BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #339973 przez olka
Sikoreczka, dzięki za życzonka :kiss: :kiss: a ten samochód od razu mu przypasował :) jak go włożyliśmy to zaraz zaczął się nogami odpychać :) na Boże Narodzenie kupiliśmy mu taki allegro.pl/playskool-chodzik-pchacz-skut...law-i2233184107.html i ze względu na to, że siedzisko w nim jest nisko to Jaś nie potrafi się odpychać , bo jest jeszcze na to za mało sprytny, trudniejsza sztuka dla niego, gdy siedzi niżej . a w tym nowym o wiele łatwiej mu to przyszło :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #339974 przez megi23
A ja zrobie nawet auto mi kupi zrobi wszystko zebym go w koncu zrobila chcial wczesniej ale mialam studia potem slub potem maly i cos bylo jakas wymowka aaai nowe przepisy a teraz nie ma:-) poza tym mi bedzie lepiej

przy okazji gadalam ze na wakacje chce do Baltowa pojechac z malym i do Warszawy do tego Kopernika powiedzial ze nie ma sprawy iiii na basen pojedziemy :laugh: aaa i cos sie wygadal ze w Bieszczady chcialby pojechac ale we 2 na weekend ...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339975 przez olka
justyna84 napisał:

olka ile ty masz latek jesli moge wiedziec bardzo mlodo wygladasz 25? Olka ile ty masz latek jesli moge wiedziec bardzo mlodo wygladasz 25?

justyna, odmłodziłaś mnie troszkę, więc mi miło :kiss: :lol: a ja już trójkę mam na liczniku :silly: w grudniu 31 latek mi stuknęło, więc w tym roku 32 będzie :S :blink:

Edit

no to megi, jak auto S. ci sprezentuje to nie możesz nie skorzystać :silly: :silly: :silly: taka okazja... :silly: :silly: :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #339976 przez megi23
Ok ja mykam spac ide korzystac poki maly u siebie spi moze wytrzyma do rana milej nocki dziolchy:-)

12 lata 9 miesiąc temu #339977 przez olka
taką wywrotkę wadera jeszcze dostał Jasieczek allegro.pl/zabawki-wader-middle-truck-wy...051-i2240935687.html

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339979 przez justyna84
Olka pozazdroscic figurki. Zamien sie zemna ja ci oddam mojego brzucha a ty mi twojego :silly: . Ja to chyba nigdy moich kilogramow nei strace ;)

Oskar tez jest lobuz uwielbia wszystko co trzaska , chalasuje , lubi robic na zlosc, najpierw cos zrobi a potem patrz z usmieszkiem zlosliwym :)

12 lata 9 miesiąc temu #339980 przez olka
oj tam justyna, ja tam też mam wałek tłuszczu na brzuchu :dry: na tej fotce tego nie widać, bo mam kurtkę ...

12 lata 9 miesiąc temu #339982 przez mankowa
Wszystkiego najlepszego i duzo zdrowka Jasiulku.
Dzis byly uroczyste urodzinki Gabrysi, ale bylo jakos nudno, wszystko wyobrazalam inaczej jak to bedzie. Ale tak mi sie wydaje,ze to jak ma byc tworza sami ludzie , czyli goscie, a goscie jacys nadeci. No i oczywiscie Gabrysia tylko od kuzynki dostala co chcialam dla niej a reszta kupila to co im pasowalo, a wczesniej wyslalam liste prezentow jakie ja uwarzam za przydatne i moze wyjde na jakas hipokrytke, ale nie lubie gdy ktos uwarza ,ze wie lepiej, hm... w tym przypadku. No i oczywiscie prezenty ma zdublowane, ech.... tak to wlasnie jest, nie wazne, wazne ze mamy to za soba bo byl to meczacy dzien zwazywszy na to,ze goscie jacyc nie mrawi. Jeja tutaj wszystko tak wychodzi, kazde swieta, ktore musze spedzac w gronie rodziny meza tez sa takie. Jak bylam sama z rodzicami to zawsze marzylam o swietach z duza liczba rodziny itd... tutaj czasem mam takie swieta ale tesknie za swoimi rodzinnymi tylko ja i moi rodzice(jak zyl moj ojciec jeszcze).....juz nic nie bedzie jak dawniej....

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339983 przez justyna84
Ja mykam spac bo mnie łamie ;) ,dobranoc dziewczynki .

Jutro jak M raczy wstac !to mykamy na basen z bomblem

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 9 miesiąc temu #339984 przez mankowa
co wiecej mimo iz wrocilam do swojej wagi z przed ciazy wciaz jestem gruba, juz sie sama sobie nie podobam, mam przebarwienia na twarzy, ktore nawet puder nie zakryje, chyba mam dola....chce mi sie wyc, ale najwazniejsze jest to ,ze za 1,5 tyg bedziemy z Gabrysia w PL i moje ur, pozniej komunia mojego brata corki i moj slub w PL z moja rodzina, moze nie jest najlepsza ale jednak moja.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339986 przez olka
mankowa, dziękujemy :kiss: :kiss: ja tam taż niby mam wagę taką jak przed ciążą ale brzuchol nie wygląda dobrze, bo rozstępy :( :( ale coż, tak to już jest dwójkę dzieci w końcu nosiłam, więc trzeba to jakoś usprawiedliwić :dry:

super, że do PL przyjeżdżasz :)życzę Ci udanego pobytu w ojczyźnie :) a ile już nie byłaś w kraju :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340032 przez bombel779
justyna84 napisał:

Co myslicie o takim kolorku :unsure: chyba sie tak zafarbuje www.goldmax.pl/farba-schwarzkopf-natural...sny-braz-p-2466.html

Ładny kolorek :)

mankowa napisał:

Dzis byly uroczyste urodzinki Gabrysi, ale bylo jakos nudno, wszystko wyobrazalam inaczej jak to bedzie. Ale tak mi sie wydaje,ze to jak ma byc tworza sami ludzie , czyli goscie, a goscie jacys nadeci. .

justyna84 napisał:

Jutro jak M raczy wstac !to mykamy na basen z bomblem

A czemu stresa? :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 9 miesiąc temu #340040 przez ifka
hejo z ranka :) :kiss:

Spoźnione zyczonka dla jubialtów, wszystkiego naj najlepszego kochani
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[/url]
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340045 przez nikita
hej kochane
Jasiu spóźnione życzenia
:kiss: dużo zdrówka i us miechu :kiss:
ale ciocia nikita nie miała wczoraj czasu tu zajrzeć bo miała misje "roczek synka"

roczek sie udał ale napisze później bo za bardzo nie mam czasu zaraz mamy gości :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: dajcie mi strzelbę to sobie łeb odstrzelę :ohmy: :ohmy: :ohmy:

co do mojego pytania o facetów dlaczego sa beznadziejnie to tez później muszę sie wygadać a komu jak nie wam
wiec do wieczora albo może do jutra :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340049 przez megi23
Hej laski no Tymka urodziny sie udaly tylko on bidulek marudzzil przez te zeby i przeziebienie

juz pol rodziny S wie ze robie prawko :ohmy: co za papla z mego meza hehe bo ale juz zrobie na wakacje
ja tez dzis jestem troche zla niedziela to 1 dzien gdzie S nie pracuje i mozemy byc w 3 a tu znajomi przyleza :angry: no ale nic moze zleci tylko ich syn tak rozpuszczony ze sie az boje ....
moj maly przespal nocke w lozeczku :lol: do godz 5 potem wzielam go do lozka

mialam isc z nim do kosciola palme poswiecic ale wstaje a tu snieg :ohmy: jejku kozaki i kurtke zimowa brac do mamy yyy masakra bedzie z tym pakowaniem hehe poszla szwagierka z najstarszym synem to mi palme wzieli bo S powiedzial ze na taka zawiruche nie pojdziemy bo trzeba stac na dworze bo babcie kosciol zajma i sie rozchoruje na same swieta i malego zalatwie no w sumie ma racje

wlasnie jest mega zawierucha snig napierdziela jak oszalalay szwagrowi spodnie zasypalo na balkonie :S :ohmy: sciagal ze sznurka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka