BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333903 przez bombel779
sylka napisał:

Znalaząm te info wiec wrzucam, sprawdz datę bo jak masz z tej serii to jeśli są wycofane apteka powinna przyjąć zwrot i oddać pieniądze.

Ale ja nie mam wykupionych w aptece szczepionek. Płacę w przychodni - oni mają swoje szczepionki.
Ojjj znowu się będę martwić i stresować :(

Justyna dzięki!! :kiss: :)
Tak patrzę na zdjęcie - i chyba już wiem gdzie to jest!! :D

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #333912 przez sylka
Bombel to poproś o podanie daty szczepionki telefonicznie żebyś wiedziała

12 lata 9 miesiąc temu #333917 przez mankowa
U nas tak goraco ze pot po d..e plynie, Gabi lata na golasa :)))i marudna strasznie albo zeby albo goraco jej ;)
ja nie wiem co z tymi szczepieniami, znam osoby co wogole zdecydowaly nie szczepic i zyjai dobrze sie maja, czy to cos wogole daje czy to tylko firmy farmaceutyczne zarabiaja na tym hm...
mam pytanko ten Bio combiotyk to jest dla alergikow? czy to jest na mleku krowim?musze znalezc jakies info

12 lata 9 miesiąc temu #333922 przez sylka

12 lata 9 miesiąc temu #333926 przez justyna84
bombel779 napisał:

sylka napisał:

Znalaząm te info wiec wrzucam, sprawdz datę bo jak masz z tej serii to jeśli są wycofane apteka powinna przyjąć zwrot i oddać pieniądze.

Ale ja nie mam wykupionych w aptece szczepionek. Płacę w przychodni - oni mają swoje szczepionki.
Ojjj znowu się będę martwić i stresować :(

Justyna dzięki!! :kiss: :)
Tak patrzę na zdjęcie - i chyba już wiem gdzie to jest!! :D

No widzisz :laugh: i po problemie :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #333931 przez bombel779
sylka napisał:

czytałyście wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wstrzasa...55258,wiadomosc.html

OMG :ohmy: Aż mnie ciarki przeszły!!!!! :(

Justyna ale mi narobiłaś smaka na ten basen!!! :P Normalnie aż bym jutro poszła! :P Tylko T ostatnio jeździ na 18.00 do roboty a wcześniej od samego rana siedzi na budowie.. więc na pewno nie pojechałby z nami a sama (przynajmniej pierwszy raz) nie chcę jechać.. :(

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 9 miesiąc temu #333932 przez justyna84
mankowa napisał:

U nas tak goraco ze pot po d..e plynie, Gabi lata na golasa :)))i marudna strasznie albo zeby albo goraco jej ;)
ja nie wiem co z tymi szczepieniami, znam osoby co wogole zdecydowaly nie szczepic i zyjai dobrze sie maja, czy to cos wogole daje czy to tylko firmy farmaceutyczne zarabiaja na tym hm...
mam pytanko ten Bio combiotyk to jest dla alergikow? czy to jest na mleku krowim?musze znalezc jakies info

chyba tez jest na mleku krowim ;) mleko dla alergikow jest oznaczone HA ale ono nei jest dla dzieci co maja uczulenie na mleko krowie musi byc z oznaczeniem SL ale ono jest bodajrze na recepte ;)

12 lata 9 miesiąc temu #333934 przez sylka
Mankowa Jest Hipp Bio Combotik HA wejdz na www.hipp.pl w zakłądkę mleka i u nich na str. możesz bezpośrednio zamówić :)

12 lata 9 miesiąc temu #333937 przez sylka
Bez mleka krowiego jest bez recepty do kupienia w kazdej aptece Bebilon Pepti, Nutramirgen i chyba Emfamil. z receppta jest po prostu tylko taniej.

12 lata 9 miesiąc temu #333940 przez mankowa
ok to juz cos wiem, ale powiem wam ,ze mleka macie bardzo drogie

12 lata 9 miesiąc temu #333945 przez mankowa
mleko ktore musielsmy swojej kruszynce podawac kosztuje tutaj ok 30$ ale ludzie ktorzy dostaja je za darmo, sprzedaja na lewo i prawo zarabiajac na nim wiec ja kupuje od nich po 14$za puszke, ktora starcza na m-c. No nic bedziemy w PL trzeba bedzie po eksperymentowac albo zaczne jej normalne podawac bo wiecie jogrtow nie chce tknac.

12 lata 9 miesiąc temu #333948 przez justyna84
bombel779 napisał:

sylka napisał:

czytałyście wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Wstrzasa...55258,wiadomosc.html

OMG :ohmy: Aż mnie ciarki przeszły!!!!! :(

Justyna ale mi narobiłaś smaka na ten basen!!! :P Normalnie aż bym jutro poszła! :P Tylko T ostatnio jeździ na 18.00 do roboty a wcześniej od samego rana siedzi na budowie.. więc na pewno nie pojechałby z nami a sama (przynajmniej pierwszy raz) nie chcę jechać.. :(

Wiesz jak fajnei ja lubie z Oskarkiem jezdzic bo jak widze ze sie cieszy to i ja sie ciesze :) . A tam jest fajny brodzik bo jest duzy . Powiem ci ze ja tam bylam 3 razy i dopiero za 3 razem polapalam organizacje bo tak to latalam jak pokrecona nie wiedzialam za co sie zlapac ;) . A teraz juz wiem ze mam wziasc rzeczy i isc do osobnej szatni z przewijakiem gdzie zaraz obok jest przebieralnia potem przychodzi M i mi bierze malego a ja sie ubieram :silly: .Fakt samemu jest trudno przynajmniej mi ,ale wiadomo zawsze sobie jakos poradzisz ;) :)

12 lata 9 miesiąc temu #333952 przez mankowa
wiesz Sylka znalazlam u mnie ten piankowy stroj za 29 $

12 lata 9 miesiąc temu #333956 przez mankowa
oo i kupilam Gabi majtki bawelniane na all, bo jak bedziemy na wsi to bedzie latac bez pieluchy :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333958 przez justyna84
sylka napisał:

Bez mleka krowiego jest bez recepty do kupienia w kazdej aptece Bebilon Pepti, Nutramirgen i chyba Emfamil. z receppta jest po prostu tylko taniej.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka