- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
ja uwielbiam jesc obiady u prababci wlasnie w niedziele mowila ze beda golabki juz sie wprosilam
co powiecie o tym rowerku szukam na roczek dla Tymka mialby juz na jakis czas i ma pasy co mnei bardzo cieszy ??
allegro.pl/rower-smart-trike-recliner-mo...zek-i1996364373.html
natmurr11 napisał:
hej, widze ze u was poruszana kwestia wyboru rowerka. Z wlasnego doswiadczenia powiem wam, ze mam smart trike recliner 3w1. Mozna raczka sterowac ale jak mala chce sobie pokrecic kierownica to wtedy sie silujemy albo jezdzimy w lewo i prawo. Po spacerach ta bolaly mnie rece ze prawie go nie uzywalismy. Kupilismy go na roczek wtedy byl ok bo mieslimy taka tacke jakby pod nogi z przodu i bylo ok. ale jak z tego wyrosla najpierw miala za krotkie nogi i do pedalow i do tych wypustek na dole, a teraz jak ja posadze to na wypustki juz jest za duza a do pedalow dalej nie siega. Co chwile gdzies jej nogi uciekaja po kolka:/ badziew jakich malo. Moja siostra ma zwykly rowerek z tych tanszych i jest niebo lepszy latwiejszy w prowadzeniu i uzyciu. i zwroccie jeszcze uwage jak wysoko sa te barierki przy
siedzeniu. w tym rowerze co ja mam byly tak nisko ze roczniaka juz nie dalo sie tam wlozyc:/ reasumujac dalam za rowerek 400zl i wiekszego dziadostwa nie moglam kupic:/ bajery wcale sie nie sprawdzily.
megi czytam,że chcesz kupić ten rowerek i przypomniało mi się,że natmur pisała coś własnie w naszym watku na jego temat-pomyslałam,że się przyda, więc wklejam .Jak dla mnie za drogi biznes,tym bardziejze dziecko rośnie a później chcemy kupić biegowy,więc taki wydatek nam się nie opłaca, ale co kto lubi
bombel wrzucałas gdzies fotke rowerka?chyba przeoczyłam
sylka a Ty gdzie zaginęłaś na cały dzień???
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dziś rybka za szpinakiem na obiadek zjedzona .Na podwieczorek twarożek "swojski" z truskawkami i jogurtem naturalnym .Tu już nie wiadomo jak pójdzie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nie masz w opakowaniu? może jest głebiej bo czasem się zdarza. 1 miarka to 1 mała łyżeczka z lekką górką. Chesz to mogę ci wysłać bo mam w zapasieDziewczyny Wy już długo karmicie maluchy mm, to pewnie macie te miarki które często dołączają do opakowania. Powiedzcie mi szybko jak taka miarka przekłada się na zwykłe łyżeczki?? Bo qrde kupiłam Jaśkowi mleko z hippa, na opakowaniu pisze żeby dawać dokładnie taką ilość jak jest napisane według tej miarki a ja jej nie mam!!!
Jedna miarka to będą powiedzmy 2 małe łyżeczki? Czy mniej ?
Dziewczyny jestem, byłam na plotkach u szwagierki JEjku jaki fajny juz brzusio ma Powiedziałam że nie wiem co kupić małej i uzgodniłysmy że ma sobie wybrać dla niej karuzelę a ja ją zasponsoruję. Okazało się że oglądałyśmy na allegro te same z tiny love. Mamy ten sam gust co do ubrań dla synków nawet podobni są. Śmiałąm się że zapatrzyłam się na chrzesniaka P. i teraz chłopaki podobni Kuba na krok ne odstępował brata jak wrócił z przedszkola. Odpoczęłam od tego siedzenia w domu i pooglądałam wyprawkę dla malutkkiej.
Kuba poszedł wczoraj spać o 21 spał do 6 a póżniej od 6.30 do 9.00 ze mną i u szwagierki 2 godziny sę kimnął.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
EDIT:
o proszę,to sympatyczny dzień fajnie tak malenkie rzeczy znów pooglądać.Ja osttanio buszowałam w piwnicy i przepakowywałam Luskowe małe ciuszki-nie mogłam się nadziwic,że taka malenka była
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam mu kamizelkę na wiosnę http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/34/43/45/2034434581
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie że Lencia zjadła obiadek Chyba kupujemy ten Luśkowy rowerek
edit
Pisałyście o płaczu po odejściu. Kuba sam zasypia. Dziśu szwagierki sam chodził po mieszkaniu i zaglądał do pokojów a jak przyszedł brat cioteczny to ja wogóle już nie byłam potrzebna, brat był głown atrakcją dnia. wygłupy prawie 4 latka robiły furorę gdzie on tam Kuba. Ogólnie Kuba sam kursuje po mieszkaniu choć gdy idę do łazienki to leci za mną. JAk wychodzę i zostae z P, to jak mu się już dłuży to chodzi i mnie szuka i mruczy mama mam. Jak zobacze że wejdę do domku to od razu biednie na korytarz by go wziąć na rączki. Podobn ie jak P. wraca z pracy jak usłyszy otwieranie zamka w drzwiach od razu pęd na korzytarz.
Oststnio polubił ucieczki i che by go ganiać po mieszkaniu, śmiej się przy tym głośnio i ma taki szatański błysk w oku z miną co by tu nabroić
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas serek wiejski z musem z mango-banan-ananas zrobił futorę a dziś wcinaliśmy u szwagierki swojski pasztet z bułeczką.
Fajnie że Lencia zjadła obiadek Chyba kupujemy ten Luśkowy rowerek
zjadła to co poprzednio średnio jej smakowało-nie nadążysz .Swojski pasztet-mniam .
Czyli zmiana koncepcji ,nasz na dniach przyjdzie,to opisze pierwsze wrażenie .Kupilismy ten żółty-J chciał i taki zywszy się wydaje-zobaczymy jak na żywo będzie
Sylka a dajesz Kubusiowi brzoskwinie albo morele z puszki?
Hahaha Lenka tez ma czasem takie "k....wiki" w oczkach i najczęściej zachwilę coś broi
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wstała