BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #275947 przez karotka18
U nas na biegunkę pomogła smekta 3x po pół saszetki i orsalit dwie saszetki na 400 ml. wody przez cały dzien w małych ilościach ja robiłam wywar czyli mieszałam smekte z orsalitem wszystko na 400 ml wody letniej przegotowanej i do tego 3x 1 tabletka dicoflor 30 dla dzieci po 3dniach biegunka przeszła + marchwianka z ryżem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #275960 przez ifka
olka napisał:
EDIT
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #275984 przez olka
ifka napisał:

:):)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 11 miesiąc temu #276005 przez sylwira1721
hej... mam chyba angine a do pracy chodzic trzeba

12 lata 11 miesiąc temu #276026 przez ifka
sylwira1721 napisał:

hej... mam chyba angine a do pracy chodzic trzeba

ojjj bidulko Ty nasza :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276039 przez justyna84
Kurde nic nie moge zrobic nawed na
posiedziec bo moje dziecko wszedzie za man lazi ,wszedzie :ohmy: jak tylko widzi ze jest sam w pokoju to zaraz rusza w poszukiwania mamy a tak jak ktos siedzi to jest spokuj :dry: .A jak sie nim ktos zajmuje to nie ma dziecka uwielbia jak sie go nianczy :P sciska , obcalowywuje i na wszystko gada ''ba'' ja juz nie wiem czzy to cos znaczy cz nei . Ifka twoja mala tez cie nie opuszcza na krok? no ba :P pewnie tak :unsure: :laugh:

Kurde uczulenie oskarowi wyparowalo :ohmy: nie wiem czy to nastepny etap tego azs nie jest :unsure: ale powoli tak sie zaczynam zastanawiac czy to nie byla poprost sucha skora i byly takie placki tak jak powiedziala 1 pani doktor bo 2 stwierdzila azs :unsure: pozyjemy zobaczymy

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276161 przez Monix
Hej dziewczynki. Obiecana mini fotorelacja z roczku Nadii :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nie patrzcie na tę obgryzioną komodę :silly: To sprawka jednego z moich psów :P
Acha no i wzięła różaniec :lol: Będzie święta hahaha

12 lata 11 miesiąc temu #276233 przez ifka
justyna84 napisał:

Ifka twoja mala tez cie nie opuszcza na krok? no ba :P pewnie tak :unsure: :laugh:

hahahah Justynka też to przerabiałyśmy, teraz też marudzi i łazi za mną, ale juz z duzo mniejszym nasileniem :blink: .Było tak,że nawet jak J był w pokoju to ja nie mogłam wyjść, bo zaraz był wrzask i płacz :huh: .Teraz mineło-za to wielki nerwus sie z niej zrobił :angry: :huh: :S .

Monia świetny torcik-wygląda na smakowity :lol: , no i najwazniejsze,ze kuchenka zdziałała cuda :woohoo: :laugh: .No a focia w kiecuni super-slicznie :) :kiss:.Heheheh święta-dobre :lol: :kiss:

Kupiliśmy rowerek:
allegro.pl/rowerek-smart-trike-lollipop-...war-i2037166302.html J stwierdził,że lepszy ten żółty-niech ma :silly:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276594 przez bombel779
Dzień dobry ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276610 przez ifka
:kiss: hejka :)

[/url]
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #276619 przez bombel779
Ifka dobry wybór z tym rowerkiem :) mnie też się bardziej żółty podobał ;) :P

Monix Nadia piękna dzieczynka!! :kiss: Śliczną sukienusię miała!! :)

Justyna
to trochę przekichane masz :P Ja muszę przyznać że mam spokój z Jasiem :) Owszem zdarzają się takie momenty w ciągu dnia że musi się poprzytulać,powisieć trochę na mnie,że musimy się pościskać,wycałować.. :D ale jak już się "ukochamy" to znowu śmiga do swoich spraw :P ;) :D I generalnie większość dnia Jasiek potrafi zająć się sam sobą :)
Ostatnio to sobie nawet pomyślałam że ja to chyba nie jestem mu zbytnio potrzebna!! :S Jak spotkamy się ze znajomymi, albo z rodzinką to Jasiek z każdym łapie kontakt, z każdym się pobawi, do każdego pójdzie na ręce.. jak wyjdę z pokoju,albo ktoś weźmie Jaśka i z nim wyjdzie to wcale za mną nie płacze :dry: z jednej str. fajnie - bo nie mam z nim żadnego problemu :) ale z drugiej str. ....... wiecie o co kaman :P ;) :D
Noooooo ale znowu T twierdzi że jak jestem na uczelni to Jasiek strasznie tęskni za mną :blush: Pierwsze godziny są spokojne,ale po jakimś tam czasie podobno chodzi po całym mieszkaniu i mnie szuka :laugh: i mruczy jak mnie nie znajduje :blush: a jak (teraz w niedz.) T widział przez okno że przyjechałam i powiedział Jasiowi że mama idzie to ponoć poszedł do drzwi wejściowych i walił ręką po nich jakby mówił - otwórzcie,mama idzie! :P :blush: :lol:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu #276630 przez karotka18
hej kochane :* u nas chyba w końcu przedzierają się te jedynaczki górne może będzie za kilka dni coś widać

12 lata 11 miesiąc temu #276645 przez justyna84
Oskar tez jest towarzyski ale wlasnie jak zostajemy sami to musze z nim siedziec i sie nei oddalac bo on sie sam nie zabawi , nawed jak go wsadze o lozeczka to 10 min i juz marudzi ;) o usypianiu to juz nei gadam bo musze go usypiac sam nei zasnie . Bombel a twoj Jasio ma smoka do spania?.Ale dzisiaj musze moje dziecko pochwalic bo spalo cala noc :ohmy: do 8.30 :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #276649 przez karotka18
Mój Kubek to taka przylepa usypia ze mną je tylko z mojej ręki łazi za mną jak cień i nawet jak teściowa Przyjeżdża to musze byc w zasiegu jego wzroku bo jest płacz z Ł pobawi sie chwile ale zaraz szuka mnie a jak mu znikne z oczu to jest Ga ide albo Ga ti ti

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka