- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Edit.
A co do zimy to u nas dzisiaj -18
Właśnie, gdzie się podziewa Boniuchna?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
u mnie noc masakra jak wzielam malego do lozka nie mogl oddychac co chwile kaszlal nie mogl powietra zlapac dalam go bardzo wysoko i co chwile lampke swiecilam nie dosc ze cala noc musialam buzia do niego zeby go monitorowac. to mial jakis mega koszmar tak plakal na sucho przez sen ze nie bylam za chiny go w stanie obudzic tylko go glaskalam i przytulalam az maz slysza jak placze.. ja mam dosc on 2 noce od 6 miesiaca przespal cale a tak nieraz wstaje 17 razy do niego bo placz.. nie wiem co juz robic dzis wstal po 7 zadowolony i glodny posadzilam na nocniczku i byla kupka bo siku zawsze jest
jedziemy do takiej kobiety moze ona mu pomoze bo wylewac wosk mi sie nie oplaca .. mielismy do niej jechac jak lekarze n wiedzieli co mu jest ze nie tyl ale teraz juz zadecydowalam to to cos ala znachorka wielu ludiom pomogla bo juz nie wiem co moze byc przyczyna tych placzow jego ...
ide szukac na all rowerka treningowego bo moj S mi na 30-tke chce kupic
moze macie jakies i polecicie????
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
justysiak, musisz pewnie to przeczekac i od czasu do czasu próbowac dawać z butli to może ktoregoś dnia mu się przestawi... U nas prawie 2 miesiące to trwalo i miejmy nadzieję, że już nie odrzuci buteeleczki
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chyba zeby orbitrek wybrac niby lepszy o skuteczniejszy doradzcie???
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wazyl ostatnio na szczepieniu 9400 pewnie teraz juz ma 10 kg albo i wiecej waga juz jest ok ale chodzi mi i te jego sny i placze nocne ... nieraz wstaje nascie razy do niego za to teraz spi na lozku bo zapal i sie smieje przez sen ..
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
hej laski ja bylam w toruniu na zjezdzie grubaskow hehe dobre kilka lat temu bylo super pod toruniem mielismy chate i byla niezla imprezka na 3 ndi bylismy
u mnie noc masakra jak wzielam malego do lozka nie mogl oddychac co chwile kaszlal nie mogl powietra zlapac dalam go bardzo wysoko i co chwile lampke swiecilam nie dosc ze cala noc musialam buzia do niego zeby go monitorowac. to mial jakis mega koszmar tak plakal na sucho przez sen ze nie bylam za chiny go w stanie obudzic tylko go glaskalam i przytulalam az maz slysza jak placze.. ja mam dosc on 2 noce od 6 miesiaca przespal cale a tak nieraz wstaje 17 razy do niego bo placz.. nie wiem co juz robic dzis wstal po 7 zadowolony i glodny posadzilam na nocniczku i byla kupka bo siku zawsze jest
jedziemy do takiej kobiety moze ona mu pomoze bo wylewac wosk mi sie nie oplaca .. mielismy do niej jechac jak lekarze n wiedzieli co mu jest ze nie tyl ale teraz juz zadecydowalam to to cos ala znachorka wielu ludiom pomogla bo juz nie wiem co moze byc przyczyna tych placzow jego ...
ide szukac na all rowerka treningowego bo moj S mi na 30-tke chce kupic
moze macie jakies i polecicie????
a moze wystarczyło zmienić tryb dnia może mały ma za dużo bodźców i bardzo intensywnie przezywa to co sie dzieje w ciagu dnia dzieci tak mają Kuba mi tez sie albo śmieje albo płacze przez sen bo cos mu sie sni. Przecież open-tany nie jest w takie zeczy nie wierze. moze trzeba dietę zmienic trochę. a po co sie w ogóle wosk wylewa ?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no wlasnie staram sie go wieczorem wyciszac typu baja przytulanie przyciemniony pokoj i spokoj zeby mial ... moze rowerek przezywal wczoraj?? :silly
u nas dzien jest zaplanowany bo neurolog mi poradzila zeby tak mial ma pukladane pory jedzenia spacerow spania czasami sa poslizgi ale rzadko... nie wiem ....
on torche przeszedl moze on taki wrazliwy jak ja
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przecież dziewczyny na forum, np. Ifka, tez bardzo często mają zarwane nocki, bo dzieciaki mają niespokojne nocki... Jasiek też kilka razy w nocy się budzi i trzeba go ututlać... A poza tym dzieci rosną w trakcie snu i to też jest powodem ich niespokojnych nocek.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
wosk sie wylewa jak dziecko jest przestraszone lub za bardzo nerwowe nie powiem moja szwagierka mu wylewala jak byl maly bo z wrzaskiem sie budzil az dygotal i sie uspokoilo
no wlasnie staram sie go wieczorem wyciszac typu baja przytulanie przyciemniony pokoj i spokoj zeby mial ... moze rowerek przezywal wczoraj?? :silly
u nas dzien jest zaplanowany bo neurolog mi poradzila zeby tak mial ma pukladane pory jedzenia spacerow spania czasami sa poslizgi ale rzadko... nie wiem ....
on torche przeszedl moze on taki wrazliwy jak ja
U mnie przez jakieś 1,5 miesiaca było tak ze Kuba każdą drzemke i spanie nocne kończyło sie płaczem tez sie zastanawiałam co to jest ze co sie budzi to z krzykiem. po wyjsciu dolnych jedynek krzyki odeszły i wstawał z usmiechem na buzi u nas przyczyną były dolne zabki i pozniej miał mały epizod z górnymi ze tez jak sie obudził to od razu płacz a jak sie przebiły i wyszły to przeszło
Lekarzem nie jestem ale patrząc na to ze Twoje maleństwo nie ma jeszcze ząbków obstawiam ze to moze byc tego przyczyna
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa