BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #334793 przez megi23
:kiss: Tymcio dziekuje i przesyla buziaki dla Kasi :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #334796 przez pulpecja
megi Kasia tez uwielbia butelki i to od maleńkości,jak miała kilka tygodni to już tak śmiesznie patrzyła na wodę jak piłam prosto z butelki :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334805 przez megi23
Maly zaspal oby pospal do 14 :-) S auto sprzata przed wyjazdem i myje w koncu ;-)
no moje dziecko zamiast zabawek woli sprzet agd do zabawy i bawi sie godzinami teraz mu tylko kupie kierownice do spacerowki zeby mu sie nie nudzilo podczas jazdy bo on srednio za wozkiem przepada jakos... No chyba ze ma sobie polezec ....

12 lata 9 miesiąc temu #334823 przez sylka
A u mnie pracowita sobota. Umyłam okna, wyprałam firanki, na tip top sprzatnełam kuchnię lacznie z szafkami, łazienkę. Został tylko duży pokój i zawieszenie w nim poprasowanej firanki. No to tyle i świąteczne porządki gotowe. Po obiedzie skoczymy trójeczka na spacerek.

12 lata 9 miesiąc temu #334834 przez mankowa
wszystkiego najlepszego Tymusiowi. Moja Gabi spi po 10 godzin, przez te ostatnie bardzo cieple dni tutaj to rzuca sie po calym lozku ale spi i jej wogole nie przykrywam.i cos mialam napisac i zapomnialam :)

12 lata 9 miesiąc temu #334847 przez nikita
mankowa ile u was stopni :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #334867 przez ifka
TYMUŚ dużo buziaków i usmiechu :kiss: :kiss:

.

Sylka, firanka nr 1 :lol: .Sylwuś powiedz mi, jak Kubuś miał katarek to ten lekarz przepisał Wam coś robionego (jakieś kropelki) do noska ?Tak pytam, bo u nas jakaś masakra z tym katarem, już nie jest jakiś cieknący,ale siedzi jej gdzieś w nosku i ciężko jej spać i jeść, oddychać w ogóle a wyciągnąć nic za chiny nie mogę.Zakrapiam wodą morską i euphorbium.Luśka jak widzi aspirator to się drze w nieboglosy, do tego się pręzy i wyrywa.A jak krzyczy to jej się tam nosek zaciska w środku i z czyszczenia nici :( .A tylko skończę i usiądzie,to zaraz słychać aż takie "chlupanie". Nie chciałabym,żeby jej gdzies na zatoki poszło np. :(

[/url]
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #334878 przez Karol
TYMUŚ wszystkiego najlepszego od kolegi Karolka :laugh:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #334880 przez justyna84
Ifka ona pewnie ma to na zabiki bo noralnie przeciez katar sie tak dlugo nei utrzymuje a on ole go juz ma ? 2 tydzien? Oskarowi jak szly gorne 1 to mial katar 3 miesiace na 2-3 dni mu minol i za chwile mial zas . Ona moze ma to za geste , za duzo tego i jej to siedzi w srodku . Jak ty masz katar to pewnie tez ci tak siedzi w nosie? nie przejmuj sie :) . Albo dla pewnosci idz do lekarza niech oslucha :)

12 lata 9 miesiąc temu #334938 przez sylka
Ifka tak robiony na recepte ale nie powiem ci tera składu jutro poszukam tej karteczki ze składem :) Powiedział że nosek jest obrzeknięty i woda morska nic nie da a tylko na zatoki pójdzie.

Byliśmy dziś u dziadków a później u pradziadków :)Kuba szalał z 1 i 2 :lol: pradziatków dawno nie widział a wcale się nie bał co pierwsze poszedł do kuchni i prababci chiał porządek w szafkach robić. Przyznali że energiczny i bystry chłopak z niego i że w ciagu dnia niexle się uchodze z nim bo wszędzie wejdzie.

12 lata 9 miesiąc temu #334942 przez megi23
Hej powiem wam ze urodziny do d.... Maly przez ten zasrany katar i kaszzel placzliwy no masakra mi rece odpadaly bo nie chcial do nikogo isc teraz zasypia moja mama mowila ze ma po mnie tak ciezko znosi te zeby ja mam dosc jeszcze tesciowa przed impreza zagarneoa nas do sprzatania ogrodu grabienie zamiatanie bylam cala mokra maly zasypia obok mnie S gosci zabawia hehe aleee tort rewelacja maly zajadal sie i wszyscy tez jedni goscie nie przyszli z dzieckiem bo chore eh... Ozdoby wszystkimsie podobaly i zgadnijcie co on wybral????
Maly dostal glownie kaske kolderke z podusia , ubrania, hustawke, recznie wyszywana przez prabacie poszewke na jasiu sliczna no rowerek, klocki, auto powiem wam zeszkoda ze maly taki marudny placzliwy bolalo go gardelko oby nocka byla spokojna. I dziekujemy za zyczonka :kiss:

justyna 3 misiace katar to ja sie wykoncze :( i maly tez ...... Ide w poniedzialek do lekarza sa jakies tabletki na szybszy przyrost zebow tfu byly moze i dalej sa...

12 lata 9 miesiąc temu #335029 przez megi23
:kiss: Witam

Franio wszystkiego najlepszegoz okazji roczku duzooo zdrowka radosciz zycia spelnienia marzen pociechy z rodzicow :kiss: od Tymcia i cioci Madzi :kiss:

U nas nocka super maly spal do prawwie 9 nowego juz czassu hehe czopek pomogl a co sie budzil i jeczal smoka i dalej spal ale nie moge go tak czopkami przez tyle misiecy faszerowac wczoraj przed 22 zbudzil sie z placzem i musialam mu dac czopka dopoki zeby nie wyjda wiec jutro ja i on idziemy do lekarza ja ide sie pytadc o badania w kierunku mononukleozy i zeby mi to na zeby dla Niego przepisal obecnie maly spi jak wstanie i zje smigamy na spacerek rowerowy :-)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335041 przez olka
Dla Tymcia spóźnione życzenia urodzinowe!!! Dużo zdrówka i radości :kiss: :kiss: :kiss:
Franiu, wieeeelkie buziaki w dniu Twojego święta!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #335047 przez megi23
dzieki Olu
juz wiem jak te tabletki na przyrost zebow sie nazywaja ossobolin juttro zapytam lkarza czy mi je przepisze .. dobrze ze jemu sie glowka nie rochodzi ... :S

12 lata 9 miesiąc temu #335057 przez olka
a moja Izka jutro 7 latek kończy :laugh: organizujemy jej przyjęcie w czwartek w sali zabaw w naszym mieście :) ona chodzi na urodziny do koleżanek to i jej w tym roku trzeba taką imprezę zrobić :) a w sobotę robimy urodzinki dla Jasia i Izki, na którą zapraszamy rodzinę ;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka