BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #312067 przez megi23
Chcial pewnie pomoc mamusi :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312069 przez sylka
Zjeść :) Marudził wiec P. poszedł smażyć za mnie a ja bawiłam sięz małym póki nie zasnął w łóżeczku.

edit.
Mówię wam teraz to mam wesoło, gdzie chce to przyjdzie, wejdzie.Wchodzi i schodzi z wersalki, czesto idzie do pokoju ja za nim a on mi drzwi przed nosem zamyka a po chwili głowę wystawi i się śmieje, ucieka i chce by go ganiać :silly:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312075 przez megi23
Haahaha moje dziecko sie przebudzilowlasnie i krzyczy am am obrocilam na bok i spi :silly:

My naszego uczymy schodzic z naszego spania wlazic potrafi szczegolnie telefon lezylub pilot;-)

12 lata 10 miesiąc temu #312077 przez Monix
sylka byłaś u fryza?

A z moją małą zmorą mam tak samo... wszedzie włazi najczesciej tam gdzie nie powinna :dry: Wywala wszyściutko z szafek, ucieka mi, psoci się psom... ehh dużo jeszcze by tu wymieniać. Mój mały szogun :silly: :lol: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312086 przez sylka
To Nadi ma tę samą ksywkę co Kuba SZOGUN :lol:

U fryza nie byłam nie dalam rady wyskoczyć, jutro z rana po 10 wyskocze

edit.
U nas pies przed Kubą ucieka ;)

12 lata 10 miesiąc temu #312087 przez justyna84
To dlatego pani rehabilitant powiedziala ze nei ma co z nim cwiczyc bo on juz wszystko umi, no ale jak bylam u neurologa to Oskar dopiero zaczynal raczkowac ,siadac i wstawac i nadrobil to w ciagu miesiaca :ohmy: :silly: dzielny moj chlopczyk :) .No ale dziwne a jak dziecko zacznei raczkowac i na tym sie skonczy rehab. a dziecko stanei w miejscu to c ozas ma zaczynac dalszy ciag... mi to sie wydaje ze takei dziecko powinno cwiczyc do roku :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #312094 przez sylka
Wiesz Justyna zapewne chodzi o to, że dziecko raczkujące na już mocniekszy układ kostny, mięśnie zaraz zaczyna siadać , wstawać więc jeśli neurologicznie jest ok to nie trzeba rehabilitowac bo rozwija się prawidłowo. Ja tam się cieszę że jeżdziłam tylko 4 mies. i wszystko się wyrównało. Wszystko zależy od schorzenia. My neurologicznie byliśmy ok , KUba nie miał napięcia tylko lekka asymetrię.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312095 przez megi23
Dlatwego my orpcz neurolo mielismy elarza od rehabilitacji i ona badala malego sprawdzala rozwoj fiz
W. Szoku byla ze nadrobil wszystko po takich przejsciach;-)

Mysmy mieli napiecie w konczynach i obnizone osiowe ale jak neurolog mi powiedziala maly nie mial uszkodzonego mozgu wiec sam by to robil a rehabilitacja go stymulowala przemeczylismy sie pol roku i mamy spokoj:-) [file/]

12 lata 10 miesiąc temu #312098 przez sylka
My też mieliśmy lekarza od rehabilitacji która sprawdzała czy dalsza rehabilitacja jest wskazana. Podnosiła go, przxekładała, sprawdzała ćwiczenia itd.

12 lata 10 miesiąc temu #312104 przez megi23
No ona go zlapala za reke i noge z lewej strony i wczesniej krzyzowal nozki i raczke zaciskal a w dniu zakonczenia zlapal za kozetke i tak mial zrobic wczesniej ......

12 lata 10 miesiąc temu #312110 przez sylka
U nas łapała za nóżki rączki i podnosia, w locie przerzucał i zmieniała ręce akrobacje istne wyczyniała sprawdzając wszystko :P Ale powiedział że dobrze że sama z siebie przyszłam sprawdzić czy wszystko oki ;) Grunt ze już po i wszystko dobrze. Kuba po prostu lubił prawą stronę w brzuszku i mu się uleżało :)

Tymek ładnie nadrobił :D

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312118 przez megi23
No tak samo rob ila jak go chciala ostatnio podniesc miala problem zeby go zlapac bo nie mogla objac swoja reka hehe bo tak przytyl :P :side: :laugh:

Ok ja ide w kojo

SYLKA UDANEJ IMPREZJI I CZEKAM NA FOTO RELACJE BUZIOLE DLA SOLENIZANTA OD NAS

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #312122 przez Monix
sylka napisał:

To Nadi ma tę samą ksywkę co Kuba SZOGUN :lol:

U fryza nie byłam nie dalam rady wyskoczyć, jutro z rana po 10 wyskocze

edit.
U nas pies przed Kubą ucieka ;)

Szogun hehe ja tak nieraz psy przezywałam ;) A co do psów to najpierw jeden uciekał od Nadii, drugi znosił wszystko (ostatnio nawet złapałam Nadię jak skacze po psie :ohmy: :P :lol: ) ale po tej akcji ten drugi też zaczął jej unikać :lol: I kurcze wcale mu się nie dziwię... :silly:

EDIT:
Spadam z moimi szogunami na spacer ;) To do później :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #312178 przez megi23
hej dzis ja pierwsza moj balwanek juz wstal i nie dal nam sie polozyc chcial stac a pozniej chodzic

sylka pewnie koncz przygotowania do imprezki :lol:
nocka u nas ok ale maly sie przyzwyczail ze ja go obracam i cwaniak nie chce sie obracactylko mi kweka ze ja mam to zrobic :S

u nas dzis tesc ro bi miecho kielbaske wiec S wzial wolne :)

12 lata 10 miesiąc temu #312179 przez justysiak83
Witam zimowo, ale u nas nasypało :huh: :huh: a ja butów zimowych nie mam bo mi sie rozpadły :) kupiłam sobie już trampki na wiosne bo myślałam że zimy nie będzie :silly:
Nocka kiepska a mnie cos gardeło boli :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka