- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
przy okazji gadalam ze na wakacje chce do Baltowa pojechac z malym i do Warszawy do tego Kopernika powiedzial ze nie ma sprawy iiii na basen pojedziemy aaa i cos sie wygadal ze w Bieszczady chcialby pojechac ale we 2 na weekend ...
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
justyna, odmłodziłaś mnie troszkę, więc mi miło a ja już trójkę mam na liczniku w grudniu 31 latek mi stuknęło, więc w tym roku 32 będzieolka ile ty masz latek jesli moge wiedziec bardzo mlodo wygladasz 25? Olka ile ty masz latek jesli moge wiedziec bardzo mlodo wygladasz 25?
Edit
no to megi, jak auto S. ci sprezentuje to nie możesz nie skorzystać taka okazja...
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Oskar tez jest lobuz uwielbia wszystko co trzaska , chalasuje , lubi robic na zlosc, najpierw cos zrobi a potem patrz z usmieszkiem zlosliwym
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzis byly uroczyste urodzinki Gabrysi, ale bylo jakos nudno, wszystko wyobrazalam inaczej jak to bedzie. Ale tak mi sie wydaje,ze to jak ma byc tworza sami ludzie , czyli goscie, a goscie jacys nadeci. No i oczywiscie Gabrysia tylko od kuzynki dostala co chcialam dla niej a reszta kupila to co im pasowalo, a wczesniej wyslalam liste prezentow jakie ja uwarzam za przydatne i moze wyjde na jakas hipokrytke, ale nie lubie gdy ktos uwarza ,ze wie lepiej, hm... w tym przypadku. No i oczywiscie prezenty ma zdublowane, ech.... tak to wlasnie jest, nie wazne, wazne ze mamy to za soba bo byl to meczacy dzien zwazywszy na to,ze goscie jacyc nie mrawi. Jeja tutaj wszystko tak wychodzi, kazde swieta, ktore musze spedzac w gronie rodziny meza tez sa takie. Jak bylam sama z rodzicami to zawsze marzylam o swietach z duza liczba rodziny itd... tutaj czasem mam takie swieta ale tesknie za swoimi rodzinnymi tylko ja i moi rodzice(jak zyl moj ojciec jeszcze).....juz nic nie bedzie jak dawniej....
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Jutro jak M raczy wstac !to mykamy na basen z bomblem
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
super, że do PL przyjeżdżasz życzę Ci udanego pobytu w ojczyźnie a ile już nie byłaś w kraju
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Ładny kolorekCo myslicie o takim kolorku chyba sie tak zafarbuje www.goldmax.pl/farba-schwarzkopf-natural...sny-braz-p-2466.html
mankowa napisał:
Dzis byly uroczyste urodzinki Gabrysi, ale bylo jakos nudno, wszystko wyobrazalam inaczej jak to bedzie. Ale tak mi sie wydaje,ze to jak ma byc tworza sami ludzie , czyli goscie, a goscie jacys nadeci. .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
justyna84 napisał:
A czemu stresa?
Jutro jak M raczy wstac !to mykamy na basen z bomblem
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]Bombel ja normalnie mam strresa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Jasiu spóźnione życzenia
dużo zdrówka i us miechu
ale ciocia nikita nie miała wczoraj czasu tu zajrzeć bo miała misje "roczek synka"
roczek sie udał ale napisze później bo za bardzo nie mam czasu zaraz mamy gości dajcie mi strzelbę to sobie łeb odstrzelę
co do mojego pytania o facetów dlaczego sa beznadziejnie to tez później muszę sie wygadać a komu jak nie wam
wiec do wieczora albo może do jutra
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
juz pol rodziny S wie ze robie prawko co za papla z mego meza hehe bo ale juz zrobie na wakacje
ja tez dzis jestem troche zla niedziela to 1 dzien gdzie S nie pracuje i mozemy byc w 3 a tu znajomi przyleza no ale nic moze zleci tylko ich syn tak rozpuszczony ze sie az boje ....
moj maly przespal nocke w lozeczku do godz 5 potem wzielam go do lozka
mialam isc z nim do kosciola palme poswiecic ale wstaje a tu snieg jejku kozaki i kurtke zimowa brac do mamy yyy masakra bedzie z tym pakowaniem hehe poszla szwagierka z najstarszym synem to mi palme wzieli bo S powiedzial ze na taka zawiruche nie pojdziemy bo trzeba stac na dworze bo babcie kosciol zajma i sie rozchoruje na same swieta i malego zalatwie no w sumie ma racje
wlasnie jest mega zawierucha snig napierdziela jak oszalalay szwagrowi spodnie zasypalo na balkonie sciagal ze sznurka