- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
sylwira1721 napisał:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]Olusia mam pyt. masz moze na kompie testy na prawko??
nie mam sylwirka mam na płytce. Szkoda, że nie pomyślałam, żeby dać Ci cynk z informacją, że w tamtym tygodniu w "Dzienniku Gazeta Prawna" była płytka z testami Mój P. mi kupił, jednego dnia były testy na prawo jazdy, a w drugim numerze była płyta z egzaminem praktycznym. Słuchaj, w necie są stronki z testami, np. tu portalnaukijazdy.pl/testy/b/ tylko ja nie lubię rozwiązywać w necie, bo nie zawsze mi zaznacza odpowiedzi rozwiązuję test, zakreślam jakąś odpowiedź a po rozwiązaniu okazuje się, że miałam błąd wchodzę w pytanie, sprawdzam gdzie ten błąd i co? i okazuje się, że zakreśliłam dobrze, ale komputer mi tego tak jakby nie zapisał no i nerwica mnie brała więc kupiłam sobie na płycie.
Olusia ja tez mam na plytce bo dostalam i ksiazki i plytke od tego goscia z prawka tylko ze jaw notebooku nie mam wejscia na plytke i myslalam ze ty moze masz i mi przeslesz ne poczte no ale niestety ... hmmm to musze sie z ksiazki uczyc
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
a najlepiej w pepco widze ze od 10 otwarte mowie do S to jeszcze 5 min wsiadamy do auta i sie nie ruszamy i jak babka otworzyla pendem do sklepu hehehe widziala jak czyhamy na otwarcie kupilismy to autko tesciowa kupila koszule z dlugim rekawkiem malemu z przeceny 19.90 na 9.90 bo ostatnia ja miseczke jeszcze z canpola maz smial ze ja nigdy nie wyjde aa i piramidke z kaczusza do ukladania chcialam kupic te buciki skarpetki ale nie bylo .. autko poczeka narazie bawi sie miseczka i piramidka widzielismy helikopter z v techu ale moze taniej kupie na all moj S mnie po zabawkach poscigal zeby malemu cos kupic w szoku bylam bo zawsze o ja go scigam hehehe
poniej bylo tesco i tam kupilismy mnostwo deserkow i sokow bo byla promocja zapomnialam na klocki popatrzec bo chcialam mu kupic jakies..
ale zjechalam pol stalowej i mrowka majster tesco i blokad na szuflady nie ma sie wkurzylam jak nie wiem za 2 tyg bedziemy mamy jeszcze do jednego sklepu pojechac ..... smoczkow do butelek nie byo oczywiscie na all mu zamowie i moze te blokady ... obecnie Tymcio spi widac juz prawie 1 na wierzchu ma tak spuchniiety dol ze masakra
aaa pochwale sie maly przespal prawie cala noc obdzil sie kolo 23 pokwilil poglaskalam go po pleckach powiedzialam ze jestesmy i zaspal pozniej o 5 i wstal przed 7 zadowolony spiewal i patrzyl czy bajki wlaczam sposob hogg dziala
a apropo mleka moj pije hippa z kleikiem kukurydzianym lub albo kaszka na dobranoc albo 7 zboz zageszczam bo to lgodomorra zjada 220 i jak biore butelke to sie drze smiejemy z S ze ma syndrom odstawienia butelki
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zapodaj maila to c poszukam na chomiku i wysle
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja dzis bylam specjalnie po nie i kupilam za 9.99 ale byly tylko czarno-czerwone z bajki auta ale fajnie sie komponuja z bodami czerwonymi ktore mu kupilam w biedronce tez z bajki auta
chcialam kupic te buciki skarpetki ale nie bylo ..
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wysłałamsylka napisał:
zapodaj maila to c poszukam na chomiku i wysle
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
EDIT
megi, widzisz nie potrzebujesz znachorów my tutaj na forum jak znachorki zadziałałysmy hihi kilka dobrych rad i Tymek nockę przespał oby już zawsze tak było tego Ci z całego serducha życzę
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś już z bezradności zrobiłam Lence taki podwieczorek: ugotowałam mannę na wodzie, dodalam truskawkowej maślanki i.....zjadła