BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311572 przez sylka
Nikita może ząbki idą i stąd katarek

Megi super że nocka spokojna :)

Ifka mam nadzieję że Lence szybko przejdzie :)

Asiu nie powiem ci tetraz jakie miałam TSH ale też trochę podwyższone a resza hormonów wykazała niedoczynnośc a USG też coś tam wskazała ale nie wola czy jakieś groźne zmiany chrobowórcze.

Kuba dziś z tatą skręcał rowerek. Pomagał dosłownie celując śrudokrętem i kluczem imbusowym w śrubki :) Frajdy ile miał aż piszczał. Skęcilismy go dziś bo mył marudny i dla zajęcia czasu :) a i tak mieliśmy to zrobić wieczorem. Chłopaki mieli zabawę a ja w tym czasie w spokoju posprzatałam pokoik Kubuśka. Przejaźdzka zaliczona, mały zachwycony. Sam wyciągał części rowerka z kartonu :) Mam kilka zdjęć to wam później pokażę.
Teraz prowadza rowerek za rączkę po całym domu.

Mi został do sprzatnięcia tylko duży pokój ale to dopiero jak Kuba zaśnie bo zdąży jeszcze nabrudzić :)

A jak się uda to idę dziś ściąć włosy :P :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #311581 przez nikita
Sylka tylko wczoraj leciało mu z noska i to ciągle :ohmy: :ohmy: a dzisiaj juz nie tylko ma takie troszkę zaschnięte wiec wątpię ze to ząbki choć może, to sie okaże hehe

12 lata 10 miesiąc temu #311591 przez sylka
U nas teraz na szćzęście bez kataru ząbkujemy, ale Kuba pobił rekord w 8 dni 3 zęby :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #311692 przez megi23
Nazwajem ja tez ide korzystac poki maly spi maz ju sie polozyl dobranoc spokojnej nocki :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #311833 przez pulpecja
hej :) ale tu u nas cichuteńko :dry:

ja jakaś niewyraźna chodzę :( mam dziwny katar i strasznie śpiąca jestem :( fajnie, że mamy weekend :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311834 przez olka
Cześć Kobietki! :kiss: :kiss:

Nie czytałam co tam naskrobałyście przez ten czas gdy nie wchodziłam na forum, ale potem doczytam. Chciałam tylko napisać, że dziś miałam egzamin na prawko i niestety zawaliłam na placu :( :( najechałam na słupek :angry: :( :( W każdym razie cieszę się, że chociaż teorię zdałam :) zrobiłam jeden błąd

EDIT

Cześć Pulpecyjko :laugh: :kiss: :kiss: Też się cieszę, że weekend :lol:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311892 przez nikita
ech olka nie martw sie, następnym razem będziemy opijać :lol: :silly:
dziewczyny jak pisałyście wniosek o wychowawczy :unsure:
wystarczy ze proszę o urlop od do czy cos jeszcze trzeba :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #311901 przez ifka
ja napisałam tylko podanko o wychowawczy :)

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #311907 przez megi23
Hej klasaki te buty to rewelacja maly juz sam stoi iii zrobil dzis pierwszego kroczka nuiestety ja tego ni widzialam tylko tesciowa i ttesc bo maly byl na dole :angry:

No ale grunt ze zrobil moze przy mnie zacznie chodzic jedynka juz na wierzchu czekamy na kolejna dzis sie mniej slini za to rzadkie kupki...

A apropo wychowawczego ja tez tylko podanie do pracy

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #311920 przez nikita
no tak tylko podanie, ale co w podaniu :unsure:
czy wystarczy takie cos:
proszę o udzielenie urlopu wychowawczego od do na syna Ignacego
czy cos jeszcze sie pisze

12 lata 10 miesiąc temu #311948 przez megi23
Szczerze nikita ja nie pamiietam znajdz na necie przykladowy wniosek to bedziesz miec baze do napisania
Maly juz spi kolo mnie slodko dzielnego mambrzdaca dzis powiedzialam do meza dlategp ze na zastrzykach i przy nacieraniu jest dzielny ma mu cos kupic za to :P :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #311986 przez justysiak83
Hej :lol:
I znowu mam tydzień w plecy :( co u Was, który bobas już chodzi? Sylka 100 latek dla Kubusia z okazji roczku :kiss: :kiss: :kiss: i buziaki dla pozostałych solenizantów.
Cięzki tydzień za nami, cięzkich nocek ciąg dalszy a i w pracy jakoś roboty od ch...Olka, Pulpecja, podpisuje sie pod "Nareszcie weekend". Megi widzę że ząbki nareszcie wyszły. U nas od 5 miesiecy ciągle tylko 2 :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #311998 przez megi23
Hej u nas bylo nieciekawie maly dostal ospe dusil sie w nocy 2 dni temu nosilismy go na zmiane pionowo zasypial tylko na nas bylismy rano u lekarza bo nie mogl przyjechac i mamy zastrzyki goraczka byla 40 stopni i nie moglam zbic mamy ssterydy inhalatory ale po wczorajszym zastrzyku puscilo przespal nocke spokojnie dzis sie juz bawi

Apropo zebow no wczoraj dodatkowo dawaly popwalic slinil sie strasznie

Aa i mamy pierwszego samodzielnego kroczka i stoi sam zalozylam mu butki ortopedyczne bo dostalam i zapomnialam o nich i slicznie stawal a pod wieczor kroka zrobil to tyle co u mnie hehe

12 lata 10 miesiąc temu #312009 przez justysiak83
O matko Megi to u Ciebie bardzo ciekawy tydzień...Dobrze że z Tymciem już lepiej ale współczuje przeżyć...
U nas z chodzeniem jeszcze nie prędko, mały wstaje przy wsyztskim ale nie przemieszcza się, dostawia nózke ale myśle ze nie będzie chodził wcześniej niż za 2 miesiące.

12 lata 10 miesiąc temu #312020 przez megi23
No powiedzmy hehe ale dalam rade grunt ze sie unormowalo akrostki sie goja......

Moj sie dawno juz przemieszczal a od kilku dni puszczal i stal rownowage lapal te buty mu pomogly utrzymac stopke prawidlowo nie wyginala mu sie jak w skarpetkach

Mam pytanie jezdzisz jeszcze na rehabilitacje z tym napieciem???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka