BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #306446 przez ifka
podziel się później :lol:

ja już obiad wcinam :silly:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #306447 przez sylka
smacznego

12 lata 10 miesiąc temu #306448 przez ifka
sylka napisał:

smacznego

dzięki :) :kiss: .korzystam dopóki mi Lenka na nogawce nie wisi :ohmy: :P

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #306506 przez sylka
Kubusiek spi a ja zdążyłam zrobić oponki :)

12 lata 10 miesiąc temu #306514 przez sylwira1721
olka napisał:

sylwira1721 napisał:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

nie mam sylwirka :dry: :dry: mam na płytce. Szkoda, że nie pomyślałam, żeby dać Ci cynk z informacją, że w tamtym tygodniu w "Dzienniku Gazeta Prawna" była płytka z testami :dry: Mój P. mi kupił, jednego dnia były testy na prawo jazdy, a w drugim numerze była płyta z egzaminem praktycznym. Słuchaj, w necie są stronki z testami, np. tu portalnaukijazdy.pl/testy/b/ :) tylko ja nie lubię rozwiązywać w necie, bo nie zawsze mi zaznacza odpowiedzi :angry: rozwiązuję test, zakreślam jakąś odpowiedź a po rozwiązaniu okazuje się, że miałam błąd :angry: wchodzę w pytanie, sprawdzam gdzie ten błąd i co? i okazuje się, że zakreśliłam dobrze, ale komputer mi tego tak jakby nie zapisał :angry: :angry: :angry: no i nerwica mnie brała :angry: więc kupiłam sobie na płycie.

Olusia ja tez mam na plytce bo dostalam i ksiazki i plytke od tego goscia z prawka :blink: tylko ze jaw notebooku nie mam wejscia na plytke :S i myslalam ze ty moze masz i mi przeslesz ne poczte :) no ale niestety ... hmmm to musze sie z ksiazki uczyc :S

12 lata 10 miesiąc temu #306515 przez sylka
sylwirka poszukaj na chomiku testów napewno znajdziesz :)

12 lata 10 miesiąc temu #306516 przez sylwira1721
Sylka w tym problem ze transferu nie mam ledwo co z wami pisze ( bo musze :lol: ) i niestety nie mam jak wejsc bo mi sie nawet nie sciagnie... a probowalam na necie robic to mi sie obrazki nie wgrywaja :huh:

12 lata 10 miesiąc temu #306518 przez sylka
zapodaj maila to c poszukam na chomiku i wysle

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306522 przez megi23
hej laski my juz w domku zlaiczylismy mega zakupy moj S kupil mi ten rowerek eliptyczny z biedronki 2 lata gwarancji ma jest lzozony i przetestowany hehehe :blink: niestety narazie rowerek malego powedrowal schowany na strych bedzie czrekal do marca bo gdzies musial mi moj wcisnac tesciowa do mnie juz mnei na aerobik nie bedziesz ciagla hehe :lol: maz przez to pakowanie przedziurawil tapicerke tym sprzetem ale sie wogole nie przejal mowi nowe auto sie kupi i wiekze mowie :silly: :lol: dodtkowo jeszcze jedne spodnie i bluzke malemu w myszke miki 2 biedronki zjechalismy i malo bylo wyboru wiec maz bierz co sie da malemu hahaha

a najlepiej w pepco widze ze od 10 otwarte mowie do S to jeszcze 5 min wsiadamy do auta i sie nie ruszamy i jak babka otworzyla pendem do sklepu hehehe widziala jak czyhamy na otwarcie :silly: kupilismy to autko tesciowa kupila koszule z dlugim rekawkiem malemu z przeceny 19.90 na 9.90 bo ostatnia ja miseczke jeszcze z canpola maz smial ze ja nigdy nie wyjde aa i piramidke z kaczusza do ukladania chcialam kupic te buciki skarpetki ale nie bylo .. autko poczeka narazie bawi sie miseczka i piramidka widzielismy helikopter z v techu ale moze taniej kupie na all moj S mnie po zabawkach poscigal zeby malemu cos kupic w szoku bylam :ohmy: bo zawsze o ja go scigam hehehe

poniej bylo tesco i tam kupilismy mnostwo deserkow i sokow bo byla promocja :blink: zapomnialam na klocki popatrzec bo chcialam mu kupic jakies.. :huh:

ale zjechalam pol stalowej i mrowka majster tesco i blokad na szuflady nie ma sie wkurzylam jak nie wiem :angry: za 2 tyg bedziemy mamy jeszcze do jednego sklepu pojechac ..... smoczkow do butelek nie byo oczywiscie na all mu zamowie i moze te blokady ... obecnie Tymcio spi widac juz prawie 1 na wierzchu ma tak spuchniiety dol ze masakra :(

aaa pochwale sie maly przespal prawie cala noc obdzil sie kolo 23 pokwilil poglaskalam go po pleckach powiedzialam ze jestesmy i zaspal pozniej o 5 i wstal przed 7 zadowolony spiewal i patrzyl czy bajki wlaczam :silly: :lol: :lol: sposob hogg dziala :silly:

a apropo mleka moj pije hippa z kleikiem kukurydzianym lub albo kaszka na dobranoc albo 7 zboz zageszczam bo to lgodomorra zjada 220 i jak biore butelke to sie drze smiejemy z S ze ma syndrom odstawienia butelki :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #306545 przez sylwira1721
sylka napisał:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #306547 przez sylwira1721
megi23 napisał:

chcialam kupic te buciki skarpetki ale nie bylo ..

ja dzis bylam specjalnie po nie i kupilam za 9.99 :) ale byly tylko czarno-czerwone z bajki auta ale fajnie sie komponuja z bodami czerwonymi ktore mu kupilam w biedronce tez z bajki auta :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #306571 przez sylka
sylwira1721 napisał:

sylka napisał:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Wysłałam :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #306578 przez olka
o matko, a ja jutro do pracy wracam :X :X :X aż mi niedobrze :( :( :( znowu nie będę do Was za często zaglądać :( :(

EDIT
megi, widzisz nie potrzebujesz znachorów :blink: my tutaj na forum jak znachorki zadziałałysmy hihi :blink: :lol: kilka dobrych rad i Tymek nockę przespał :woohoo: :woohoo: oby już zawsze tak było :laugh: :kiss: tego Ci z całego serducha życzę :kiss: :blink: :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu #306687 przez sylka
Oluś w miarę mozliwości zaglądaj do nas :)

12 lata 10 miesiąc temu #306702 przez ifka
w miarę możliwości jak najczęściej :)

Dziś już z bezradności zrobiłam Lence taki podwieczorek: ugotowałam mannę na wodzie, dodalam truskawkowej maślanki i.....zjadła :)

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka