- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
o matko nie dziwie sie Ci ze masz strach podawać leki tez bym miała
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
no tak wlasnie przeczytalam ze to chemioterapeutyk, ale silnie dziala jak antybiotyk. Mowisz bral i bylo ok, to mam nadzieje,ze i z moja bedzie ok. Ja mam uczulenie na penciline i skonczylo sie u mnie wstrzasem anafilaktycznym jak mialam 8 lat bylam wtedy dzieki Bogu w szpitalu dlatego pomoc mialam natychmiastowa ale przez to baaardzo boje sie podawac antybiotykow wlasnemu dziecku bo nigdy nie wiesz co moze sie stac ech...teraz jestem przewrazliwiona
oj rozumiem ja jak dostaje lek dzwonie do mamy sie upewnic czy podac p ostatnio jak mial ospe co sie dusil przepisal mu sterydy do wdechu iw czopkach to mama mowila ze w ostatecznosci mam mu je dac .. i lza nie musialam mu ich dawac wlacznie z tuba do wdechow al to jesc nie chce niech lezy
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie ona trochę wkurzyła tym ze zamiast przepisać cos innego to ona dla świętego spokoju chyba swojego antybiotyk
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w sobote na ostatnie zakupy pojedziemy z S i przy okazji telefon odbiore bo juz naprawili
a u Ciebie???
szwagierka mi pomoze piec i salatki robic ..
a co wogole bedziesz miec do jedzenia??
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jeszcze nie probowalam krowiego tzn danio i je i danonki i nic mu nie jest
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
najpierw ciasto tort cappucino sernik i bananowiec
a na kolacje bigos, kiełbaska na cieplo, palki, schabowe, sałatka gyros, śledzie pod pierzynką i chyba tyle a i wędlinkę ser zółty na zagrychę
Ignaś tez właśnie wstał
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ok, Gabi zjadla ze smakiem kisielek i juz nie dlugo zaczne podawac jej jogurciki, zobaczymy jak bedzie reagowac ;)czy u ktorej z was dziecko ma alergie na mleko krowie? jakie mleko modyfikowane podaje sie po wyzje roczku, bo tak mysle,ze jak przyjedziemy do PL to wole wiedziec w razie czego ewentualnie udac sie z tym pytaniem do pediatry.
mankowa ja kupuje bebiko2 ale zawsze dosypuje 2 miarki kaszki ze śliwką a po roczki bebiko3
a właśnie czy macie jakiś sposób na obcięcie pazurków u nóg bo ja nie nawet na śpiąco nie da sobie tego zrobic
Ignaś wciągnął 2 drosetki a na koniec przyniósł mi paczkę chrupek żebym otworzyła
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
yy to u nas moj S chce flaki ja kuraka upieczonego 3 rodzaje surowek, salatka z chipsami, salatka jarzynowa , jajka w majonezie, wedlina, owoce , cukierki dla maluchow izydor wafle 3 lub 4 z masa krowkowa i zwykla no jakis pomidor wedlina i chyba tyle
u mnie tort robi chrzestego malego zonka tzn jej mamcia robila nam na chrzest i pycha byl ma zrobic taki by maly mogl zjesc..
hmmm ja malego uczylam od malenkosci z nozkami tez mam problem raczki daje nozke przytrzymuje daje mu zabawke odwracam jego uwage i ciach za chwile to samo odczekuje chwilke i jakos mi to idzie..
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Ja sadzam Oskara na kolanach zabawiam go ,spiewam ,dam mu cos do raczki wtedy wykorzystuje momet kiedy nie rusza nogą i ciach . Powiem ci ze za latwe to nie jest bo Oskar ma wszedzie gilgotkimankowa napisał:
ok, Gabi zjadla ze smakiem kisielek i juz nie dlugo zaczne podawac jej jogurciki, zobaczymy jak bedzie reagowac ;)czy u ktorej z was dziecko ma alergie na mleko krowie? jakie mleko modyfikowane podaje sie po wyzje roczku, bo tak mysle,ze jak przyjedziemy do PL to wole wiedziec w razie czego ewentualnie udac sie z tym pytaniem do pediatry.
mankowa ja kupuje bebiko2 ale zawsze dosypuje 2 miarki kaszki ze śliwką a po roczki bebiko3
a właśnie czy macie jakiś sposób na obcięcie pazurków u nóg bo ja nie nawet na śpiąco nie da sobie tego zrobic
Ignaś wciągnął 2 drosetki a na koniec przyniósł mi paczkę chrupek żebym otworzyła
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
agi, moja Lenka na grzywce tez nie ma bujnej fryzury ,ale spineczki sa maleńkie i super się trzymają .
.[/quote]
Dzięki za odpowiedź W takim razie też zamawiam
Trzymam kciuki za zębolki Lenki . U Nas też masakra...gorączka i marudzenie . Ach niech te zęby już wyjdą . Jak pomyślę , że to dopiero początek wychodzenia ząbków to mi słabo . Zanim wszystkie jej wyjdą to ja chyba osiwieje
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
a tu ze spineczką
razem
i dzis na spacerku
Ignaś też super szalał na spacerku .Maly śmieszek .
Megi butki bardzo fajne .My mamy takie do kostki,ale nie przywiązywałam wagi do ich "wysokości".Zawitkowski mówił,że najwazniejsze śródstopie a staw skokowy najlepiej luźno. Ale każdy mówi co innego .