- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Jasiek tez jest strasznym urwisem ale na szczescie potrafi sam soba sié zajac bywaja dni ze do mnie przychodzi tylko wtedy jak jest glodny, zmeczony albo chce sie przytulic co jest niezwykle slodkie - przytuli sie i wraca do swoich zajec i za chwile znowu cisnie sie na kolana, przytuli sie i ucieka i tak w kolkoDomis jest strasznie absorbujący. Nie bardzo lubi sam się bawić i ciągle włazi tam gdzie nie wolno. Jest strasznym urwisem i mam nadzieje że wasze maluchy tez tak psocą a nie tylko mój
Jasienku 100 lat dla ciebie!!!!!!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba podobne ma zachowanie do bomblowego Jasia :)Mogę zrobić kopiuj- wklej
Jak ustawic polskie znaki w klawiaturze? Bo KTOS mi poprzestawial
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
a my czekamy na rowerek (prezent urodzinowy ) od cioci i wujka ma przyjsc pocztą
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Justysiak mnie tez to irytuje u mnie rodzina go sprawdza jakie robi postepy.... tez sie martwie ale na wszystko przyjdzie czasNatka dzieki. Ja też tak myśle że przyjdzie na niego czas, tym bardziej że on był rehabilitowany przez pół roku ale wkurzają mnie wszycy wokól że sie pytają non stop i wielce zdziwieni że jeszcze nie chodzi wkurza mnie to.
BOMBEL jedziesz na ten basen ?.Ja bym jutro jechała tylko nei wiem o ktorej bo mamy dzisiaj gosci i pewnie M popije . Troche mnie martwi ta pogoda ,ten churagan z deszczem . Tak sobie mysle czyn nie dala bys mi tel. do ciebie zeby nei bylo nieporozumienia
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Dziewczyny mam takie pytanko.
Czy kupowałyście ciuszki u takiego sprzedawacy na allegro co ma ubranka z H&M? Pamiętam że Olka coś miała w planach u niego kupić, ale nie pamiętam jak on się nazywał i nie moge znaleźć NIe macie może gdzies w historii zakupów takowej osoby?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Jasienku duzo zdrowka radosci i usmiechu na codzien
My juz w domku S mnie wzial na zakupy w ramach przeprosin ehh no nic poszalalam hahaha ale oczywiscie wszystko malemu hehe oprocz standardowych typu kaszkii pieluchy itd musialam isc do pepco no i zawsze jak tam wleze nie wychpodze z pustymi raczkami ale kupilam malemu 3 bluzeczki z krotki 2 co sa z gazetki ta w paski czerwona z bialym i brazowaz malpka jeszcze zielona z zyrafai lwem i dlugi rekaw niebieska z napisem i S pizame z krotkim rekawem zlitowalam sie i mu tez kupilam chodz nie zasluzyl no ale powiedzial ze premie dostanie to niech ma
juz wiem gdzie jest sklep bartka bylismy tam ale malyma juz t pary butow jedne z bartka drugie smyka to wystarczy chcialam mu papucie kupic z lemigo lub befado ale nie bylo tutqajj jutro podejde bo niedziela handlowa
oczywiscie chodzilam tez za fotelikamoi i pytalam babke czy mi sprowadzi powiedzialam ze chce cybexa ona yy nie tylko takie jak mamy heh zostaje u mamy kupic i tyle...
justysiak ja nie kupowalam
a apropo chodzenia nie martwcie sie kazde zacznie chodzic jak zrobilo juz pierwsze kroki Tymek dlugo tak robil kilka krokow klap i czworaczki mi mowili ze moze w wieku 2 lat bedzie chodzil... Jedna dziewczyna a moj w 9 m zaczal chodzic ja mowie moj jeszcze nie siedzial wtedy i mowie moj nie siedzi kazde dziecko ma swoj rytm mojej kolezanki corcia wogole boi sie chodzic i jej nikt nie zmusza nic na sile wszystko w swoim czasie
a apropo urwisow moj to gagatek jest nie dosc ze lazi gdzie chce to np idzie do tesciowej pokoju i wyszywanki jej wyrzuca z koszyka;-)
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak, chetnie pojade Tylko zapomnialam o pampersach do plywania maja tam na terenie basenu jakis sklepik z takimi rzeczami???BOMBEL jedziesz na ten basen ?.Ja bym jutro jechała tylko nei wiem o ktorej bo mamy dzisiaj gosci i pewnie M popije . Troche mnie martwi ta pogoda ,ten churagan z deszczem . Tak sobie mysle czyn nie dala bys mi tel. do ciebie zeby nei bylo nieporozumienia
Nr tel. wysle ci na PW
Dolaczam sie dzisiaj do twojego pytania nikita napisał:
....o matko dlaczego faceci sa tacy beznadziejni co wytłumaczy mi to ktoś
ctrl + alt + shift nie dziala musze zrobic restarta
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zostałam poproszona na chrzestną Chrzciny w maju P. jest chrzestnym ich synka a ja malutkiej będę
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Bombel skoro rak to koniecznoe, taka okazja moze sie szybko nie powtórzyćJustyna wydepilowałam sobie dzisiaj nogi, więc nie ma bata - musimy jechać na ten basen!
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
dzis dzwonilam do mamci w piatek rano wyjezdzamy S wlasnie skonczyl wedzic kielbasy w czwartek boczki i szynka
super Sylka gratuluje zostania mama chrzestna:-)
wiecie co jutro mamy gosci przyjda znajomi z tym dzieckiem co nie mogloi. Byc na roczku dzis mi ich mama mowila
szczena mi opadla bo cos mowila ze chcieli dzis przyjsc a moj S wiedzial i pytam czy maja przyjsc on no tak wczoraj spotkalem Ki mi mowil ze wpadna wiec. S pojechal cos kupic slodkiego bo maja byc na 14 :-D zaskoczyli mnie myslalam ze przyjda ....