BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #333326 przez justyna84
Kurde bo nei chce zeby byl chory ;/ . U nas tez jest fajnie bez wiatru ale sloneczka nei ma. Chyba juz mu zeszla temp. bo nie jest taki cieply:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #333346 przez karotka18
Hej

Wiecie co muszę wam coś powiedzieć wczoraj byłam z Ł oglądać samochód miejsce tych oględzin było niedaleko szkoły chyba gimnazjum bądź liceum i to co widziałam to oczom nie wierzyłam jaka ta młodzież jest koszmarna od razu pomyślałam o Kubie jak to będzie za kilka lat i aż strach się bać jak ja jako matka mam mu przekazać wszystkie te wartości zeby nie dopuścić do tego by wpływ na niego miały osoby trzecie :(

12 lata 9 miesiąc temu #333360 przez sylka
Karotka wiem o czym mówisz :(

My na szczepienie też chyba pójdziemy w następnym tyg.

12 lata 9 miesiąc temu #333374 przez nikita
karotka myślę ze choć nie wiem jak byśmy się starali to tego nie unikniemy, :( :(

12 lata 9 miesiąc temu #333400 przez Natka
hey dziewczyny za pozno na kawke :)? Lub na herbatke :)

widze ze poruszyliscie temat mlodziezy :( nie wiem co na tem temat myslec i boje sie tego
a ostatnio jak slyszalam za 12latek znęca sie nad 7 latkiem to az ciarek dostalam :( co to sie wogole dzieje :(

a w gimnazjach maja taka "MODE" teraz zeby sobie wysylac nagie zdjecia :( :(

My z M stwierdzilismy ze jak P juz na tyle bedzie "duzy" to zapisujemy go na Muay Thai :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333418 przez nikita
natka my juz po herbatce, pierwszej drzemce śmigamy na spacer rowerkiem :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #333439 przez Natka
Nikita no to spokojnego spacerku wam życzę :) :)

a Ignas cudowny :* :*

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333530 przez megi23
nikita napisał:

natka my juz po herbatce, pierwszej drzemce śmigamy na spacer rowerkiem :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ignas super juz cyzta non no i trak samo jak Tymcio wyjmuje zabawki
a oto z dziesiejszego wiedzania ogordu na nozkach byla gleba ale podniosl sie i sszedl dalej :silly:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak dotykal choinek ktore kluly chowal rece jak nie kuly to je obrywal :P
[img] [hide][img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/studnia-20120322.JPG[/hide]

dziwnie mu sie w tych butach chodzilo lepiej sobie w kapciach radzil ale pozniej jak sie rozchodzil to chcial biegac .. :lol:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333677 przez nikita
Tomcio super chłopak :lol: :kiss:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333727 przez olka
dzien doberek :kiss: :woohoo:
co tu tak cicho ostatnio :ohmy: :unsure:
nikita, Ignacy tak pięknie chodzi, :) mój Jasio dopiera pierwsze kroczki robi samodzielne, jeszcze czuje się niepewnie, dziś poszedł ze 3 kroki i bum na tyłek, bo się zachwiał ;)

a ja zaraz kawkę będe pić :blink: kto się dołącza? :unsure: Natka?

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu #333732 przez ifka
super chlopaki szaleją :woohoo: :kiss: .

A o młodzieży mi nic nie mówcie, mam nastoletnie rodzeństwo i :ohmy: ..... czasem to nawet mi mowe odejmuę a myślę,że jestem dość wyrozumiala. Ale tak jak piszesz Karotka, to co teraz wyczyniaja to w głowie się nie mieści :ohmy: :S .

Sylkuś jak Kubuś ma jedną drzemeczkę to októrej godzinie?Pytam, bo chybabęde musiala przestawic Lusię na 1 drzemkę. Jest problem ze spaniem o 16 od kilku dni,że o wieczornym zasypianiu nie wspomnę. A do tej pory było tak:
pobudka o 8 , pierwsza drzemka o 11 do 12.30-13 (ale cześciej do 12.30) i nastepna drzemka o 16 do 17 i spanie na noc o 21.Ale coraz gorzej to wychodzi, więc musze zmienic chyba :unsure: .Jak myslicie :unsure:

I jak Justynka byliście na tym spacerku, bo Oskarek faktycznie nia mial gorączki także spokojnie :) :kiss: .

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333739 przez nikita
olka fakt bardzo ładnie chodzi ale za to w wózku juz za bardzo nie chce siedzieć :)

ja ifka budziłam Ignacego o 7 rano
1 drzemka o 10 do 11.30
2 o 15 do 16.30
spanie o 20 -20.30
jak narazie jest ok :)

ja chybabym kładła o 12 lub 13

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333744 przez ifka
Dzięki Nikita :) :kiss: .U nas pobudka o 8 i tak sobie myślę ,że drzemka musiałaby być o 12 do 14 może wtedy by spała i o 20 szła w kimke. W teorii oczywiście :S :P .Teraz muszę pomyśleć jak rozplanować w tym godziny jedzonkowe :cheer: :unsure: :) .

EDIT:
a my dzis na spacerze od 11-13 ,bo wtedy spała.Musiałam z nią dzis wyjść na czas drzemki, bo drzwi wejściowe od klatki wymieniali i hałas był okropny :dry: .Więc łazilam tyle czasu :S :P .I później poleciałysmy do rossmana i kolejne 1,5 godziny.Nogi mi w d...wchodza normalnie :P .
I dziś Luska nie chciała spac o 16 także teraz łazi i juz trochę marudzi,ale musimy ja juz jakos przetrzymac do kapania i kolacji

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu #333798 przez nikita
ifka jak juz wszystko rozplanujesz to daj znać :)
my dzisiaj spacerek rowerowy od 11.30 do 13.30 później obiadek i od 14.30 spacerek wózkowy :lol:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333799 przez justyna84
Ifka bylam na tym spacerku od 13 -16 :laugh: . Szczeze muwiac to sie wystraszylam bo Oskarowi zawsze sie tak temp zaczynala i myslalam ze przegielam z tymi dziennymi 4-5 godzinnymi spacerami , ale teraz jest ok :laugh: . Szkoda by bylo bo w sobote chcemy jechac na basenik :laugh: . bombel ok 10 rano?

Mam pytanie jakie wy macie kola w tych rowerkach :unsure: bo ja mam plastikowe i jak ja jade tym rowerkiem to on tak larmuje ze szok :ohmy: ledwo slychac co sie gada :laugh:

Ifka ja zauwazylam ze jak Oskar ma 1 drzemke (bo czasami jest niezniszczalny :laugh: )to fakt idzie o 18.30 spac ale i fajnie spi cala noc .Chociaz teraz te nocki nei sa za ciekawe a jest 1 drzemka ;) ,byle przetrwac :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka