BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #310019 przez sylka
Ja robię schabowe z piersi i skrzydełka w panierce do tego jakaś surówka i pieczone ziemniaczki, Sałatkę krabową, i takż z ananasem, bedzie jarzynowa. Wedlina, cos słodkiego jakieś ciasto i tort, owoce

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #310020 przez karotka18
Sikoreczka napisał:

Ja mam urodziny w piątek 23 a Kuba w poniedziałek 26 więc zrobimy imprezki w sob i niedzielę ;) nie mam zupełnie pomysłu co zrobić :(

mój Kuba ma tez 23 :D:D:D

12 lata 10 miesiąc temu #310025 przez Sikoreczka
karotka18 napisał:

Sikoreczka napisał:

Ja mam urodziny w piątek 23 a Kuba w poniedziałek 26 więc zrobimy imprezki w sob i niedzielę ;) nie mam zupełnie pomysłu co zrobić :(

mój Kuba ma tez 23 :D:D:D

to będzie świętował razem ze mną :D

12 lata 10 miesiąc temu #310031 przez Sikoreczka
dziś J. przyszedł z pracy i powiedział że w ramach premii może lecieć na 10 dni na hawaje ale że wyjazd jest 21 marca i nie byłby na 1 urodzinach Kubcia to zrezygnował :( Eh ja go namawiam żeby leciał chociaz sama nie wiem co bym zrobiła :(

12 lata 10 miesiąc temu #310035 przez sylka
szkoda że sam miał lecieć

12 lata 10 miesiąc temu #310037 przez karotka18
ale to chyba normalne ze chce być przy Kubusiu w tak ważnym dniu a z drugiej strony szef twojego J mógł w ramach premi wysłać was wszystkich tzn żeby J mógł wsiąść rodzinę.

12 lata 10 miesiąc temu #310046 przez Sikoreczka
Karotka to wyjazd tylko dla pracowników :( hehe szkoda że nie dla całych rodzin. No ale i tak nie wiem czy bym zaryzykowała lecenie z Kubą bo mam uraz do latania z takimi maluszkami. No nic może innym razem

12 lata 10 miesiąc temu #310103 przez nikita
dzień doberek :lol: :lol:
u nas ranek zasmarkany ze ho ho
megi :kiss:
sikoreczka zróbcie roczek później a mąż niej jedzie na zasłużony urlop :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #310142 przez ifka
hej hej :kiss:

U nas nadal to samo, gorączka od 37.8 - 39.5 :ohmy: :( nocka nie taka zła, ale o 1 musialam podać syrop, bo miałam wrażenie,że zaraz jej główka wybuchnie :( .Teraz póki co bez gorączki, ale marudzi. Dała posmarowac dziąsełka, nadal spuchnięte, ale czuć już jakby zębola w dziąśle, takie wybrzuszenie na dziąsełku.
Czekam na odpowiedź pediatry czy zrobić Lence jutro morfologię, CRP i mocz.

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #310152 przez sylka
Ifka :kiss: :kiss: dla Ciebie i Lenki

Kuba obudził się o 2.30 i płaczem marudnym takim nie łzowym marudził i nie chciał zasnąć do 4.30 dopiero o tej padł juz u nas w łózku.

12 lata 10 miesiąc temu #310154 przez ifka
O masz Sylka, to iu Was też kiepska nocka :( .Ściskamy :kiss:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #310186 przez megi23
Hej mam chwilke u nas noc masakra maly dostal 40 stopni nic nie pomagalo i dusznosci maz go nosil od 12 do t potem ja spal po siedzaco po godzinie najdluzej potem wrzask i noszenie S wzial wolne bo by nie dal rady i chce mi pomoc bylismy juz u pediatry grozi nam mielec jak dusznosci nie minal maly dostal zastrzyki lincocil juz wzial jeden i w koncu spi lekarz nie mogl do domu przyjechac mamy blisko bez kolejki go wzial jak zobaczyl malego to sieprzezegnal mowi ze tak malego dziecka nie widzial z ospa moiw bajlka ospa najgorsze dusznosic jeszcze katar mial nie mogl oddychac meczyl sie spal albo an mnie albo na mezu nie dal sie polozyc vhlipie biedak przez sen dostal tez czopki robione na dusznosci encorton. Ventolin S kupil tube specjalna do inhalatora bo ehh mowie wam co s straszne go plakalam razem z nim oby mu zastrzyki pomogly plegniarka do domu od jutra bedzie przyjezdzac ehh do meilca mamy 200 km jak trfu tfu tam bede musiala to wole swoj przemysl zadzwonie do mamy czy jest u nas zakazny........mamy skrecac kaloryfer i nawilzac mu powoietrze....

12 lata 10 miesiąc temu #310190 przez ifka
jejku megi, bardzo Wam współczuję :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #310213 przez sylka
Zaprałam dziś ręcznie plamę arielem zielonym i poparzył mi dłonie!!!!! Pierwszy raz w życiu się z takim czymś spotkałam. Zawsze zaoierałam ręcznie przed praniem i było ok a tu całe dłonie w białych plamach, pieką!!! Mam nauczkę by uzywać sprawdzonych a nowość w rękawiczkach. Użyłam małej ilościc tyci tyci a załatwiła mnie. Zapewne zawiera chlor.

12 lata 10 miesiąc temu #310224 przez ifka
o maj got Sylka :kiss: , ale musi byc tam chemii :ohmy: . Ja też go mam, dostałam probkę, to będę wiedziala,żeby uważać.

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka