- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mój mały artysta jak siedzieliśmy w poczekalni obtańcował wszystkich ludzi tam siedzących zarówno dorosłych jak i dzieci - wszystkich zaczepiał, każdego musiał pomacać do każdego się szczerzył jak szczerbaty na suchary achhh towarzyski chłopak mi rośnie
A pogoda masakryczna! Wieje jak diabli!! Aż mi autem bujało w prawo i lewo
Acha! Sylka z tej str. zamawiałam orzechy orzechy.omsoft.nazwa.pl/index.php?option...=2&vmcchk=1&Itemid=2
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Natka a ty trzymiesz malego w kojcu dobrze widzialam czy on tez w nim spi jestes zadowolona z tego zakupu . Moje lozeczko jest uzywane i jak Oskar wstaje to kopie nogami o szczebelki a te strasznie chalasuja
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
OK to czekam na cynk!Bombel pogadam z M i dam ci znac bo szczeze muwiac to nawed nie mialam czasu z nim gadac ,to moze i nawed pojedziemy w niedziele:) tylko musze z nim pogadac bo to jest taki ''zgred zmierzly''
Aaaa muszę kupić pampersy Jaśkowi!! A trzeba tam mieć czepki na głowie??
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Justyna tak mam kojec i jestem zadowolona ale on ma bardziej taka funkcje do bawienia bo stoi u nas w salonie i Piotrus do niego wchodzi wtedy jak chce no i drzemki popoludniowe sobie tam robi
bombel a naprawde te orzechy sa takie fajnie ?? kurcze jakos nie przekonana jestem do tego
szukam fajniej kurtki dla malego na All ale nic ciekawego nie widze i chyba pojde do reserved i tam kupie bo widzialam dzis fajne
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziś przysłali firankę. Poprasowałam ją bo akurat Kubusiek spał. Z godz. ją wieszałam na oknie by ładnie wyglądała, a jak na złość żabki mi nie chciały czasem jej złapać. CO zapięłam któraś puszczała. A później w czasie wieszania zobaczyłam że za mocno zmarszczyłam taśmę więc musiałam poluzować. Na szczęście już wisi
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaa to super wieści!!! Wreszcie na swoim! Wreszcie dalej od rodzinki - babuni a duże mieszkanko??a na lato cchyba bedzie robota bo kupujemy mieszkanie wrreszcie bedziemy mieli cos swojego.I nawed zalapiemy sie na rodzine na swoim
Ja mam cichą nadzieję że do wakacji uda nam się skończyć budowę domu i w wakacje się wprowadzimy!!
Natka napisał:
Wiesz co jak na razie mi się sprawdzają. Wczoraj tylko w jednym praniu nie doprało mi dobrze skarpet białych ale może to dlatego że orzechy się już wypłukały - bo ich się nie wyrzuca po 1 praniu, można użyć je co najmniej kilka razy. Ale może te które miałam były już za dużo razy prane...bombel a naprawde te orzechy sa takie fajnie ?? kurcze jakos nie przekonana jestem do tego
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bombel ja bede trzymac kciuki to moze skonczycie do wakacji
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aa to fajne mieszkanko!! Ja miałam wcześniej 54m - 3 pokoje + kuchnia no i oczywiście łazienka - czego chcieć więcej?Bombel58m kw. Wlasnie nikt mi nie bedzie wlazil kiedy chce
Bombel ja bede trzymac kciuki to moze skonczycie do wakacji
Trzymaj kciukasy trzymaj! Jak skończymy to będziesz mogła zabrać swoich mężczyzn i do mnie przyjechać na jakiegoś grila np.
O której rozmowy w toku lecą?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
RwT o 15.55
moja znajoma rodziła jakiś miesiąc temu i sie dowiedziałam ze bardzo krzyczała podczas porodu i pękła az do odbytu biedna
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
ifka mam pytanko....pisałaś o odstawianiu od butli.my w ogóle nie używamy butli od 6 miesiąca, bo Kasia jadła kaszki od razu łyżeczką...teraz jak zaczęłam ją odstawiać od piersi i dlatego wróciłam do butli (po kąpieli wypija z niej mleczko i zaraz potem zasypia),ale nie chcę aby się do niej przyzwyczaiła Jak Wy robicie z Lusią ?? zjada kaszę przed kąpielą a po kąpieli ładnie Ci sama zasypia w łóżeczku ?? Czy jakiś inny schemat macie ?? Kasia nie zaśnie ot tak po prostu po kąpieli i nie wiem jak mam to wszystko ułożyć
nikita ale zadowolona jesteś z fryzurki ??
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez nie cierpie wieszac firanek tylko ze ja nie mam tyle cierpliwosci co sylka i porawila bym to na 2 dzien ja zawsze dokupuje w pasmanteri te sciagcze co sie naszwa na firanke i i nie trzeba zakladek robic bo inaczej to bym nerwicy dostala