BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #275517 przez megi23
siedze zmalym zebym mogla cos skrobnac bo juz wstal ale zrobil smierdziela i jak go nie zmienie to sie udusze .. :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #275518 przez sylka
ifka zawsze kierownice mozna odblokowac i tez jest skrecanie a dziecko za małe by ci przeszkadzało

12 lata 11 miesiąc temu #275522 przez ifka
megi23 napisał:

siedze zmalym zebym mogla cos skrobnac bo juz wstal ale zrobil smierdziela i jak go nie zmienie to sie udusze .. :silly:

:lol: :lol: :lol: :X :X

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #275526 przez nikita
my jak jeździmy i skręcamy to mały chwyta za kierownice a ja mowie -w lewo w prawo- ta mu sie rączki ruszają i tez sie cieszy tak niewiele mu potrzeba :silly:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275527 przez ifka
sylka napisał:

ifka zawsze kierownice mozna odblokowac i tez jest skrecanie a dziecko za małe by ci przeszkadzało

ja juz trochę sie zakręciłam :S :blush: wybaczcie ciężki poranek :S :) .Czyli tak: w tym modelu "smoby"jest blokada i mozna jechać na wprost a gdyby chcieć skręcić to wtedy oblokowujesz i sterujesz kierownicą (w sensie sama ręcznie, albo dziecko)- czy tak :unsure: :lol:

a u Ciebie Nikitka jest tak,że to Ty możesz sobie skręcać tą rączką-tak?I jest to pomocne?

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #275531 przez megi23
dziewczyny ktoras z was dawala mi linka do ksiazeczek edukacyjnych tylko forum nie ma a ja juz wtedy musialam zejsc z komputera mozecie mi podac jeszcze raz to bym malemu zamowila??

12 lata 11 miesiąc temu #275533 przez sylka
ifka napisał:

sylka napisał:

ja juz trochę sie zakręciłam :S :blush: wybaczcie ciężki poranek :S :) .Czyli tak: w tym modelu "smoby"jest blokada i mozna jechać na wprost a gdyby chcieć skręcić to wtedy oblokowujesz i sterujesz kierownicą (w sensie sama ręcznie, albo dziecko)- czy tak :unsure: :lol:

a u Ceiebie Nikitka jest tak,żę to Ty możesz sobie skręcać tą rączką-tak?

Masz blikadę w kierownicy i rączce do jazdy prosto. Jak odblokujesz kierownice to zarazem rowerek będzie miał skretne przedni koło i kierownice a ty nawet z tyłu wg mnie bedzie sz skręcała mimo że sama raczka się nie porusza. Logicznie jak w wózku gdy odblokujesz przednie skrętne koła.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275537 przez ifka
tutaj-proszę :)

allegro.pl/slonik-z-dzwiekiem-i1990599556.html
allegro.pl/krowka-karolinka-na-wakacjach...iem-i2045085326.html
allegro.pl/prosiaczek-pawelek-nad-sadzaw...iem-i2045085327.html

nie wiem tylko czy o takie chodziło,ale jak na all wejdziesz to póxniej->ksiązki,komiksy->ksiązki dla dzieci i wpisałam z dźwiekiem :)

EDIT:

heh...no tak Sylka dzieki za rozjasnienie mojego umysłu dziś :silly: .Czyli mam kwestię do przemyslenia :blink:,ale chyba jednak zdecyduję się na ten z tą funkcją tylko z innej firmy :)

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #275538 przez nikita
ifka napisał:

sylka napisał:

a u Ciebie Nikitka jest tak,że to Ty możesz sobie skręcać tą rączką-tak?I jest to pomocne?

czy jest to pomocne :unsure: jak dla mnie bardzo :ohmy: juz pisałam my jak narazie jeździmy po domu wiec nie wyobrażam sie ciągle nachylać i go przestawiać czy skręcać mu kierownice :silly: a tak ide sobie elegancko ciach ciach i jedziemy gdzie mamusia chce :lol: :lol: :blink: :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #275543 przez megi23
ifka napisał:

tutaj-proszę :)

allegro.pl/slonik-z-dzwiekiem-i1990599556.html
allegro.pl/krowka-karolinka-na-wakacjach...iem-i2045085326.html
allegro.pl/prosiaczek-pawelek-nad-sadzaw...iem-i2045085327.html

nie wiem tylko czy o takie chodziło,ale jak na all wejdziesz to póxniej->ksiązki,komiksy->ksiązki dla dzieci i wpisałam z dźwiekiem :)

EDIT:

heh...no tak Sylka dzieki za rozjasnienie mojego umysłu dziś :silly: .Czyli mam kwestię do przemyslenia :blink:,ale chyba jednak zdecyduję się na ten z tą funkcją tylko z innej firmy :)

dzieki no wlasnie takie :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275544 przez nikita
tak Sylka ale jak Kuba ci skręci kolo w prawo to ty w lewo juz nie pojedziesz będziesz musiała mu sama poprawić kierownice albo podnieś rowerek i np jedna rka ciezej bedzie ci to zrobić a w moim operujesz tylko jedna ręką a w drugiej trzymasz siatki z zakupami :lol: :lol: :lol: :lol: hi hi

12 lata 11 miesiąc temu #275546 przez ifka
nikita napisał:

ifka napisał:

sylka napisał:

czy jest to pomocne :unsure: jak dla mnie bardzo :ohmy: juz pisałam my jak narazie jeździmy po domu wiec nie wyobrażam sie ciągle nachylać i go przestawiać czy skręcać mu kierownice :silly: a tak ide sobie elegancko ciach ciach i jedziemy gdzie mamusia chce :lol: :lol: :blink: :silly:

dzięki Nikita :) :kiss:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #275547 przez sylka
ja jeszcze poszukam i pomyślę :)

12 lata 11 miesiąc temu #275551 przez ifka
nikita napisał:

tak Sylka ale jak Kuba ci skręci kolo w prawo to ty w lewo juz nie pojedziesz będziesz musiała mu sama poprawić kierownice albo podnieś rowerek

o tym samym myslę właśnie i chyba dlatego zostanę przy tym "smart trike" tylko szkoda,że nie tak kolorowy jak ten :dry: :)

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #275555 przez megi23
o to mi chodzilo o nam i takie cos kazala kupic :)
allegro.pl/nauka-czytania-wg-metody-doma...man-i2032973019.html

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka