BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #335468 przez Monix
Dla wszystkich jubilatów spóźnione i nie tylko życzonka z okazji ukończenia 1 roczku. Wszystkiego Dobrego Dzieciaczki kochane :kiss: :kiss: :kiss: buziaki dla Kubusia, Tymusia, Franusia, Dominisia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #335512 przez mankowa
ja tez chcialam zyczyc wszystkie co najlepsze, duzo zdrowka i milosci i wiecznej radosci Tymkowi, kubusiowi, Dominikowi i Frankowi :*

12 lata 9 miesiąc temu #335638 przez nikita
w czwartek idę do fryzjera planuje drastyczne cięcie :silly: :lol:
chyba ze mi nie obetnie bo to znajoma i ona czasami ma inna wizje :silly:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335647 przez olka
Dominiczku i Kubusiu!!!
Dzisiaj kończycie 1 Roczek.
To w dorosłość pierwszy kroczek. :blink:
Żebyście zdrowo się chowali,
Rodziców zawsze słuchali,
Radośnie się bawili,
Nowych rzeczy szybko uczyli,
Świat wokół Was poznawali,
I często się uśmiechali.
By Wasze dzieciństwo było piękne i radosne
Jak rozkwitające kwiaty na wiosnę.
Życzy ciocia Ola wraz z kolegą Jasiem
:laugh: :laugh: :kiss: :kiss:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #335664 przez megi23
Ja bylam u fryzjera w tamten cczwartek zcielam polowe wlosow bo przez to karmienie piersia strasznie sie zniszczyly heh no ale bedzie mi chlodniej teraz

maly spal cale 17 min od piatej bo zrobil smierdziela i chyba go swad zbudzil hehe no i juz nie chcial spac...nie wiem czy jak nie przyjade do mamci nie podejde do kumpeli na dalsze ciecie bo narazie mam wlosy do ramion i wystopniowane i mi dalej goraco...

12 lata 9 miesiąc temu #335683 przez megi23
j dziewczyny mam problem znacie moze jakies dobre foteliki rowerowe S chcem i rower kupic co i z tym jest problem bo ja musze miec kola 28 :0 on wezmie mojego gorala a mi jakis fajny chce kupic i nie wiem czy gorala czy damke i chce malego wozic na nim i szukam fotelika i oczywiscie mam mega dyemat te srodkowem i sie podobaja ale Tymek za maly jeszczen a nie jest o takie

allegro.pl/przedni-bezpieczny-fotelik-we...nus-i2202902439.html

on chyba na tym tylnym bedzie musial jezdzic ..

cos takiego mi sie podoba

allegro.pl/kettler-flipper-fotelik-na-ro...ola-i2219972998.html

12 lata 9 miesiąc temu #335693 przez olka
megi, w kwestii fotelika rowerowego nie pomogę. Jak na razie musimy kupić fotelik samochodowy, bo Jasiu już totalnie wyrósł z tego ktory ma od urodzenia. :dry: no i takie przewożenie jest już niebezpieczne :dry:

a i zastanawiam się nad zakupem rowerka :unsure: jak widzę wasze dzieci w rowerkach to nachodzi mnie ochota na taki pojazd ;) a powiedzcie, czy ten rowerek np za rok też jeszcze będzie się nadawał dla dwulatka?

Boszzzz, jakam ja zmęczona po pracy, do tego jeszcze ta pogoda jakaś taka dobijająca, mimo tego że słonko... Jasiek dziś dwie godzinki z teściową spacerował w tym jedną przespał :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335696 przez megi23
my tez musimy nowy kupic modle sie zebysmy do Przemysla dojechali nie wiem czy moge przodem fotelik ten do 13 kg dac bo on tylem jezdzil a mimo ze jeszcze ma nastyk nogi bedzie musial chyba miec po turecku :S jk nie wejdzie od szwagierki pozycze bo ona ma fotelik

ja chce romer king plus bylam napalona na cybexa lub kiddy ale jakos boje sie bez pasow

no moj rowerek ma 3 regulacje odleglosci wiec mysle ze spokojnie pojezdzi ale ja mu biegowy na drug rok kupie niech sam sie odpycha hehe :P :silly:

:lol: :lol: maly oglada jaka to melodia i tanczyl z tesciowa kaczuchy widok bezcenny :side: :lol: :lol: :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335711 przez nikita
magi obydwa foteliki fajne
a rower lepiej kup sobie damkę będzie ci wygodniej

dziewczyny a jakie pasty do zębów dla dzieci używacie :unsure: :unsure: :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #335756 przez sylka
Ola nasz rowerek jest do 3 latek. ma regulowana odległość siedziska, chowana podstawkę na nózki.

nikita Kuba ma pastę nenedent.

12 lata 9 miesiąc temu #335775 przez megi23
Moj tez ma paste nenedent taka z misiem smak jablkowo-bananowy

no Nikita rower damke kupie ale z przerzutkami:-)

12 lata 9 miesiąc temu #335804 przez pulpecja
hello ;)

Kasia też myje ząbki pastą NENEDENT i zawsze piszczy jak widzi, że nakładam ją na szczoteczkę :) :lol:

co do rowerka to Oluś ja mam taki sam jak sylka i ifka i on jest właśnie do 3 latek...tyle tylko ja go nie polecam na tak długo. owszem teraz jako tako się nim jeździ (po przerubkach które M. zrobił) ale teraz gdybym miała kupować to na bank wzięłabym z gumowymi oponami i w ogóle jakiś taki stabilniejszy nie cały z plastiku.
a rowerek jest tu fajnie pokazany (filmik na dole stronki):
www.somap.pl/rowerki-pojazdy-i-hulajnogi...elony-niebieski.html

12 lata 9 miesiąc temu #335856 przez Monix
Rowerek fajna rzecz :) Nadia we wózku już w ogóle nie chce jeździć, cały czas tylko rowerek i rowerek ;)

my też używamy nenedetn, ale już nam się własnie skończyła i planuję zakupić pastę z ziajki. A tak a propo to mamy znów nowego zęba ( górną czwórkę ) te dwa ostantio wyrżnięte ząbki wyszły zupełnie bezobjawowo. Cieszę się, bo przynajmniej się bidulka nie namęczyła...

Kurde dziewczyny, czy Wam też to forum tak ślamazarnie chodzi??? Bo ja już szłu dostaje. Mieli coś z tym zrobić a efektów nie widać póki co :dry:

A jeszcze miałam zapytać o te pieluchy sleep & play, używałyście ich może? Zastanawiam się czy je kupić, ale wolałabym przedtem poznać opinie innych mam ;)

12 lata 9 miesiąc temu #335859 przez justyna84
Pulpecia zgadzam sie z toba w 100% :) moj rowerek tez jest caly plastikowyazem z kolami i strasznie larmuje jak sie jedzie , no ale z wygladu jest fajny . Juz nawed myslalam czy na srodek kolek nei zalozyc jakiejs gumy(moze by ciszej chodzil ale M pokrecil nosem ;)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335861 przez bombel779
Olka my mamy taki rowerek
i jestem z niego zadowolona. Rama jest z metalu - to tak apropo tego o czym mówi Pulpecja ;)

Wiecie co, byliśmy wczoraj w Ustroniu w Leśnym Parku Niespodzianek - można tam pooglądać, podotykać :P i nakarmić różne zwierzątka - jelenie, sarenki, muflony, świnki, żubry i inne.. :P :) Jaśkowi najbardziej podobał się osiołek :D tak się chichrał do niego że aż żal mi było odchodzić od niego :P :D był też fajny pokaz ptaków drapieżnych i na tym pokazie rozsiedliśmy się wygodnie na ławeczkach a Jasiek...dreptał gdzie go nogi poniosły - zaczepiał wszystkich ludzi, na dzieci rzucał się jak na cukierki :silly: :laugh: a na łopatki nas rozłożył jak poszedł do obcej baby na kolana :ohmy: :) Gadał z nią po swojemu, chichrał się a potem jak już ją totalnie zbajerował pozwolił sobie pozaglądać jej za dekolt :ohmy: :ohmy: :silly: :lol: Na szczęście babka spoko - śmiała się że to prawdziwy facet :P :laugh: ojjjjjj z tym moim Miśkiem to wesoło :laugh: :laugh:

Aniołek wrzesień 2013 [*]
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka