BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #333022 przez pulpecja
arturek boski mały showman :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333035 przez justyna84
My dziennie spacerujemy do wieczora , bo fajna pogoda :)

Sylka gratullacje, spory dzidzius

Wiecie co mam problem bo chcialam dzisiaj wyprac od Oskarka kombinezon zimowy i porobily sie na nim zacieki jest on niebiesko -zielony a zacieki sa rozowe :ohmy: w tych miejscach gdzie jest biale .
Nie wiem czemu tak sie stalo pralam go recznie extra . Myslicie ze da sie to usunac , jest mi strasznie szkoda bo tani to on nie byl ;) .
Moze waniszem pusci .Ma ktos jakas rade :unsure: .Az mi sie chce plakac bo czlowiek wyda tyle kasy ,dziecko ma to na jeden sezon i na dodatek po praniu sie zniszczy :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #333037 przez nikita
eee arturek mój Ignaś tez tak tańczy :lol: :silly: ;) ;) chciałabym ;)
pulpecja jak idzie wam odstawienie od piersi :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #333046 przez nikita
a może na początki spróbuj płynem do naczyń przetrzeć a jak nie zejdzie to faktycznie chyba wanisch

12 lata 9 miesiąc temu #333065 przez justyna84
Nie puscilo :angry: Dochodze do wniosku ze lepiej bm na tym wyszla kupujac na targu na 30 zl kombinezon :angry: ( o ile wogole takei istnieja)

12 lata 9 miesiąc temu #333129 przez sylka
Justyna wanish oxi action lub ariel zielony żel (odplamiacz) ariel u mnie bierze nawet starsze plamy po marchewce ze ślininiaków

Pulpecja szczepicie na odrę-różyczkę-świnkę? Ja jeszcze nie szczepiłam po tej chorobie małego. Czekam na cieplejesze dni bo jak narazie u nas pogoda w kratkę a niechę by coś złapał od razu albo wcześniej przed szczepieniem.

12 lata 9 miesiąc temu #333135 przez mely10
kochane moje marcoweczki dziekujemy z Nleka serdecznie za zyczenia! :) :) :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
kochane jestescie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333183 przez pulpecja
mely ale Wielki różowy torcik :) ;) Jeszcze raz samych uśmiechów dla całej Waszej Trójeczki :*

nikita napisał:

aj nie idzie :( omijam tylko jedno karmienie i to nie zawsze to wieczorne :( i najgorsze jest to, że nie mam siły być konsekwentną, ostatnio znów śpię na stojąco i wystarczy jeden większy sprzeciw Kasi i wymiękam i...podaję jej pierś.
A u Was jak ??

sylka tak chodzi o to szczepienie odra-świnka-różyczka.Nie wiem dlaczego ale troszkę się go bardziej boję niż wszystkich poprzednich :dry:

12 lata 9 miesiąc temu #333187 przez sylka
Pulpecja może dlatego że tyle sprzecznych informacji na jego temat

12 lata 9 miesiąc temu #333215 przez nikita
dzien dobry :lol:
pulpecja
ja karmie wieczorem bo tego sie domaga wypije butle i szuka cyca, i rano ale tak naprawdę to bym nie musiała bo nie wola tylko jakoś mi tak milo jak rano sie przytuli do mnie, a i rano mi nie chce wypić mleka z butelki wiec tez dlatego daje :blink: w dzień nie karmie ale za to muszę nosić bo inaczej nie zaśnie :(
i tak sie zastanawiam czy jak dziecko nie będzie pilo mleka rano to czy coś się złego stanie :unsure: :unsure: :unsure:
tak o 9 daje mu kaszkę łyżeczka

12 lata 9 miesiąc temu #333239 przez megi23
witam z rana moj bez mleka zyc nie moze no niby powinno dziecko pic 2 razy dziennie mleko moj pije rano i wieczorem a pozniej kolo 11 kaszka lub jajko lub parowka lub kanapka z weldinka zalezy jak wypada.. dzis jajo :)
na 10 do fryca :silly:

dzis jade do tej babki co kiedys mowilam za lublin i moj S zostaje na sluzbie napisalam mu instrukcje obslugi bo nigdy na tak ldugo nie zostawal mam nadzieje ze dadza sobie rade zostaja 4 faceci jada same kobiety :P

Mely tort rozowy :ohmy: wiedzialam ze taki bedzie heheh :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #333243 przez bombel779
pulpecja napisał:

nikita napisał:

aj nie idzie :( omijam tylko jedno karmienie i to nie zawsze to wieczorne :( i najgorsze jest to, że nie mam siły być konsekwentną, ostatnio znów śpię na stojąco i wystarczy jeden większy sprzeciw Kasi i wymiękam i...podaję jej pierś.
A u Was jak ??

Hehe u nas z odstawianiem m. więcej podobnie :) W ciągu dnia staram się nie podawać ale niestety Jaśko się domaga, a ja nie lubię mu odmawiać :P

My na szczepienie śmigamy w przyszły czw.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 9 miesiąc temu #333257 przez nikita
na szczęście Ignacy sie nie domaga z czego nie ukrywam bardzo sie ciesze bo bym chyba tez nie umiała mu odmówić :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #333275 przez justyna84
Kurde Oskarek ma 37,2 temp w pupie troche mu spadla , ale jak mu zmiezylam pod pacha to ma 36,5 .To ile sie w tej pupie odejmuje? :unsure: .Jak myslicie wychodzic z nim dzisiaj na spacer? :unsure: narazie mu nei rosnei wrecz spada

12 lata 9 miesiąc temu #333300 przez nikita
justyna w pupie odejmuje sie 0,5 stopnia
ale tak naprawde to o nie ma temperatury, wiec sie nie denerwuj, a na spacerek ja bym poszła chociaż na godzinkę u nas ciepło nie wiem jak u ciebie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka