BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #339921 przez bombel779
justysiak83 napisał:

bombel779 napisał:

Justyna wydepilowałam sobie dzisiaj nogi, więc nie ma bata - musimy jechać na ten basen! :P ;) :lol:

Bombel skoro rak to koniecznoe, taka okazja moze sie szybko nie powtórzyć :) :)

Buahahahhah no właśnie!! :lol: :silly:

Justysiaczku jak tam budowa? :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #339949 przez megi23
:angry: Glodna jestem....... A S nie chce mi dac wafelkow kaze mo jesc pomidora na noc ..... Bo sie odchudzam .......wstreciuvh jeden poczekam az zaspi i sama sobie wezme :lol:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339951 przez olka
Dziewczynki, dziękujemy za życzenia!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

my po imprezce :) uffff... wszystko wyszło fajnie :laugh: fotki chętnie bym wrzuciła, ale są w aparacie i w sumie takie sobie są :S moja mama robiła z innego ujęcia i muszę zobaczyć jak to u niej wyszło?
Jesteśmy zadowoleni, Jasiek i Izka również :) Jasiu obłowił się w trzy nowe fury :silly: :laugh: chrzestna się wykosztowała, aż mi głupio się zrobiło jak zobaczyłam ile autko od niej kosztuje na allegro :ohmy: allegro.pl/little-tikes-jezdzik-z-uchwyt...eki-i2221480279.html a ona w Smyku kupiła, więc podejrzewam, że jeszcze więcej :ohmy:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu #339952 przez megi23
E no Jasio super fuuraaa:-) i grunt ze imprezka sie udala :-)

12 lata 9 miesiąc temu #339955 przez megi23
Mely mam pytanie Ty masz ten fotelik cybex pallas 2 i co sprawdza sie bo ostatnio ogladalam ddtvn i nawet na crash tedstach on najlepszy tylko tu go nie moge dostac by malego przymierzyc ....

12 lata 9 miesiąc temu #339958 przez megi23
Aaaaa i gadalam z S o prawku ale sie ucieszyl ze chce robic mam sie dowiedziec co i jak i na wakacje bede robic. Kuzyn S i jego brat robia w Stalowej ja bede u siebie wujek ma nauke jazdy to mnie uczyc bedzie S mowize bedzie miwygodniej do przedszkola pojechac czy zakupy samej zrobic ...

12 lata 9 miesiąc temu #339959 przez olka
no widzisz megi, jak mąż Cię popiera to nic tylko rób to prawko :lol: :lol: :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #339962 przez sylwira1721
no wlasnie Megi nie zastanawiaj sie nad niczym :P

12 lata 9 miesiąc temu #339964 przez megi23
Ta on cwany chce zebym zrobila by mial kierowce na imprezy bo jak jedziemy gdzies to sie napic nie moze biedak :P

12 lata 9 miesiąc temu #339965 przez sylwira1721
to bedziesz jego kierowca a on ci bedzie dawal w zamian kaske i sobie bedziesz z Tymusiem na zakupy jezdzic :P:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339967 przez olka
no niestety, tak to jest z facetami, że żona z prawkiem potem jest kierowcą po imprezie :silly: ;)

nie mam zrzuconych fotek roczkowych to chociaż pokażę spacerek z ubiegłej niedzieli :) tak pięknie było w tamten weekend :) bo dziś zima, cały dzień śnieg padał... :ohmy: :angry: :angry: dobrze, że się zaraz rozpuszczał :S
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339968 przez megi23
:lol: Hehe taki uklad mi bardzoooo odpowiada :lol:

OLKA ALE LASKA JESTES :ohmy: :laugh: Jasio jaki zadowolony w wozku :-)

ja dzis w taka pogode z S na zakupy pojechalam masakra grad tak walil po nas ze myslalam ze nam szyby z pobije :ohmy:

no wiesz Ola cos za cos :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #339969 przez olka
musi być sparawiedliwość megi... :lol: :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #339970 przez Sikoreczka
Hej dziewuszki :)

Justysiak Kuba też jeszcze nie chodzi ale się tym nie stresuje... chociaż wkurza mnie czasem jak ludzie tak gadają.

Co do psocenia to Kuba też urwisek :) i jak wie że coś niewolno to podchodzi uśmiecha się i pokazuje mi nu nu nu :) a jak odwróce głowe to i tak dotyka

Olka super autko. Też się nad takim zastanawiała ale wkońcu kupiliśmy takie allegro.pl/kiddieland-cars-2-auta-france...zle-i2245033697.html i jesteśmy super zadowoleni

Jasiulki sto lat. Dużo drówka, uśmiechu oraz miłości :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339971 przez justyna84
bombel ty sie juz ogolilas ja to dopiero musze zrobic bo jutro pewnie mi dziecko nei pozwoli . Goscie poszli to ja spadam spac ;) powiem szczeze ze brakowalo mi tak posiedziec i poklachac ;) bo zadko gdzies wychodzimy albo odwrotnie ;) .Zaluje ze nei poszlam na babski comber ;) olka ile ty masz latek jesli moge wiedziec bardzo mlodo wygladasz 25? Olka ile ty masz latek jesli moge wiedziec bardzo mlodo wygladasz 25?

Jak ja bym miala prawko to moj Mnie mial by tak kolorowo! jak bym miala jechac to bym byla zmierzla... :laugh:

Co myslicie o takim kolorku :unsure: chyba sie tak zafarbuje www.goldmax.pl/farba-schwarzkopf-natural...sny-braz-p-2466.html

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka