BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #330081 przez mankowa
fuck moja chyba polknela spinke do wlosow nigdzie nie moge znalzec, juz chyba nigdy nie kupie zadnej spinki nieeeee!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #330092 przez Sikoreczka
Mankowa Kuba też brał Bactrim i też nic mu nie było :) także miejmy nadzieje że Gabrysi też pomoże a nie będzie skutków ubocznych

Luśka i Iganaś superancko wyglądają!!! i jak pięknie chodzą

No widze że roczkowe przygotowania idą pełną parą... u nas też imprezka za tydzień i już po malutku wszystko ustalane i załatwiane

12 lata 9 miesiąc temu #330111 przez nikita
ja jeszcze muszę jechać do mamci po obrusy, sztućce i takie tam bo przecież nie będę kupować :silly: :silly:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330113 przez sylka
Kubusiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Patrze przygotowania do urodzin ida pelna para :lol:

Lenka i Ignas super sie preyentuja :blink:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330119 przez justyna84
U nas dzisiaj byla piekna pogoda :) spacerowalismy 4 godziny :) niebo bez chmurne trzeba korzystac bo potem niewiadomo kiedy znowu bedzie tak ladnie :) . Jutro z rana jade na basen ,jak wrucimy to idziemy na spacer ( bo w niedziele chyba nie bedzie fajnej pogody ) a ze spaceru na 16 idziemy do znajomych dzidziusia odwiedzic ma dopiero 2 tygodnie :) ,pewnie jak tam pujde to mi sie zachce takiego maluszka :laugh: I tak oto caly dzien zaplanowany mam nadzieje ze nie wyszczeli nic innego.

Dzisiaj na spacerze Oskar nie chcial wcale w wozku siedziec!! ale zato chodzic by chcial tyle ze jeszcze nei umi. ;) Musze sie przyzwyczaic ze on juz nei bedzie taki grzeczny na spacerze jak mial 5-6 mies ;) :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330129 przez megi23
hej laski moje chlopy spia
z butami mam tak ze jak mi nie beda pasowac to mi kaske zwroca wiec mowil zym brala na wtorek powinny byc ... :)
wasze maluchy wymiataja :) hehe moj ma fotki z bulka w raczkach jutro wrzuce i tez idziemy jutro z S na spacerek jak bedzie pogoda :)

kurde zobacyzlam nowy model wozka x lander x move i juz jestem chora :P bo est z przekladana budka mozna tapicerke mzienic i chyba zamiast wozka nowego wymienie tapicerke z budka :silly:
i znalazla sklep w stalowej jutro S wyciagne i sa wozki quatro mozna czy beby desing i inne modele normalne :)
hehe wiecie ze mialam dzis malego na noc nie karmic bo mi cos zwrocil wczesniej mysle przejadl sie to ten gagatek tak lazil i marudzil ze mu zrobilam 210 ale przy robieniu z tych nerwow bo juz sie darl mi e wysypalo i mial 150 i dopiero poszedl spac on zadnego posilku nie przepusci :lol:

ok mykam spac bo S sie wkurza bo o 4 wstaje do roboty bo na te zakupy chce jechac wiec nie chce przeginac bo jutro mam ochote go troche ponaciagac buziole i milej nocki :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #330170 przez mankowa
dzieki Bogu spinke znlazlam , zdjelam razem z ubraniami,tzn musiala byc w srodku jej ciuszkow i razem sciagnelam a pozniej poszukiwania, malo serce mi nie stanelo, malo tego , jak tak szykalam tej glupiej spinki Gabi otworzyla drzwi i wyszla na korytarz do psa, jak wrocilam i to zobaczylam to podwojnie serce malo mi nie stanelo bo tam zaraz schody sa, szok. Zaczyna mnie tez terroryzowac, gdziekowliek do sklepu zajdziemy zaraz krzyk, ja oczywiscie nie wychodze od razu bo nie moge pozwolic by ona mna rzadzila ale glupio mi strasznie , zaczynam nie radzic sobie z moim dzieckiem :(

12 lata 9 miesiąc temu #330178 przez sylka
Mankowa pytalas o mleko my mamy Hipp Bio Combotic 3 jest do 15 mies.

Kuba tez uwielbia kabelki, sznurki ale ciaga je oplata wokol zabawki by ja ciagac, gryzie ale nigdy nie oplata siebie.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330216 przez nikita
dzien dobry :lol:
mankowa napisał:

dzieki Bogu spinke znlazlam , zdjelam razem z ubraniami,tzn musiala byc w srodku jej ciuszkow i razem sciagnelam a pozniej poszukiwania, malo serce mi nie stanelo, malo tego , jak tak szykalam tej glupiej spinki Gabi otworzyla drzwi i wyszla na korytarz do psa, jak wrocilam i to zobaczylam to podwojnie serce malo mi nie stanelo bo tam zaraz schody sa, szok. Zaczyna mnie tez terroryzowac, gdziekowliek do sklepu zajdziemy zaraz krzyk, ja oczywiscie nie wychodze od razu bo nie moge pozwolic by ona mna rzadzila ale glupio mi strasznie , zaczynam nie radzic sobie z moim dzieckiem :(

mankowa to nie jest tak ze sobie zaczynasz nie radzić dzieci takie sa, jak ja ide z małym po mieście to do żadnego sklepu nie mogę wejść i postać dłużej bo on chce jechać a nie stać w kolejce :ohmy: teraz sie wycwaniłam i zabieram chrupki do jedzenia :lol:
Sylka widzę ze body z biedronki króluje, Kubuś :kiss:

nie wiem co ma robić Ignacy budzi sie z zegarkiem w reku o 2.30 i 4.30 i juz później ciężko mi go położyć dzisiaj walczyłam o 5.20 zasnął i 0 6 pobudka :ohmy: :ohmy:
jak tak dalej pójdzie to w dzień mu zrobię jedną drzemkę.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330229 przez megi23
moj tez jak stroje t marudzi to tez mam lubisia do przekupienia i sie nim zajmuje ale jak ide na miesny dzial to masakra hehe dlatego jak robie zakupy to ten dzial omijam

moj mimo ze poszed przed 21 spac to przed 7 juz wstaje jeszcze og poloze to 7:10 i juz nie da sie polozyc patrzy czy butla sie grzeje z woda w podgrzewaczu hehe moja kochana glodomorrA

body z biedronki sa the best :lol: moj ma takie same do tego bluza z myszka miki i spodnie dlugie :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #330232 przez ifka
mankowa napisał:

fuck moja chyba polknela spinke do wlosow nigdzie nie moge znalzec, juz chyba nigdy nie kupie zadnej spinki nieeeee!!!!

mankowa ja ostatnio miałam podobną schizę :ohmy: :P , ale ale spineczka się znalazla :laugh: .

My mamy mleko Bebilon 3 junior :)

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu #330234 przez nikita
ifka a ile płacisz za bebilon :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #330235 przez sylka
Jupi :lol: jedziemy dzis na basen do Mikołajek :)

Idę spakować nas i Kubusia :)

12 lata 9 miesiąc temu #330236 przez justysiak83
Hej.
Nikita mogłabym skopiowac słowo w słowo twojego posta :lol: :lol:
Dominik tez w kolejkach stac nie lubi, też mamy bodziaka z biedronki i tez walcze z nim nocami, dzisiaj o 3 sie obudził i przysypiał jeszcze co chwile na rękach ale w sumie już nie zasnął, dopiero o 9 padł a ja ledwo żyje. A najdziwniejsze jest to że od dwóch dni ma tylko jedną drzemkę, myślałam że przez to w nocy będzie super spał a jest na odwrót. :dry: :dry: :dry:
Śliczniutkie wasze szkraby. :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #330241 przez nikita
he he justysiak podsumowując wszystkie dzieci nasze są, cala polska kupuje w biedronce i wszędzie są kolejki :ohmy: :ohmy: :ohmy:
a ja myślałam ze jak zrobię jedną drzemkę to będzie spal dłużej :silly: eh zobaczymy dalej jak to będzie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka