- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sikoreczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- 26.03.2011 Nasz mały skarbeczek
Luśka i Iganaś superancko wyglądają!!! i jak pięknie chodzą
No widze że roczkowe przygotowania idą pełną parą... u nas też imprezka za tydzień i już po malutku wszystko ustalane i załatwiane
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Patrze przygotowania do urodzin ida pelna para
Lenka i Ignas super sie preyentuja
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Dzisiaj na spacerze Oskar nie chcial wcale w wozku siedziec!! ale zato chodzic by chcial tyle ze jeszcze nei umi. Musze sie przyzwyczaic ze on juz nei bedzie taki grzeczny na spacerze jak mial 5-6 mies
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
z butami mam tak ze jak mi nie beda pasowac to mi kaske zwroca wiec mowil zym brala na wtorek powinny byc ...
wasze maluchy wymiataja hehe moj ma fotki z bulka w raczkach jutro wrzuce i tez idziemy jutro z S na spacerek jak bedzie pogoda
kurde zobacyzlam nowy model wozka x lander x move i juz jestem chora bo est z przekladana budka mozna tapicerke mzienic i chyba zamiast wozka nowego wymienie tapicerke z budka
i znalazla sklep w stalowej jutro S wyciagne i sa wozki quatro mozna czy beby desing i inne modele normalne
hehe wiecie ze mialam dzis malego na noc nie karmic bo mi cos zwrocil wczesniej mysle przejadl sie to ten gagatek tak lazil i marudzil ze mu zrobilam 210 ale przy robieniu z tych nerwow bo juz sie darl mi e wysypalo i mial 150 i dopiero poszedl spac on zadnego posilku nie przepusci
ok mykam spac bo S sie wkurza bo o 4 wstaje do roboty bo na te zakupy chce jechac wiec nie chce przeginac bo jutro mam ochote go troche ponaciagac buziole i milej nocki
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba tez uwielbia kabelki, sznurki ale ciaga je oplata wokol zabawki by ja ciagac, gryzie ale nigdy nie oplata siebie.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mankowa napisał:
dzieki Bogu spinke znlazlam , zdjelam razem z ubraniami,tzn musiala byc w srodku jej ciuszkow i razem sciagnelam a pozniej poszukiwania, malo serce mi nie stanelo, malo tego , jak tak szykalam tej glupiej spinki Gabi otworzyla drzwi i wyszla na korytarz do psa, jak wrocilam i to zobaczylam to podwojnie serce malo mi nie stanelo bo tam zaraz schody sa, szok. Zaczyna mnie tez terroryzowac, gdziekowliek do sklepu zajdziemy zaraz krzyk, ja oczywiscie nie wychodze od razu bo nie moge pozwolic by ona mna rzadzila ale glupio mi strasznie , zaczynam nie radzic sobie z moim dzieckiem
mankowa to nie jest tak ze sobie zaczynasz nie radzić dzieci takie sa, jak ja ide z małym po mieście to do żadnego sklepu nie mogę wejść i postać dłużej bo on chce jechać a nie stać w kolejce teraz sie wycwaniłam i zabieram chrupki do jedzenia
Sylka widzę ze body z biedronki króluje, Kubuś
nie wiem co ma robić Ignacy budzi sie z zegarkiem w reku o 2.30 i 4.30 i juz później ciężko mi go położyć dzisiaj walczyłam o 5.20 zasnął i 0 6 pobudka
jak tak dalej pójdzie to w dzień mu zrobię jedną drzemkę.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
moj mimo ze poszed przed 21 spac to przed 7 juz wstaje jeszcze og poloze to 7:10 i juz nie da sie polozyc patrzy czy butla sie grzeje z woda w podgrzewaczu hehe moja kochana glodomorrA
body z biedronki sa the best moj ma takie same do tego bluza z myszka miki i spodnie dlugie
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
fuck moja chyba polknela spinke do wlosow nigdzie nie moge znalzec, juz chyba nigdy nie kupie zadnej spinki nieeeee!!!!
mankowa ja ostatnio miałam podobną schizę , ale ale spineczka się znalazla .
My mamy mleko Bebilon 3 junior
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Idę spakować nas i Kubusia
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Nikita mogłabym skopiowac słowo w słowo twojego posta
Dominik tez w kolejkach stac nie lubi, też mamy bodziaka z biedronki i tez walcze z nim nocami, dzisiaj o 3 sie obudził i przysypiał jeszcze co chwile na rękach ale w sumie już nie zasnął, dopiero o 9 padł a ja ledwo żyje. A najdziwniejsze jest to że od dwóch dni ma tylko jedną drzemkę, myślałam że przez to w nocy będzie super spał a jest na odwrót.
Śliczniutkie wasze szkraby.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja myślałam ze jak zrobię jedną drzemkę to będzie spal dłużej eh zobaczymy dalej jak to będzie