BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #309792 przez Sikoreczka
Karolek wszystkiego najlepszego z okazji roczku :) rośnij duży i zdrowiutki :)

Sylwira dla ciebie też wszystkiego naj naj naj... jej 20 lat kiedy to było...

Megi mam do ciebie pytanko jak zauważyłaś pierwszą krostkę u Tymka to za ile pojawiły się kolejne?? Bo dziś rano wylukałam u Kubcia jedną krosteczkę ale to chyba potówka... na wieczór go oblukałam i nic nowego nie było... eh oby go to ominęło teraz.
Tymciu duuuużo zdrówka :) a dla ciebie Megi wytrwałości i cierpliwości

Kubie też ząbki idą i marudzi troszkę :( a jak dziś mu myłam ząbki to troszke krwi na szczoteczce zostało :( chyba mu się coś przebija ale do buźki nie daje zajrzeć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #309811 przez sylwira1721
dziekuje moje kochane dziewczynki za zyczonka jestesci kochane !!! :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309822 przez sylka
asia11 napisał:

Ja już ciast nie piekę anie pączków robić nie będę bo po urodzeniu Mikołaja przybrałam 12,5 kg :blush: ;) ,no ale od świąt co niedziele piekłam ciasto i prawie sama zjadałam . Mój ginekolog podejrzewa wu mnie PCOS , bo wiele symptomów na to wskazywało między innymi brak @ po pierwszej jaką dostałam po porodzie przez pól roku o.Teraz robiłam badania fsh , estradiol i lh i niby wszytko dobrze jeszcze progesteron i testosteron 1 28 d.c .

Asiu u mnie tez podejrzewali to ale raczej nieregularność przed ciążą wynikała z niedoczynności tarczycy która wyszła już w ciąży. BAdałaś chormony tarczycy nie tylko TSH ale i T3 T4, TS3 i TS4? Moze masz nadczynnność lub niedoczynność a tarczyca powoduje problemy z @. Idz do endokrynologa, A gin niech cię skieruje na badanie poziomu prolaktyny. Ja badalam i miałam podwyższony.

Zamówiłam na allegro nawilżacz, mam nadzieję że będzie dobry :)

12 lata 10 miesiąc temu #309836 przez megi23
Masakrraaaa maly ma goraczke walcze znia od 13 o 18 mial 38.4 dalam mu paraceetamol nie schodzil mi z rak plakal bo go swedzialo szwagierka siie nie patyczkowala rozeebralysmy malego polozylam na brzuchu wylalam pol pudru i reka natarlam caly bialy jest bo wacikami sie pierdzielic jak jedno kolo drugiego zjadl butle spal i wlasnie wstal oglada mecz z mezem hehe

Sikoreczka ja nie wiem czyy to wokol ust wczesniej to nie byl poczatek jej ale na glowce wyszedl jeden w sobote a kolejne w niedzie w poniedzielk juz seria wieksza teraz juz prawie nie ma miejsca wolnego a dalej wylaza.... Oby biedaczek chociaz noc przespal w dzien nie spal tylko plakal ......ehh ja padamm na twarz teraz mu mierzylam ma 38 ale wolno cos spada....joj

12 lata 10 miesiąc temu #309868 przez Sikoreczka
Megi biedny ten twój Tymuś :( ja myśle że taki najlepszy wiek na chorowanie na ospę to 4-6 lat. Takie maluszki są zdecydowanie na to za małe :( a jeszcze jak mu ząbalki wychodza teraz to już wogóle tragedia :(

12 lata 10 miesiąc temu #309903 przez megi23
No zasypia wtulony w meza ktory tez spi ....

Zgadza sie sikoreczla szwagierki maluchy maja 4, 6,8 wiec one mogly miec tu polz wsi z dzieci mialy moj najmlodszy jak narazie ale i 1.5 roczny chlopczyk mial ii kolezanki syn 2 letni sredni z przedszkola przyniosl poza tym to przylazlo z tymi wiatrami no nic zostaje przemeczyc sie miesiac mam nadizieje ze do urodzin mu zejdzie jak nie przeloze je i tyle...

12 lata 10 miesiąc temu #309914 przez megi23
Dziewczyny ide asie polozyc bo juz na oczy nie widze dobranoc spokojnej nocki

12 lata 10 miesiąc temu #309917 przez sylka
Ja pamietam jak się bałam o Kubę, gdy miał 2 mies. i mógł złapać ospę ale na zczęscie nie miał.

12 lata 10 miesiąc temu #309963 przez pulpecja
megi :kiss: :kiss:

a u Kasi to chyba jednak była trzydniówka bo przy kąpieli zauważyliśmy czerwone plamki, taka wysypka na pleckach i brzuszku .... pediatra mówiła,że trzydniówka właśnie się czymś takim kończy.

12 lata 10 miesiąc temu #309972 przez Sikoreczka
Ale tu dzisiaj cisza... chyba wszytstkie walentynki odsypiaja :silly:

Sylka to to żeczywiście było by nieciekwie jak by Kuba złapał ospę w takim wieku :( ja myśle że jak go piersią karmiłaś to przeciwciała od ciebie miał.

12 lata 10 miesiąc temu #309982 przez sylka
To samo mówiła mi pediatra jak dzwoniłam w dniu którym się dowiedziałam że moze zachorować. Nie mniej jednak mówiła ze bardzo duże szanse są i że nie zachoruje to mały % Ale 2 tyg. to czekanie i oglądanie uważnie małego.

Pulpecja z jednej str. macie już z głowy trzydniówkę.

12 lata 10 miesiąc temu #309996 przez pulpecja
sylka masz już wszystko zaplanowane na urodzinki Kubusia, tzn. menu ??
u nas 19 marca wypada w poniedziałek, miałam robić urodzinki w sobotę 24-go, ale dzisiaj byłąm u babki od szczepień i ustaliłyśmy, że szczepimy 22 marca więc odpuszczam imprezę tuż po szczepieniu, lepiej chuchać na zimne.No i dzisiaj ustaliliśmy wstępnie, że zrobimy właśnie w poniedziałek w dzień prawdziwych urodzinek, na 16:30 i powinno być krótko i fajnie :) chyba,że Kasia całkowicie pozmienia drzemki przez miesiąc :silly:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310004 przez sylka
menu już zaplanowane :) w piątek P. z rana zrobi zakupy i bedę działać.
Teściowa zapowiedziała że zrobi serniki saładkę jarzynową to już zawsze coś odpada :)

12 lata 10 miesiąc temu #310008 przez pulpecja
ja w sumie nie wiem jeszcze co zrobię :unsure: na pewno torta dla Kasi :lol: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #310015 przez Sikoreczka
Ja mam urodziny w piątek 23 a Kuba w poniedziałek 26 więc zrobimy imprezki w sob i niedzielę ;) nie mam zupełnie pomysłu co zrobić :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka