silly:
dzieki sylka bo tak sie właśnie zastanawiałam mam dużo bluzeczek i jak bym samą mu założyła to by mu tam wiało a na dwa ciuszki za gorąco u nas

12 lata 11 miesiąc temu #275643 przez sylka
Zakładam tez bodziaka na dł. rekawek a na to na ktrótki bluzeczkę lub same body.

12 lata 11 miesiąc temu #275645 przez pulpecja
boniucha zauważyłyśmy Cię...ja nawet pisałam Ci, że mi się podobasz :lol: :lol: :lol:

nikita fajne miejsce :) pogadam z moim M. :) tylko na zdjęciach są pojedyncze łóżka albo kanapy i tak się zastanawiam czy damy radę z Kasią na łóżku :) bo ona za chiny po pierwszym przebudzeniu nie zasypia sama u siebie :( chociaż...nie zapeszając dzisiaj przespała całą noc ale ... od razu spała z nami hihi :)

12 lata 11 miesiąc temu #275650 przez sylka
Kuba powyrastał mi z bodziaków i mam kilka szt. takich do wyjścia na dl rekawek a w domu zakładm mu najczęsciej bluzeczki 80-86.

12 lata 11 miesiąc temu #275651 przez boniucha
pulpecja napisał:

boniucha zauważyłyśmy Cię...ja nawet pisałam Ci, że mi się podobasz :lol: :lol: :lol:

hihi no tak nasze zdjęcie :) ale potem jeszcze troszkę pisałam :P dobra muszę zmykać :* buziaki :*

12 lata 11 miesiąc temu #275652 przez sylka
Boniuszka do napisania :lol:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275653 przez nikita
pulpecja jest jeden pokój z łazienką i dwoma łózkami rozkładanymi zaraz ci napisze które to zdjęcie.
to jest 8 zdjecie, ale jak jej powiesz ze chcesz z łazienką i dwoma łózkami rozkładanymi to będzie wiedziała o jaki chodzi

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275656 przez pulpecja

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

EDIT
nikita coraz mocniej się napalam na wyjazd a mój M. jeszcze jest nieświadomy niczego hihi :)

12 lata 11 miesiąc temu #275660 przez mankowa
sylka napisał:

Witam :)
Kuba przespał nocke było kilka popłakiwań ale ogólnie ok. spał do 20 do 7 :) teraz ma drzemkę :)
Dziś dostaliśmy pierwszy prezent na roczek od moich rodziców: helikopterek z vtech allegro.pl/vtech-helikopter-do-cyferek-i...odz-i2021913533.html i trochę ubranek :lol:

hello,
mam identyczny :)

12 lata 11 miesiąc temu #275665 przez sylka
MAnkowa jak kupki u Gabi lepiej?

12 lata 11 miesiąc temu #275681 przez justyna84
Moj w domu ma zawsze ubrane body dlugi rekaw i rajstopki albo taki zestaw jak sylka a jak byla tesciowa to chciala zeby byl w rajstopach bodach na to galotki i koszulka :ohmy: ale ja sie nei zgadzalam.
Kurde ale mi sie nei chce isc na ten spacer a na dodatek mam isc sama , jak ja tego nei lubie :( kto idzie zemna na spacer? :P

12 lata 11 miesiąc temu #275700 przez mankowa
sylka napisał:

troszke lepiej, nagotowalismy kompotu z jablek i ze sliwek i pije az uszy sie trzesa, kupilam tez soki z gerbera sliwkowe wiec daje do picia, i dzis troszke juz mieksza kupka a nie kamienie, ale kaszek nie daje zadnych poki co , az sie troszke unormuje u nie to wtedy wroce.
A wogole Sylka duzy twoj chlopak,skoro wyrasta z 80 - 86 bodziakow, moja Gabi mierzy 76 cm i wazy 9 kg.

12 lata 11 miesiąc temu #275702 przez mankowa
Kurde ale mi sie nei chce isc na ten spacer a na dodatek mam isc sama , jak ja tego nei lubie :( kto idzie zemna na spacer? :P[/quote]

juzstyna ja tez nie lubie chodzic sama na spacery , takie chodzenie bez celu to porazka, tez czas mi sie wtedy strasznie dluzy i jedna godzina to jakby z 10 godzin.Wiec latamy sobie czasem po sklepach, na zakupy i wtedy moge tak chodzic i 3 godziny :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275711 przez sylka
mankowa napisał:

sylka napisał:

troszke lepiej, nagotowalismy kompotu z jablek i ze sliwek i pije az uszy sie trzesa, kupilam tez soki z gerbera sliwkowe wiec daje do picia, i dzis troszke juz mieksza kupka a nie kamienie, ale kaszek nie daje zadnych poki co , az sie troszke unormuje u nie to wtedy wroce.
A wogole Sylka duzy twoj chlopak,skoro wyrasta z 80 - 86 bodziakow, moja Gabi mierzy 76 cm i wazy 9 kg.

Wyrasta z 74-80 bodziaków 80-86 to bluzeczki, które nosimy aktualnie. Wagowo to jak Gabi a wzrostowo nie wiem bo oststnio go nie mierzyłam.

Ja najczęsciej przy okazji spaceru zaliczam zakupy i wtedy Kuba ma spacerek a ja zarazem zaliczam potrzebne sprawy. W lecie to i bez celu mogłam sama chodzić :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka