BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328930 przez Monix
Hej Dziewczynki :)
Co robicie na obiadek dzisiaj dla dziecka??? Podpowiedzcie coś, bo ja nie mam zupełnie pomysłu :dry: Zupkę kalafiorową mam, ale z drugim daniem problem...

Nikita ja mam podobny wózek tyle, że innej firmy i szłu już z nim dostaję. Jest strasznie sztywny i źle się go prowadzi. Eh... żałuję tego zakupu jak nie wiem :huh:

O, coś takiego posiadamy: www.ceneo.pl/2346501

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329064 przez megi23
my juz po spacerku dzis zimny wiatr wiec cieplejsza mu ubralam mimo ze lsonko bylo wlasnie dokancza 2 drzemke najpierw w lozeczku a teraz na lozku obok mnie :)
no takie rozmiary bede brac tylko na all nie ma fajnych mi sie z dinozaurem podoba ale mala ehhh..
z wozkiem sie wstrzymam poszukam zeby nie yl sztywny bo ja tez ogladalam w stalowej i sztywny strasznie byl..

u nas na obiad brokulowa i ze sloiczka jagniecina z kasza jaglana..
mi tu trudno dostac mieso dobrej jakosc i niby wies heh :P a u siebie ostatnio cielecine malemu kupilam kilogram i juz ja wchlonal znowu zrobie zapasy u mamci z jajkami i miesem :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #329067 przez Monix
Wczoraj zamówiliśmy Nadii rowerek i dziś przyszedł. Przez 2 godziny go składaliśmy :P Jak tylko N. się przebudzi wyruszamy na pierwszy rowerkowy spaceros :lol:
Taki:

12 lata 9 miesiąc temu #329070 przez megi23
Monix napisał:

Wczoraj zamówiliśmy Nadii rowerek i dziś przyszedł. Przez 2 godziny go składaliśmy :P Jak tylko N. się przebudzi wyruszamy na pierwszy rowerkowy spaceros :lol:
Taki:

e no git rowerek :lol: nasz stoi na strychu iczeka na roczek hehe biore go ze soba do mamci zeby mial na czym smigac :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #329076 przez megi23
my mamy taki i tez go S z godzine skladal
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329078 przez Monix
Najważniejsze, że Nadia zadowolona :laugh: Wsadziłam ją na chwilkę, to zejść nie chciała i z wrażenia nie poszła spać o swojej godzinie. W końcu poszła, ale godzinę poźniej niż zwykle :P

Megi a Tymuś będzie sięgał do rączek??? Bo tak wysoko wydają się umieszczone. A rowerek elegancki, taki "męski" ;)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329082 przez megi23
he on wysoki ma juz ponad 80 cm :) a kolezaki syn ma 2 latka i ma 82 cm :silly: spokojnie siega juz wyprobowywal zaraz fotke poszukam :)
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329087 przez Monix
Aaaa... no pięknie sięga :lol: Na tym pierwszym zdjęciu po prostu odniosłam takie wrażenie, że b. wysoki rowerek jest.

Widać, że Tymuś zadowolony z bolidu :) :kiss:

A i zapomniałam o najważniejszym :P :woohoo: MAMY pierwszy kiełek u góry :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #329093 przez nikita
co do wózka to najlepiej zabrać małego wsadzić do wózka i pojeździć po sklepie ja tak zrobiłam i najlepiej mi zie jechało tym co kupiłam, wózek inaczej zachowuje sie przy obciążeniu.

12 lata 9 miesiąc temu #329100 przez sylka
Nikita wózek fajny :)

My dziś byliśmy sobie na zakupach. Kupiłam Kubie m. in. czapkę wiosenną o taką sklep.coccodrillo.pl/product/20824/Odziez/CZAPKA/CZAPKA.html :) rozmiar 48. Do tej pory nosił polarkową. Kuba całe zakupy przespał obudził się dopiero gdy kupowałam czapeczke i mogłam mu ją zmierzyć. Wiedział kiedy wstać :)

12 lata 9 miesiąc temu #329147 przez ifka
Nadulka gratki zębolkowe :kiss: :woohoo: . U nas w drodze górne 4 i juz 1,5 tygodnia katar od tego :dry: :angry: wrrr....Rowerek super, kolorystycznie wiosenny :) .

Sylka zazdroszczę wypadu z mężem :P ,tez bym chciala wyjść gdzies ze swoim.

Ja wczoraj zaszalałam na "fejsowej" stronie z zakupkami :lol: .Mamunie tam sprzedają i się wymieniją ciuszkami,zabawkami itp. :) .Zakupiłam Lusi rózowy włochaty(bo te pikowane ją wkurzają,bo się slziga w nich w wózku :P ) bezrekawnik early days i do tego rekawiczki z H&M za 8 zł (stan jak nówka) :lol: ,do tego misiową kurteczkę na 92 będzie miala za jakis czas za 10 zł (lekko używana)i 3 nowe koszulki z early days za 15 ł+9 wysyłka za wszytko :lol: :lol: .Wszystko za 42 zł :ohmy: :cheer: :lol: .A do tego dziewczyna która sprzedawała-super sympatyczna (znaczy z pisanej rozmowy) :blink: .

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu #329406 przez nikita
no nie ja tu zaglądam po tylu godzinach a tu tylko Ifka napisała :ohmy:
a ja podrzuciłam Ignasia teściowej i polazłam z kumpelą na pizze i soczek :silly: :silly: :lol:
ifka a co to za strona :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329540 przez agi-p
Hej Mamusie :)
Ifka mam pytanko , czytałam kiedyś , ze zamówiłaś dla Lenki spineczki . Moja Amelka ma pare piórek na krzyż co prawda , ale spineczki są tak urocze , ze chyba też się skusze :) Powiedz mi one trzymają się dobrze na włoskach? Nie ciągną Lence włosków? Czy lepiej poczekać , aż czuprynka będzie gęstsza ?

12 lata 9 miesiąc temu #329588 przez nikita
dzień dobry u nas pobudka o 5.20 :( :( :( :(
i zalicza właśnie pierwsza drzemkę :) :)
gdzie jesteście wszyscy :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka