- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Kuba też miał okres lubienia poźniej nie i znów Mamy kolejny ząbek, tym razem dolna 2 się przebiła trochę :)Moje dziecko pokazuje zęby w tempie ekspresowym.
będzie czym gryźć
U nas od 12.30 i podania paracetemolu bez gorączkowo-może to już minęło .Oby .Albo syrop działa .
Przyszło M1 , jest zachwyt
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak wstanie to może uda mi się cyknąć krówlewnę w zamku to Wam pokażę .Najlepsze,że na początku rzucała się na ściany i leciała z całą konstrukcją .
A dziś "karotkowe pączusie" PART II
Sylka,to może Kubulek na tą 2 tak marudził .
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Szwagierka nosi malego bo marudzi..............
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
EDIT:
Własnie J ją pluska, wysypka na pleckach i brzuszku i kilka kropeczek na buzi jak po 3 dniówce miała. Ehh...jutro się wyjaśni.
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi Kuba przechodził 3 dniówkę najgorsza była gorączka, pediatra mi powiedział ze wysypka nie swędzi i nie powinno prowadzić do dyskomfortu niczym sie jej tez n ie smaruje na zasadzie samo przyszło samo przejdzie
Lenka juz jedną miała w czerwcu albo lipcu
a to krótka foto relacja z własnego M1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
EDIT:
jasna cholerka znów 38.3 juz mi rece opadają i do tego ta wysypka .3 dniówka, ospa a może coś po szczepionce(różyczka, odra, świnka) - jakaś reakcja ,ale ono znów było 7
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam pytanie gdzie wy mierzycie temp w pupie pod pacha w uszku czy na glowce ja wczoraj wszedzie 2 termometrami bezdotykowym i elektronicznym bo nie wierzylam ze ma tyle temp....maz mowi zeby chiciaz do 24 pospal..... Oby....
Apropo lenka super ksiezniczka jest a domek ulallala nie jeden ksiaze sie bedzie o nia staral a odniosnie opsy ona nie znika tylko sie powieksza..
Czuc juz 1 jest prawie na wierzchu dal mi wieczorem zagladnac ale ida kolejne naraz........ J ak nie wylazily to nie wylazily a teraz sie zmowily france..
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do ospy, to się martwie właśnie dlatego, bo wysypka coraz większa,ale bardziej przypomina tą po 3 dniówce, ale co z tego jak gorączka nadal jest .
A z tym znikkaniem ,to chodziło mi o to,że Lusi czasem się pojawiają takie krostki małe i znikają,ale nie tym razem .
Tymuś biedaczek, jak mi go szkoda .
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zwykly tezz mamy ale on nie chcial wczoraj dac sobie zmierzyc. W pupie teraz nie moge bo ma bidulek i tam krostki strasznie placze... Wiec nie bede ruszac mierze w uszku i glowce...
A moj odpukaz nie ma goraczki chodz dawke paracetamolu mam przygotowana .....
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Megi ja mierze w uszku lub na czole.
W tym miesiącu w przeciągu 8 dni mamy 3 zęby Idzie jak burza.
edit.
Działania niepożądane, rzadko poważne, mogą pochodzić od każdego składnika szczepionki MMR. U 10% dzieci pojawia się gorączka, złe samopoczucie i wysypka po 5–21 dniach od pierwszego szczepienia; u 5% pojawia się przejściowy ból stawów[2]. Starsze kobiety są częściej zagrożone wystąpieniem u nich bólu stawów, ostrego zapalenia stawów, a nawet (rzadko) przewlekłego zapalenia stawów[3]. Anafilaksja jest niezwykle rzadką, ale bardzo groźną reakcją alergiczną na szczepionkę[4].Wikipedia pl.wikipedia.org/wiki/MMR
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ifka wysypka to reakcja po szczepionce taka mini ospa po niej zawsze jest. Lekarz ci nie mówił?? Zapomniałam że Lencia była szczepiona to bym ci już to dawno napisala. To efekt poszczepienny.
No własnie Sylka, tak też się zastanawiałam i dlatego Wam napisałam .Qrcze niec nie powiedziala ta lekarka .Jutro ja zapytam .Ale myslisz,że w takim odstepie czasowym dopiero by sie ujawnilo. To było we wtorek 7-go.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ifka wysypka to reakcja po szczepionce taka mini ospa po niej zawsze jest. Lekarz ci nie mówił?? Zapomniałam że Lencia była szczepiona to bym ci już to dawno napisala. To efekt poszczepienny.
edit.
Działania niepożądane, rzadko poważne, mogą pochodzić od każdego składnika szczepionki MMR. U 10% dzieci pojawia się gorączka, złe samopoczucie i wysypka po 5–21 dniach od pierwszego szczepienia; u 5% pojawia się przejściowy ból stawów[2]. Starsze kobiety są częściej zagrożone wystąpieniem u nich bólu stawów, ostrego zapalenia stawów, a nawet (rzadko) przewlekłego zapalenia stawów[3]. Anafilaksja jest niezwykle rzadką, ale bardzo groźną reakcją alergiczną na szczepionkę[4].Wikipedia pl.wikipedia.org/wiki/MMR
dziekuję, czyli loffff juuu to prawdopodobnie to będzie