BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #306125 przez bombel779
sylka napisał:

Dobrze że dał ci zastrzyk :) Ja czułam jak mnie zszywali. Na piczatku porodu dostałam zastrzyk ze znieczuleniem ale przeciąganie szwów i i igły czułam i było to dla mnie bardziej bolesne niz sam poród :P

Ale ja nie mówiłam o szyciu po porodzie - wtedy mnie szył doktorek BEZ znieczulenia! :P
Ja mówiłam o usuwaniu ziarniny jaka powstała na skutek złego gojenia się rany po nacięciu - wtedy mnie ginek znieczulił ;) i boleć mnie nie bolało ale czułam co robi :S :P założył mi taką pętelkę na tą ziarninę, potem ją zacisnął i ściął!! :huh: :P

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #306128 przez sylka
Wiem wiem że mówiłąś o zarninie, a ja tak nawiązałam do szycia w kontekście że dobrze że miałaś znieczulenie i nie czułaś :D

Potraktował ją jak cięcie brzytwą w sensie trach i ucięte :p

12 lata 10 miesiąc temu #306143 przez ifka
a ja własnie siedzę w kuchni i smażę na kolacje placki ziemniaczane :silly:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #306169 przez justyna84
ifka napisał:

chcialo ci sie zemniaki trzec ;) :laugh: ja tego nienawidze ;) ale czasami zrobie jak mam smak :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #306171 przez ifka
justyna84 napisał:

ifka napisał:

chcialo ci sie zemniaki trzec ;) :laugh: ja tego nienawidze ;) ale czasami zrobie jak mam smak :silly:

spoko, J obrał i starł na takiej maszynce z rączką :silly: .Ja tylko smażę :laugh:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #306174 przez justyna84
ifka napisał:

justyna84 napisał:

ifka napisał:

spoko, J obrał i starł na takiej maszynce z rączką :silly: .Ja tylko smażę :laugh:

a to masz fajnie . Wogole ty to chyba masz fajnei z mezulkiem :silly: .Ja musze na tarce a potm mam palce poobdzierane :blink:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306176 przez sylka
A u mnie jutro P. serwuje babke ziemniaczną, trzec nie musi bo mamy maszynke do tarcia ziemniaków :) Ja robiłam dziś obiad a on jutro :)

12 lata 10 miesiąc temu #306182 przez ifka
justyna84 napisał:

ifka napisał:

justyna84 napisał:

ifka napisał:

a to masz fajnie . Wogole ty to chyba masz fajnei z mezulkiem :silly: .Ja musze na tarce a potm mam palce poobdzierane :blink:

a dziękuję, nie narzekam :lol: , no może czasem hihihih :laugh:

Sylka, to jutro będzie pysznie :laugh: , my też mamy taką maszynkę właśnie - na korbkę :silly:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306183 przez sylka
My mamy elektryczną :) Skoro sam zaproponował to i zrobi :D
Cos takiego (a lat to ma że hoho kiedyś z mama jeszcze kupowałysmy :P) allegro.pl/nowa-tarka-maszynka-do-tarkow...twa-i2095610880.html

12 lata 10 miesiąc temu #306201 przez ifka
heheheh , to my 100 lat za murzynami :laugh: , bo mamy taką:
allegro.pl/maszynka-do-ziemniakow-orzech...zyw-i2088060573.html :lol:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #306211 przez justysiak83
Hej dziwczęta, co porabiacie? Domiś zasnął a ja zaraz chyba sobie cos pooglądam z M.albo może polozę się wcześniej spać. Chcialabym zeby mały zrobil mi dzisiaj niespodzianę i przespał chociaz pół nocy bez marudzenia...otworzyli u nas Kauflanda i byłam z M.na oględzinach bo każdy nowo otwart supermarket to w Siedlcach ogromne wydarzenie kulturalne :lol: :lol: Sporo promocji było pierwszego dnia i nawet spore zakupy zrobiliśmy. Musze jeszcze jutro odwiedzic biedronke i zerknąć na te ciuszki o których Sylwira mówiła :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #306215 przez olka
justysiak83 napisał:

z bo każdy nowo otwart supermarket to w Siedlcach ogromne wydarzenie kulturalne :lol: :

justysiak, lov U :laugh: :kiss: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :side: Tekst mnie powalił :laugh:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu #306219 przez megi23
Hej laski wiecie co.... Naprawde moj maly to typ wrazliwca.. :) tak analizowalam co moze wywolywac te placzei duzo dzis zauwazylam aaadodam ze zaspal dzis w 5 min maluchy tez sie przyczyniaja do teego bo przychodzai sie wscikaja piszcza kloca sie u mnie w pokoju a najmlodsza robi tak maly wzial dzis swoje ppianinko bawil sie ona nagle chciala dala mu jakas grzechotke on sie na chwilke zajal ona mu wziel ai zaczela uciekac on sie denerwowal i za nia to pewnie tez ma wplyw..... A wieczorem po kapieli mowie S wylaczamy tv zeby ograniczyc bodzce tylko lampka maly 2 razy sie poturlal po nas i odlecial chrapie kolo mnie zaraz go S przeniesie ta Hogg to normalnie wybawca moj zrobie 4 dniowa obserwacje nocy jak poradzila i zobaczymy :lol:

Moj S dzis na zakupach kupil malemu te spodnie w biedronce niebieskie z maja na 80 i sa za duze amial dzis na sobie taki sam rozmiar i dobre aai chcial bluzke z autkami ale byl 74 a maly ma juz 86 to mowi wezme 80 ale z hellow kitty ja mowie no napewno hehhe

SYLWIRA S Mowil ze sa orbitreki w biedronce po 320 czy 350 i oplaca sie je brac????? Bo jak tak jutro bym pojechala po niego?? Jak nie bede szukac dalej

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306232 przez megi23
Co tu taka cisza????

Ok mykam spac bo padam na twarz musze korzystac poki maly spi milej nocki moze lukne jak nie zaspie ;)

12 lata 10 miesiąc temu #306264 przez nikita
witam po całym dniu nieobecności :lol:
ale nadrukowałyście :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka