- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Mi to sie wydaje ze jak takie cos sie czesto powtarza to dziecko potem moze (ale nei musi)miec nozke troszke koslawa jak sie z tym nic nei robi.
bombel fajnie ta twoja chalupka juz wyglada a nei bedziesz sie w niej bala zostac sama w ciemnosciach bo ja nie lubie byc sama a jak jest juz noc to nei ukrywam ze troche sie boje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Ja też tak czasami siadam i jakoś nie mam krzywych nógNo ja też nigdy tego nie poprawiałam a tu mi mówią że będzie miał krzywe nogi
justyna84 napisał:
No nie wiem, też nie lubię sama w nocy ale cóż.. czasem trzeba z resztą Jasiek będzie ze mną!bombel fajnie ta twoja chalupka juz wyglada a nei bedziesz sie w niej bala zostac sama w ciemnosciach bo ja nie lubie byc sama a jak jest juz noc to nei ukrywam ze troche sie boje
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
a wiec kawka/ herbatka ?
bomnel wlasnie taki dom mi sie marzy SUPER naprawde oby wam sie szybko udalo go skonczyc
ja dzis chcialam okna umyc a patrze za okno a tam snieg sypie
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
pulpecja napisał:
ifka mam pytanko....pisałaś o odstawianiu od butli.my w ogóle nie używamy butli od 6 miesiąca, bo Kasia jadła kaszki od razu łyżeczką...teraz jak zaczęłam ją odstawiać od piersi i dlatego wróciłam do butli (po kąpieli wypija z niej mleczko i zaraz potem zasypia),ale nie chcę aby się do niej przyzwyczaiła Jak Wy robicie z Lusią ?? zjada kaszę przed kąpielą a po kąpieli ładnie Ci sama zasypia w łóżeczku ?? Czy jakiś inny schemat macie ?? Kasia nie zaśnie ot tak po prostu po kąpieli i nie wiem jak mam to wszystko ułożyć
Agusia u nas wygląda,to tak że rano normalnie robię kaszkę na jej MM i podaję łyżeczką - to o 8.00.
O 11.00 je 2 sniadanko a o 12.00 bez problemu zasypia .
A wieczorkiem wygląda,to tak,że o 17.30-18.00 je podwieczorek, ok.19.30 mamy kąpiel, po kąpileli biega i się bawimy do 20.30.
O 20.30 kaszka łyżeczką-zjada i bawimy się do 21.00,ale tak,żeby za bardzo jej nie rozbawić (wiesz o co mi chodzi) .I o 21.00 chwilkę wycisza się na rączkach a póżniej do łóżeczka, spędzam koło niej ok. 15 min.czasem ją głaszcząc i zasypia max.21.20 .
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
ifka dzięki za odpowiedź :)kurcze muszę inaczej jednak spróbować.my kąpiemy Kasię zawsze o 19 i maksymalnie po 30 minutkach już śpi.zabawa po kąpieli nie wchodzi w grę bo Kasia się już słania po kąpieli i tylko czeka na jedzonko spróbuję dać jej łyżeczką kaszkę po kąpieli i potem może zaśnie przy tulanku.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
http://images.celebrateexpress.com/mgen/merchandiser/46673.jpg?is=300,300,0xffffff
Kuba dzis obudził się na mleko o ok. 7.00 i wstał o 9.00 wyspałam się Zjadł kanapki i dokazuje
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
sylka napisał:
A to fajnie, można się kiedyś umówić jak będzie ciepło
a Sylwira chyba zna jakies fajne miejsca w Żywcu
W Żywcu znam fajną knajpkę z dobrym jedzeniem ale miejsce dla dzieci...to już Sylwira musi się wypowiedzieć
Bombelku jaką tą knajpe znasz z dobrym jedzeniem?? dla dzieci to tylko mamy bawialnie z tymi kulkami takimi etc ....
mamy tez mini ZOO
Ignas wszystkiego dobrego kochany
ja bylam dzis tort zamowic ale malutki bo to bedzie skromne przyjecie
a tak pozatym to czesc dziewczynki
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
[/b]Ignas duzooo zdrowka usmiechu i radosci z zyciu
a moj dzisiaj sie dusil w nocy mial kazel i jakby go naciagalo nei wiem czy po leku czy co boszzz pol nocy czuwalam i wygladam jak flak..
teraz dalam mu rano lek i zobaczymy ale kurde kaszle i ten katar dobija mnie on tak do konca bedzie mial zanim mu zeby nie wyjda wszystkie??
ogladaliscie dzien dobry tvn byly pokazywane testy fotelikow i jakie najlepszy jednak kiddy i recaro dla wiekszych hmmm musze zobaczyc yen kiddy na zywo bo jestem znowu napalona na niego
i pokazywali jak wyglada jak sie nie dokladnie zapnie co moze sie dzieckiem stac masakra ja malego tak zapinam ze ledwo oddycha tzn ma jeden palec luzu bo tak powinien byc prawidlowo zapiety S sie smieje ze go udusze
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak T wróci z budowy to się zapytam, bo ja nie pamiętam jak to się nazywa, a on może będzie wiedziałBombelku jaką tą knajpe znasz z dobrym jedzeniem?? dla dzieci to tylko mamy bawialnie z tymi kulkami takimi etc ....
mamy tez mini ZOO
No ale nie macie tam jakiegoś parku czy cuś?? Przecież w Żywcu fajne krajobrazy są! Ja tam 2 lata temu byłam ze znajomymi T w jakimś takim miejscu gdzie można było usiąść zjeść coś (chyba z grila ) napić się piwka popływać rowerkami wodnymi ale też nie pamiętam gdzie to dokładnie było
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak będzie ciepło to wystarczy nam jakaś polana, piknik sobie zrobimyto bylas u nas nad jeziorem tam sa rowerki wodne ale dla dzieci tam chyba atrakcji nie ma jak wczesniej pisalam mamy mini ZOO i ono jest w parku no i ta cala bawialnia ... malo tych atrakcji mają dzieciaki
Aaa tak w oóle to moja szwagierka pochodzi z Żywca może ona będzie znała jakąś fajną miejscówkę
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa