BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330639 przez sylka
Ifka super zdjęcia :) Kuba dziś na 2 spacerku zaliczył pierwszy mały upadek i deko ma porysowany policzek. Ale jak mówią jak sie nie wywrócisz to się nie nauczysz. Jak wróciliśmy do domku to jak powiedziałam P. chyba bardziej przeżył to niż ja bedąc przy małym :p Po prostu podniosłam go Kuba trochę połakał i tyle. Ach ci faceci P. chyba miał już wizję powybijanych ząbków.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #330688 przez ifka
sylka napisał:

Ifka super zdjęcia :) Kuba dziś na 2 spacerku zaliczył pierwszy mały upadek i deko ma porysowany policzek. Ale jak mówią jak sie nie wywrócisz to się nie nauczysz. Jak wróciliśmy do domku to jak powiedziałam P. chyba bardziej przeżył to niż ja bedąc przy małym :p Po prostu podniosłam go Kuba trochę połakał i tyle. Ach ci faceci P. chyba miał już wizję powybijanych ząbków.

Synek mojej koleżanki 17 m-cy wybił sobie wczoraj jedynkę :ohmy: .Wypadl z krzesełka u znajomych :ohmy: .Dentysta mu ją "wsadził", bo stwierdzil,że może się przyjmie :unsure: .

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330699 przez megi23
Hej laski my tez zaliczylismy spadcerek woziowo chodzacy tylko jak go wyjelam z wozka juz nie chcial w nim siedziec wrzask heh maly twerrorysta przekupilam go sokiem. Jutro fotke dam bo jestem na telefonie :-)hehe pozniej bylismy na imieninach wujka mojego S maly zadziwil ich chodzeniem bo nie wiedzieli :-) babcia byla w szoku
moj S to tez przewrazliwiony pilnuje malego strasznie jak chodzi no ale moze to po tym upadku co byl... Wlasnie zaspal ja nie wiem ale moje dziecko nie umie sie polozyc i zaspac tuerla sie cuda wyprawia siada ....

ja chyba kupie malemu taka kamizelke bo tu u S jest super zalew i mam nadzieje ze w lecie bedziemy chodzic plywac nawet ratownik jest

12 lata 9 miesiąc temu #330712 przez mankowa
Sylka dzieki za linka z pewnoscia kupie mojej taki stroj kapielowy ...a co do pieluch to sa specjalne rozumiem te baby dream do plywania tak?

12 lata 9 miesiąc temu #330720 przez olka
Mankowa, a w Stanach macie Rossmanna??
Jasiek dopiero niedawno zasnął :dry: wróciliśmy o 17 od rodziców i nie wiem czy go ten pobyt tak rozstroił? :unsure: że nie mógł zasnąć :unsure: poza tym trochę od wczoraj z noska mu leci, więc może to trochę przez to ... :dry:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu #330722 przez mankowa
nie nie mamy ale bedziemy w Pl nie dlugo :) ok zmykam buzka

12 lata 9 miesiąc temu #330743 przez sylka
MAnkowa tak baby dream do pływania (jasno niebieskie małe opakowanie 11 szt pieluszek rozmiar 7-13 kg.) coś koło chyba 16 zł

12 lata 9 miesiąc temu #330777 przez bombel779
sylka napisał:

Kuba dziś na 2 spacerku zaliczył pierwszy mały upadek i deko ma porysowany policzek. Ale jak mówią jak sie nie wywrócisz to się nie nauczysz.

Jasiek też już ma przerysowany nos :P

My jesteśmy już po urodzinkach i cieszę się że mam to już za sobą!! W 1 tyg. 3 razy piekłam tort :ohmy: Tyle się narobiłam przez te ur. że mam dość (i wszystko na mojej głowie bo T wiecznie nie ma :angry: ) echh dobrze że następne urodziny dopiero za rok!! :silly: :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 9 miesiąc temu #330784 przez megi23
hej bombel ja bede miec 2 torty ale oba mi pieka :lol: w sumie duzo mi szwagierka pomoze :silly:
ehh no widzis to za Toba a przed nami dopiero yyy :) jak znajdziesz czas pokaz relacje fotkowa :)
moj wlasnie zaspal dzis spal w lzeczku musi sie przyzwyczajac bo ja nie bede w 3 u mamci spac tam za ciasne lozko.. i spal slicznie do 4 wstal przed 7 ale bawil sie w lozeczku..
a oto fotka z wczorajszego spacerku chcialam zrobic jak chodzi ale ciezko samemu jak on jeszcze niepewnie lazi :P
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330817 przez sylka
Bombel czekamy na zdj. z urodzinek :)

Dziś znów przyjeżdza siostra i idziemy do mojej szwagierki :) dzziś oststni dzień w dwupaku jutro lub w środę CC i zobaczę malutką :D Nie wiadomo ile waży bo USG kończyło zakres wagi na 4300 a mała ma więcej. Szwagierka ostatnio miała sen że 4650 i 59 cm zobaczymy czy się sprawdzi. Już nie mogę się doczekać wziąć takiego szkraba na rączki :lol: a jaka frajdę sprawia mi kupienie coś malutkiej.
Wczoraj powiedziałam P. że kolejną "majstrujemy" córeczkę :silly:

Megi jaki Tymek duży w tym wózku :)

Zauważyłam że Kuba po domu swobodnie biega (dosłownie) a na dworzu nóżki mu sie czasami zaplączą, chyba to spowodowane jest butkami że są masywniejsze niż domowe kapcie. Jak się już rozchodzi po kilku minutach jest ok. Wasze szkraby też tak mają?

Mankowa kiedy bedizecie już w PL?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330832 przez bombel779
Kilka fotek

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330845 przez justyna84
Bombel sliczna z ciebie kobietka :laugh: .
Jasio dorosly chlopak, super ze wszystko sie udalo i masz juz to za soba :)

12 lata 9 miesiąc temu #330967 przez megi23
hej laski maly sciagnal sobie lodke co ma do kapania i otwiera i zamyka a mial spac polozylam o juz spiacego poszlam do lazienki przychodze cisza mysle spi patrze a on z komody sciagnal lodke i majstruje przy niej

bomel superasne torciki widac i ze solenizan z prezentow zadowolony :silly:

hmm Sylka duzy no kawal chlopa juz jest :)

moje dziecko nauczylo sie mowic tata dzidzia i lazi i gada mi caly czas a tata i dzidzia czyzby chcial braciszka lub siostrzyczke juz ??? :blink: :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #331110 przez bombel779
Justyna dziękuję :blush: :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #331267 przez megi23
moj maly ucina sobie wlasnie 3 drzemkecekaweo ktorej pojdzie spac po niej ??:)dzis nie bylismy na spacerku bo on sobie poprzestawial dzis to spanie jak zaspal na 2 drzemce po 13 obudzil sie przed 15 potem S przyszedl z pracy to byl chwilke a potem juz 16 i marudzil i zaspal 17:20 :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka