BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330255 przez megi23
heheeh dobre Nikita :silly:
moj wlasnie zaspal i polazl do lozeczka dalam jego pranie na balkon takie slicze sloneczko to cos mi przeschnie posprzatalam pokoj powycieralam kurze pomylam naczynie i mam luz moge jechacz S na zakupy jak wroci z pracki o 12 :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #330264 przez ifka
nikita napisał:

ifka a ile płacisz za bebilon :unsure:

jak jest promocja to 38 zł :) a normalnie 43 zł :dry: :S

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330269 przez nikita
o maj got :ohmy: :ohmy: :ohmy: toz to rozpusta :ohmy: he he ale jak trzeba to trzeba
Ifka a Lenka nie chce pic innego tzn tańszego :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #330282 przez nikita
dziewczyny jak jest tak ciepło to jak ubieracie maluszki :unsure: :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330284 przez ifka
nikita napisał:

o maj got :ohmy: :ohmy: :ohmy: toz to rozpusta :ohmy: he he ale jak trzeba to trzeba
Ifka a Lenka nie chce pic innego tzn tańszego :unsure:

wiesz co chciałam przejść na bebiko (tym bardziej,że to ta sama firma i niewielka różnica w składzie), ale pediatra powiedziala,że jeśli nie jest to duże obciążenie finansowe, to,żeby zostać przy bebilonie.

Lenka wczoraj (16 stopni) miała na sobie to:

bodziak, bluzka, cienka kurtka (na polarku), półgolfik albo chusteczka (różnie), cieńsza czapa, rajstopki, spodenki i wiosenne butki :).

Sylka
udanego dzionka i ....czekamy na relację :lol: .A fotki świetne :woohoo: :kiss: .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My dziś smigamy na rowerek :lol: .

[/url]
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330286 przez nikita
ale dlaczego miałabyś nie zmienić, argumentowała to jakoś :unsure:
he he no właśnie my tez byliśmy wczoraj w zimowej kurtce ale dzisiaj chyba ubiorę 2 bluzy

12 lata 9 miesiąc temu #330287 przez ifka
nikita napisał:

ale dlaczego miałabyś nie zmienić, argumentowała to jakoś :unsure:
he he no właśnie my tez byliśmy wczoraj w zimowej kurtce ale dzisiaj chyba ubiorę 2 bluzy

chodziło głównie o to,że Luśka była "ulewaczem" do 6 m-ca a do 10-ego w ogóle kiepsko tolerowała jakieś zmiany. Stwierdziła,że jak to jej brzuszkowi pasuje, dobrze na nim przybiera,to ,żeby pozostać.A no i powiedziała,że jest lepsze :huh: :unsure: .Pjęcie dość ogólne :S .

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu #330290 przez nikita
acha :)

12 lata 9 miesiąc temu #330304 przez justyna84
nikita napisał:

acha :)

Nikita ale po co mu 2 bluzy nie masz takiej typowo grubszej :) mi to sie wydaje ze tam jest dosc cieplo Oskar dzisiaj idzie w samych bodziakach a na to kurteczka albo sama bluza zobacze jeszcze :)

12 lata 9 miesiąc temu #330337 przez nikita
wróciliśmy właśnie ze spacerku jak poszliśmy o 13 to do teraz byliśmy :lol: cieplutko u nas tylko troszkę wieje od pola ale bardzo przyjemnie było :lol: :lol:
a i mały nie miał 2 bluz tylko jedną :silly: i bezrekawnik

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330346 przez olka
hej!!!! :kiss: :kiss:
u nas też cieplusio :lol: :lol: :woohoo: jesteśmy od wczoraj u moich rodziców, więc dziś zaliczyliśmy spacerek i odwiedziny u moich dziadków - a Jasia pradziadków :)

a i chciałam Wam napisać, że w czwartek miałam drugie podejście do prawa jazdy i niestety znowu dupa :angry: :angry: :( :( ale chociaż plac zaliczyłam i dopiero na mieście oblałam :dry: :dry: ogólnie stres mnie dopadł i egzaminator też taki niefajny był :angry: marudził mi, że za wolno jadę... opiszę Wam więcej później

Chciałam złożyć spóźnione życzenia Jasiowi i Zuzi z okazji pierwszego roczku :kiss: :kiss: :kiss: Wielkie buziaki, dużo zdrówka i uśmiechu na buziach

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330447 przez sylka
Wypad na basen bardzo udany, Kuba zachwycony. Wrócił zmęczony całą powrotną drogę przespał. Pluskał się a najlepszą zabawą było zanurzanie pod wodę głowy taty :) Nie przeszkadzały mu osoby na basenie wręcz przeciwnie sam zagadywał je i rozdawał uśmiechy a w wodzie aż piał z radości.
Jutro wrzucę zdjęcia i filmiki.

12 lata 9 miesiąc temu #330466 przez megi23
hej laski od nas niedawno wyszli znajomi i maly padl
moje zakupy udane udalo mi sie dostac bajeczke dzwiekowa
maly z nia chodzil i naciskal na zwierzatka

o taka rewelacja myslalam ze bedzie ja gryzl a on ja przegladal strona po stronei i naciskal

i kupilam malemu moj pierwszy album pouzupelniam mu tam zdjecia i reszte tak poa tym nic nie bylo wszystko na dziewczynke albo jak sie ma dopiero urodzic przyjechalismy po 14 byl ze szwagierka godzine na spacerze ale juz wyciagnelam lzejsza kurteczke chodz sie nie spocil u nas bylo 20 stopni :)
znajomi byli zachwyceni malym i powiedzieli ze podobny do mnie a nie do S :P
dowiedzielismy tez ze nasi drudzy znajomi beda mieli coreczke kolezanka moja rodzi czerwcu a kilka miesiecy temu poronila i myslelismy ze dadza spokoj a tu niespodzianka i zeby bylo smieszniej to ak
moja druhna w ciazy rodzi lipiec/sierpien
naszego jednego druzby zona w ciazy rodzi w czerwcu
drugiego druzby zona w ciazy rodzi w pazdzierniku
i nasza kolezanka i rodzi w czerwcu hehehe :lol:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #330475 przez Sikoreczka
U nas też dziś cieplutko... a raczej nie u nas bo jesteśmy troszke na wakacjach :) w jurze krakowsko częstochowskiej i tutaj dziś pogoda była super :) całymi dniami siedzimy na dworzu, nawet obiadek jedliśmy na świerzym powietrzu :)

Kuba pluska się codziennie wieczorkiem w basenie i jest mega zadowolony :) fotki wrzuciłam na fb narazie z basenu reszta będzie jak wrócimy :)

Buziaczki

12 lata 9 miesiąc temu #330503 przez justysiak83
Hej.
U nas dzisiaj lepsza nocka. tylko że strasznie krótka od 5 na nogach, a było już tak pieknie przez jakiś czas, do 6:30 Dominik spał, mam nadzieje że mu się spowrotem przestawi. Wczoraj byliśmy 3 razy na spacerze a dzisiaj jedziemy na wieć oglądac krówki i świnki. :lol: :lol:
Super te wasze basenowe zdjęcia, u nas w miescie budują aquapark ale skończą dopiero za 2 lata :blink:
Miłej niedzieli życze.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka