BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276953 przez megi23
my juz w domku hehe
bombel fotka super jasko maly ganksta hehe a ja lubie jak moj maly lazi jeszcze w pajacyku :) chodz tez go przebieram tylko czekam jak kupala zrobi zawsze po jedzeniu tylko on dzieli go na dwa juz go ladnie ubiore po jednym a za chwile widze jak robi ten swoj slynny usmiech i wtedy juz go musze rozbierac i bodziaka zmieniac :silly:

zaraz wam pokaze co moj maly wykombinowal i gdzie wlazl u prabaci
tak wlazil tak kombinowal az dopial swojego normalnie nie usiedzial w miejscu :blink:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #276968 przez nikita
hehe super :lol: hmmm to zdjęcie przywołuje wspomnienia :lol: :lol: moi kochani dziadkowie tez mieli taki piec w kuchni i pamiętam jak codzienni wkładała babcia do duchówki gruszki takie malutkie a my jej wyjadaliśmy takie lekko podsuszone :) :) i w niedziele rosół stal na brzegu sie gotował

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276974 przez megi23
ja uwielbiam jesc obiady u prababci wlasnie w niedziele mowila ze beda golabki juz sie wprosilam :lol:

co powiecie o tym rowerku szukam na roczek dla Tymka mialby juz na jakis czas i ma pasy co mnei bardzo cieszy ??
allegro.pl/rower-smart-trike-recliner-mo...zek-i1996364373.html

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276979 przez nikita
dokładnie nikt nie robił takiego rosołku jak moja babcia a dziadek kluski szare pycha :lol:

megi a nie szkoda ci kasy :unsure: te rowerki zabardzo nie nadają sie do nauki jazdy jak juz będzie większy to kupisz mu normalny z doczepianymi kulkami

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #276999 przez megi23
hmm potem dostanie biegowy bez pedalow bo podobno najlepsze takie zawitkowski kiedys mowil ze pierwzy rowerek powinien byc ten biegowy :) no wiesz zlozylabym sie ze szwagierka i chrzestnym :silly:

jakos tak silidnie wyglada i bezpiecznie :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277001 przez nikita
jak uważasz, jak dla mnie szkoda by było kasy :)
ale rower wypasiony fajna ta budka przeciwdeszczowa

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277010 przez megi23
no u na nie ma gdzie jezdzic tymi plastikowymi szwagerki synek mial i sie polamal cvaly wiec jak juz mam wydac kase to konkretnie zeby przetrwal troche ;)

w lutym pojade do Stalowej Woli oblukac cyz maja takie bo bym z checia na zywo zobacyzla pomacala i sprawdzila co i jak :) a potem bym kupila :)

12 lata 11 miesiąc temu #277016 przez nikita
my sie tak zastanawialiśmy nad roczkiem, chyba będziemy chcieli kasę i zrobimy latem małemu plac zabaw na ogrodzie zjeżdżalnie, skoczka, huśtawkę itp

12 lata 11 miesiąc temu #277021 przez megi23
gdybym miala wlasny dom i ogrod hehe tez bym pewnie tak zrobila tutaj u tesciow mala przestrzen ale moze na wiosne ruszymy cos z dzialka bo skoro juz malym ok to mozna inne priorytety ustalic i wlasnie kolejnym bylby domek :) dzilka biedna stoi juz 2 lata hehe maz moze nzajdzie czas i w koncu zabierzemy sie za nia :silly:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277030 przez nikita
to fajnie ze chociaż działkę macie ;) bo mi chyba przyjdzie na tym poddaszu sie zestarzeć :silly: :silly: chyba ze mojego T firma sie rozkręci :lol:

w sumie Ignacy wszystko ma i nie mam pomysłu innego co mogą dać na roczek, u nas we wsi maja zrobić plac zabaw ale co na ogrodzie to na ogrodzie :silly:

Tymuś na bogato będzie na tym rowerku jeździł :lol: :silly:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277039 przez megi23
hmm no dzialke mamy ale co przychodzimy na nia to ladnie zarazsta a ostantio ktos myslal ze do sprzedania jest bo tabliczka byla wiec my szybko na nia ale okazalo sie ze za nasza dzilka jest do sprzedania i jakis dupek autewm jezdzil po niej na wiosne lub na wakacje ogrodzimy ja i wyznaczy nam geodeta bo nie wiemy gdzie sie zacyzna gdzie konczy niby sa jakies betonowe slupy ale do konca nie wiadomo gdzie siega... joj jak bym chciala byc na swoim <marzenie> :blink: tutaj jest niby park czyli 2 hustawki 1 zjezdzalnia i tyle i kilka lawek :P bo u mnei w Przemyslu oj to by bylo gdzie lazic jest zpecjalny plac zabaw jordanowski i w pomieszczeniu taki figileke zp ileczkami a tutaj yyy wojt woli kase dla siebie ciagnac niz cos zrobic oj przepraszam zalwe nam zrobil kostka :silly: wiec bedzie gdzie poplywac z malym :lol:

bedzie szpanowal w koncu to pol mieszczuch :lol: :side:

12 lata 11 miesiąc temu #277040 przez bombel779
Megi ja też chcę kupić Jasiowi rower biegowy ale to dopiero jak będzie umiał dobrze chodzić i solidnie/pewnie trzymać równowagę ;) czyli mniej więcej ok. 2r.życia :) na teraz planuję sprawić mu na roczek taki rowerek (pokazywałam ostatnio fotkę) za 100-wkę ;)

A Tymuś jest przeuroczy! Jak przybrało mu się na buźce to wygląda jeszcze piękniej niż wcześniej!! Normalnie aż mogłabym go zjeść!!!!!!! :P :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #277044 przez megi23
fuu smierdziela zrobil szwagierka mowi mam katar ale czuje idz go przebierz bo padniemy :X :lol:

bombel tu wszyscy by go schrupali

normalnie wszystko poszlo do przebrania gdzieo n to miesci fuuuu musialam od razu prac bo bym padla jakby to zostalo do jutra :X :silly: kurde pampersy juz 6 trzeba czy co ?? :S :ohmy: :lol:

no a rower biegowy tez jak bedzie mial 2 latka to kupimy :silly:

ide dac malemu zupe bo go glodze hehehe :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #277152 przez nikita
kopiłam w rossmanie te pampersy na basen, ale one fajne mam nadzieje ze nie długo będziemy testować :lol: :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka