BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #334384 przez sylka
Wiosna idzie to i człowiek powera łapie :)
W wekena okna musze umyć i firanki świeże powiesić :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #334395 przez Natka
nawet mi nie mow .. tez musze pomyc okna :( a nie nawidze tym bardziej ze mamy nowe mieszkanie i wiecej jest okien do mycia :(

ale stwierdzilam ze sobie wezme wolne przed swietami i wszystko wymyje :)
Piotrek bedzie w zlobku a ja sie wezme za porzadki wiosenne :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334402 przez megi23
My juz po spacerku i zakupach jeszcze jakiesc babci pomagalam tez szukala przypraw na flaki bo jutro tez robi hehe
u babci tez bylismy i na nozkach pochodzil zupka zjedzona jeszcze rybka ale to pozniej juz myslalam ze nigdzie nie wyjde i zakupow nie zrobie tak plakal po przebudzeniu przez zeby ze musialam mu ibum dac te zeby zanim wyjda to mnie wykoncza a to dobiero 2 a gdzie reszta??? :S ehhh ma pol zeba i kolejny sie pcha a myslalam ze jeden wylezie to drugi idzie
...jeszcze ma nos zatkany i znowu katar kiedy to sie skonczy..... Na szczescie narazie go nie boli i bawi sie starym podgrzewaczem wynykal pod lozkiem a raczej jego kablem hehe zaraz S z pracy na obiad wpadnie ide mase na izydora robic bedzie stygla

12 lata 9 miesiąc temu #334404 przez megi23
Apropo okine to my z S myjemy ja wewnatrz on zewnatrz a firanki i zaslony szwagierka mi wiesza prapet jest wysoko i ja nawet rak nie wyprostuje jak stane za wysoka jestem hehe ostatnio sie meczylam 30 min ona przyszla i mowi daj bo nigdy nie zawiesisz hehe

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334439 przez nikita
my po spacerku, mały śpi :lol: :ohmy:
oglądam wiadomości i po prostu jestem wściekła jakbym zobaczyła Katarzynę W. to bym chyba jej wszystkie klaki z głowy powyrywała :angry: :angry: :angry: życzę jej aby do końca życia nie zaznała spokoju :angry:

a ty Ignacy gimnastykuje sie na spacerku
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334472 przez sylka
Ignaś gimnastyka to podstawa :) bedzie zwinny i gibki :lol:

Dzisiejszy spacerek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #334480 przez megi23
laski zdjecia superasne moj S mnie zaskoczyl dzis milo bo nie poszedl popoludniu do pracy ojechalismy na zakupy przedostatnie bo jutro on pojdzie na rynek po reszte :silly: jednak bedzie w naszym pokoju bo mialo byc na dole ale zrobiy u nas imprezke i na 17 bo zona chrzestnego malego przyjedzie z pracy o 16 zgadniejscie co moj S rozpoczl sezon grilowy :lol: wlasniem i piecze kiebaske :lol: na ogrodzie haha :blink: jak poszlismy do sklepu po kielbaske kobiet mowi ze nie ma jakiej on chce ze jutro S mowi jutro odpada bo imprezka bedzie ja chce dzis wiec wzial inna jak sie sknczyla kolejna ja mowie starczyn ze nie hehe kobieta smiala ze myslala ze z dzieckiem na zakupy sie tak chodzi ja mowie faceci to duzee dzieci kupil kilka kilo kielbasy :side: :silly:

aaa gadalam z S o basenie ze chce jechac on ze zapyta kolegi bo byl czy mozna z dzidziami chodz podobno tak pojedzie mnei zawiezc ale nie wejdzie do wody bo plywac nie umie ja mowie ta pojdziemy na plytka powiedzial ze zobaczy :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #334493 przez nikita
rozliczała juz któraś PIT :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #334503 przez bombel779
A ja już wszystkie okna mam pomyte, firanki poprane i ogólnie - wiosenne porządki zrobione! :lol:

Dzisiaj byliśmy prawie cały dzień na dworze, tak cieplutko i tak pięknie słoneczko świeciło że nie chciało mi się wracać :)

Kupiłam Jasiowi sandałki więc na basenie będzie miał w czym śmigać :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334507 przez justyna84
My tez dzisiaj spacerowalismy od poludnia teraz dopiero co przyszlam ;) .Oskar dzisiaj spal 3 godziny to tez zdazylam wszystko porobic i okna pomyc ,jeszcze jedno mi zostalo w pokoju gdzie maly spi i firanki musze jutro sciagnac i powiesic nowe ,mialam dzisiaj wene :) .

Jak go dzisiaj wsadzilam do hustawki na dworze i wyjatkowo jak mi zaczorl ryczec ze chce jeszcze to myslalam ze go nei uspokoje :ohmy: :)

Ja mam juz rozliczony pit :)
bombel jaki rozmiar buta Jasiowi kupujesz? My chodzimy w adaidaskach ale one maja rozmiar 24 :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu #334518 przez sylka
nikita napisał:

rozliczała juz któraś PIT :unsure:

ja w styczniu i po 3 tyg zwrot :)

12 lata 9 miesiąc temu #334520 przez bombel779
justyna84 napisał:

bombel jaki rozmiar buta Jasiowi kupujesz? My chodzimy w adaidaskach ale one maja rozmiar 24 :ohmy:

Teraz chodzi w bucikach 21 ale sandałki kupiłam 22 :)
Ostatnio z mamą rozmawiałam że Jaś ma dużą stopę :P ale widzę że wasze chłopaki mają chyba m. więcej ten sam rozmiar stópki więc chyba jednak ma normalną stópkę :silly: :laugh:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 9 miesiąc temu #334573 przez justyna84
Bo ja jak Oskara prowadze to chaczy koniuszkami butow jak idzie i nei wiem czym to jest spowodowane ,tym ze jeszcze nie umi chodzic czy tym ze ma takie duze buty i mu sie zle idzie :unsure: . No a jak ma 14 noge to buty powinien miec 15 ?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334582 przez olka
Witajcie dziewczęta :kiss: :laugh:
nareszcie weekend :side: :side: :woohoo: :woohoo: jak ja lubię piątkowy wieczór gdy tak bez stresu, że jutro znowu harówka :S mogę sobie usiąść sobie przed komputerem i spokojnie sobie Was poczytać i pogadać z Wami :woohoo: ;)

bombel779 napisał:

justyna84 napisał:

Teraz chodzi w bucikach 21 ale sandałki kupiłam 22 :)
Ostatnio z mamą rozmawiałam że Jaś ma dużą stopę :P ale widzę że wasze chłopaki mają chyba m. więcej ten sam rozmiar stópki więc chyba jednak ma normalną stópkę :silly: :laugh:

mój Jaś ma rozmiar 20 w porywach do 21 :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu #334583 przez megi23
Maly spi ale zbudzil go przed chwila kaszel oby to nic powazne go : ( natarlam go amolem zeby lepiej mu bylo oddychac w nocy
eh jak nie jedno to drugie oby jutro bylo wszystko oki ... Jeden andrut zrobiony izydor prawie warzywa goruja sie na salatke aa i moj S zamiast kuraka skrzydelka wymyslil ... On to zmienia zdanie jak kobieta heh :P jutro raniutko wstane i dokoncze wszystko do 17 spokojnie zdaze:-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka