BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330504 przez nikita
witam sie z rana :lol:
justysiak my tez na nogach od 5,30 :( :( :( :(
a mój T mnie tak wkur..a ze szok jeszcze śpi tak jakby dziecka nie miał :ohmy: :ohmy: ale juz ja sie odegram :laugh:
Ignacy ma straszny kaszel co mogę mu podać :unsure: :unsure: daje flegamine ale co jeszcze :unsure: :unsure:

mój syn jest nie możliwy kreci wokół własnej osi i chodzi jak pijany i sie śmieje :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #330511 przez megi23
hej laski ja na nogach juz 0d 6:30 maly zaczal nam serenady robic spiewal turlal sie po nas klaskal stawal na glowie ehh a myslalam ze chociaz w niedziele pospimy ;) wlasnie ucina sobie 1 drzemke my tez idziemy dzis do lasu :blink:
moj na kaszel bral flegamine na noc zyrtec bral i elofen i fenistil z tego co pamietam..

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330517 przez ifka
hej :) :kiss:

My wczoraj rowerkowo, spacerkowo :woohoo: .A po poludniowej drzemce 38.6 :( i o 3 w nocy znów to samo :( .Nie mam pojęcia co się dzieje :unsure: :( .Katar od dwoch tygodni, teraz ta gorączka.....już nie mam siły :( :dry: .No nic, milej niedzielki kochane :kiss: .

Sylka super,że basenowa wycieczka się udala :) :woohoo: .

a ja własnie zakupuje Lence sandałki....o takie z ECCO:

za 30 zl+5 przesylka. Dziewczynka ząłożyła je tylko kilka razy. Nie ukrywam,że sie zastanawiałam,bo to noszone, ale stan jest rewelacyjny.A gdybym jednak nie ubrała,to zawsze mogę znów sprzedac.

[/url]
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #330533 przez sylka
Ifka buciki już widziałam na fb :D świetne
Sama oststnio dostałam od szwagierki buciki po jej synku i niektóre są fajne i w sumie sama nie wiem czy Kubie je zakładac czy nie.

12 lata 9 miesiąc temu #330538 przez ifka
sylka napisał:

Ifka buciki już widziałam na fb :D świetne
Sama oststnio dostałam od szwagierki buciki po jej synku i niektóre są fajne i w sumie sama nie wiem czy Kubie je zakładac czy nie.

też się zastanawiam :unsure: , ale w sumie kwota niewielka, więc ryzykuję i kupiłam :) .

Sylka świetne fotki z basenu :lol: .Zazdrościmy, my czekamy az minie katar.Tylko kiedy to będzie :unsure: :huh: :S i jeszcze ta gorączka eh.....

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330542 przez sylka
Ifka u nas wypad spontaniczny bo jak zawsze planowałam to Kuba akurat miał katar. A tak jak za dawnych lat spontan. P. wrócił z pracy i jazda :lol: Nie planowałam, po prostu rano zadzwoniłam do P. bo nudziło mi się już w domu i mówię jedziemy doi Mikołajek spakowałam już nas :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #330551 przez olka
sylka, Kubuś jaki rozradowany na basenie :laugh: a czy ten kostium to Twoja wygrana w jednym z forumowych konkursów?? :unsure: a Ty jaka laseczka jesteś :laugh: i muszę Ci napisać, że Kubuś do Ciebie też jest podobny, taka mieszanka Ciebie i męża :blink: :laugh:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330552 przez sylka
tak Oluś to ten konkursowy. Poprosiłam wtedy o przesłanie większego i mamy rozmiar 6-18 mies. :) Niektórzy twierdzą ze ja i P. podobni też jesteśmy do siebie.

Kuba nauczył się mi otwierać pralkę. Co jazamknę to ten za drzwiczki i otwiera bo wie że trzeba złapać za ten uchwyt. Obraca mi ciężką szafkę obrotową z garkami w kuchni a teraz włączył odkurzacz i odkurza (wyjęłam by odkurzyć okruchy po bułeczce którą jadł)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330554 przez olka
no to dobrze że się przydaje, i że poprosiłaś o większy :) a woda w basenie jaką temperaturę miała ? moja córa ostatnio chce nas wyciągnąć na basen, bo jej koleżanki z przedszkola chodzą na jakieś zajęcia i chcemy z nią pojechać, i zobaczyć czy z Jasiem też można by popluskać :) my mamy najbliżej basen w Malborku 10 km

12 lata 9 miesiąc temu #330555 przez sylka
Dokładnie ci teraz nie powiem musze poszukać na mailu bo pisałam i pytałam, ale w brodziku bardzo ciepła aż miło było siedzieć. Na pozostałych deko chłodniejsza ale Kuba wszędzie pływał. Ten kombinezonik zachowuje ciepłote ciałka i jak go zdjęłam to Kuba jak pierożek cieplutki był. Weżmiemy go ze sobą nad morze :) A i mialiśmy pampersy z rossmana babydream do pływania super się sprawdziły. Wystarczyła nam 1 na 2 godz. bo tyle się pluskaliśmy.

U nas mamy aquapark w mieście ale czepki trzeba zakładać i P. niechce chodzić jak każą czepki mieć :P a samej ciężko byłoby mi ubrać Kubuśka bo uciekałby mi.

12 lata 9 miesiąc temu #330556 przez olka
a Kubuś na filmiku na którym zjeżdża paluszki w buźce :cheer: jakbym Jaśka widziała :) och te nasze szkraby i etap ząbkowania :blink: :lol:

ifka, buciki śliczne :cheer: :side:

12 lata 9 miesiąc temu #330557 przez sylka
Podobne zachowania :)

12 lata 9 miesiąc temu #330571 przez mankowa
witam z rana z NY :)) Sylka bo wlasnie maialapytac czyli na basen kupujesz baby dream z rossmana tak? a powiedz ten kombinezonik gdzie kupowalas malemu? bo wlasnie ja sie przymierzam do kupna i nie wiem wlasnie za co sie zabrac, kiedys jak miala pol roku to kupilam specjalne majtki do plywania i nieskorzystala bo bylismy na odkrytym indywidualnym basanie ale bylo za chlodno a tak na pub;liczny basen nie zabardzo chcialam chodzic bo wiecie ta roznorodnosc ludzi troche mnie przeraza ja do swoich polskich basenow gdzie tylko biali ludzie sa jestem przyzwyczajona. pozdr

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330577 przez sylka
Mankowa nie kupowałam tego kombinezoniku bo wygrałam w konkursie tu na forum. Jest on firmy Splash About splashabout.pl/produkty/pianki-do-plywan...ywacka-baby-wrap.php a tu możesz go kupić www.activebabyshop.pl/pl/p/Neoprenowa-pi...-z-zolta-obwodka/163
Trochę kosztuje, ale jest bardzo fajny, Kuba miał cieplutkie ciałko w nim i mi wygodnie było go trzymać w wodzie bo nie ślizgał się. Chroni przed słońcem bo ma filtr 50+ więc idealny też jest nad morze.

Zaliczyliśmy dziś 1 spacerek rowerkiem :) Kuba teraz śpi jak wstanie znów pójdziemy na spacer.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330603 przez ifka
my na jednym spacerku - spacerowym a drugi był wóziowy :) .Wróciliśmy do domu i znów gorączka :( a caly dzien ok było :unsure: :(

nasz spacer :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka