BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #337646 przez megi23
To moze zdazymy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #337681 przez nikita
hej
słucham wiadomości i patrze a tu wypadek busa z górnikami z Żywca i od razu pomyślałam o was i waszych mężach, mam nadzieje ze wasi mężowie maja się dobrze :) :)

a ja dzisiaj do fryzjera!!! ale fotek nie wstawię :silly: :silly: bo mi aparat sie popsuł chyba piasek się dostał bo nie chce mi obiektywu wysunąć :( :( :( :( :angry:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337684 przez megi23
Myy juz tez na nogach normalnie nie da mi pospac terrorysta maly:-) pogoda lipna chmurzy sie wiatr i zimno heh

ten rok wogole jest do d..... Od samego poczatku same zle zdarzenia i wypadki :(

mialam myc dzis okna a tu dupa....
Maly oglada ul i sie chichra jak ta pchla skacze hehe

12 lata 9 miesiąc temu #337686 przez bombel779
nikita napisał:

hej
słucham wiadomości i patrze a tu wypadek busa z górnikami z Żywca i od razu pomyślałam o was i waszych mężach, mam nadzieje ze wasi mężowie maja się dobrze :) :)

Ojj mnie zawsze włosy dęba stają jak słyszę coś o górnikach!!!!!!!! Mój był wczoraj na wieczornej zmianie, więc takie wiadomości jeszcze bardziej do mnie trafiają!! Ale na szczęście to nie u nas ta tragedia i T wrócił cały do domu!! :)

Justyna
jak z tym basenem, wybieracie się??? Ja chętnie pojadę tylko gdybyście chcieli jechać w sob. to ja wcześniej niż 12.00 raczej nie dam rady bo do 11.00 mam zajęcia w szkole :dry: mnie się daty pomyliły, myślałam że 31.03. jest w niedz. a to jednak sob.
Na szczęście mam tylko seminarium więc pewno wrócę szybciej no ale gdybyście mieli jechać tak jak ostatnio na 10.00 to ja nie dam rady. Daj znać co i jak! Jakby cu to niedz. też mi odpowiada! :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 9 miesiąc temu #337703 przez nikita
aaaaaaaaaa :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
ukruszyłam sobie zęba :blush: :blush: :blush: i to czym zamek chciałam zgnieść bo mi wylatywał :( :( kurw.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337704 przez ifka
hej dziewusie :)

Nikita wariatko :ohmy: :S :) do tego używa się kombinerek :ohmy: :S :kiss:

[/url]
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #337711 przez nikita
:( :( :( :( ale ja głupia jestem, nie widać tego ale ja to czuje milimetr mi sie skruszył :angry: :angry: :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #337725 przez ifka
nikita napisał:

:( :( :( :( ale ja głupia jestem, nie widać tego ale ja to czuje milimetr mi sie skruszył :angry: :angry: :angry:

OMG :ohmy: :P :kiss:

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu #337728 przez Natka
Dzien doberek :)

Ifka ja chetnie kawke :) bez kawki rano to nie funkcjonuje normalnie :)

Bombel do Zoo tak jak bedzie sie zapowiadal jakis fajny cieplutki weekend w kwietniu :)

a wogole bylabym chetna wpasc kiedys na kawe :D jezeli moge :P

Nikita ja we wtorek ide do fryzjera i chyba sobie zrobie inny kolor ale z jednej strony sie boje .. a z drugiej strony widzialam zdjecia Monix na FB i kurcze zajeb... wyglada :)

Nikita no to do dentysty .. ja tam wole juz do ginekologa chodzic niz do dentysty

a pozniej wam pokaze nasza mala metarmorfoze Piotrusia :P

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337729 przez sylka
Nikita :(

Dziś odpuszczam szczepienie. Pogoda pod psem rano padało teraz wieje. Siostra zadzwoniła i mówiła że jej narzeczony ma gorączkę i smarka a wczoraj wyjechali od nas, więc złapał coś w czasie pobytu u nas bo pogoda wietrzna była. Teraz zapowiadają temp. na minusie 1 dnia a kolejnego na plus. I ta podumałam i pomyslałam ze skoro czas do 15 mies. to po świętach na spokojnie pójdziemy. Mam nadzieję, że do tego czasu nic nie złapie. Nie wybaczyłabym sobie jakby okazało się że w org. rozwija się infekcja a ja go zaszczepiłam. MArtwiłabym się o powikłania poszczepienne.

Kuba nauczył się wczoraj robić jak indianin. Chodzi po domu i zapytany jak robi indianin macha ręką przy ustach i wydaje okrzyki :) Fajnie tez przychodzi dawać buziaka. Robi taką fajna mink, lekko otwiera usta i sie nachyla. A jak da buziaka to taki szczęśliwy jest i bije sobie brawo.

Natka wrzuciłam zdj. Kuby w czapce tak jak prosiłaś :)

12 lata 9 miesiąc temu #337735 przez Natka
Sylka wlasnie widzialam i dziekuje ci :) Chyba nie bedziesz zla jak sobie tez zamowie :P :P

a juz wyobrazam sobie Kube jak chodzi po domu jak Indianin :)

a dziewczyny ogladaliscie wczoraj Rozmowy w Toku .. kurcze bo ja przegapiłam :( :(

a ja jutro sobie biore wolne i sie biore za mycie okien :)

12 lata 9 miesiąc temu #337741 przez sylka
Natka no co ty :) na all widziałam niadawno 1 za 18 zł z przesyłka bo tak to ponad 28-32 zł chyba że masz blisko h&m

RwT nie oglądałam ale dziś "rodzice" Madzi będą

12 lata 9 miesiąc temu #337748 przez bombel779
Natka napisał:

Bombel do Zoo tak jak bedzie sie zapowiadal jakis fajny cieplutki weekend w kwietniu :)

a wogole bylabym chetna wpasc kiedys na kawe :D jezeli moge :P

Więc jak będziesz się wybierać do zoo to koniecznie daj znać!! :)

A na kawę serdecznie zapraszam!!!! Teraz skromnie w blokowisku :P ale w okolicach lata to już cię normalnie w ogródku będę mogła ugościć :silly: :lol: nawet na nocny melanż zaproszę bo spać będzie gdzie! :lol:
Natka a ty masz prawko/auto? J:) A w twojej okolicy jest jakieś fajne miejsce gdzie można z dziećmi posiedzieć?? Pytam bo ja mobilna jestem i też mogę kiedyś podjechać :) fajnie by było zgarnąć też Sylwirę, :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 9 miesiąc temu #337753 przez Natka
no wlasnie wczoraj bylam w H&M ale nie bylo tych czapek wogole bardzo malo czapek bylo :(

a no kurcze przeciez zapomnialam ze oni beda dzis :P :P dobra nie bylo tematu :)

12 lata 9 miesiąc temu #337769 przez Natka
Bombel mam i prawko i auto :) i to nawet sobie moge wybrac czy POlO czy Audi a Audi wieksze to sie pomieścimy :P a u nas fajnie sie siedzi na Lotnisku tamjest fajna knajpka z zwierzetami typu Lama, koniki, kozy itp :) i do tego fajny plac zabaw :) naprawde fajnie miejsce :)

a Sylwira chyba zna jakies fajne miejsca w Żywcu :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka