BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339638 przez bombel779
justysiak83 napisał:

Domis jest strasznie absorbujący. Nie bardzo lubi sam się bawić i ciągle włazi tam gdzie nie wolno. Jest strasznym urwisem i mam nadzieje że wasze maluchy tez tak psocą a nie tylko mój :blink:

Jasiek tez jest strasznym urwisem ale na szczescie potrafi sam soba sié zajac :) bywaja dni ze do mnie przychodzi tylko wtedy jak jest glodny, zmeczony albo chce sie przytulic :) co jest niezwykle slodkie - przytuli sie i wraca do swoich zajec i za chwile znowu cisnie sie na kolana, przytuli sie i ucieka i tak w kolko :silly: :laugh:

Jasienku
100 lat dla ciebie!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #339643 przez sylka
Kuba podobne ma zachowanie do bomblowego Jasia :)Mogę zrobić kopiuj- wklej :P

Jasiu wszystkiego najlepszego z okazji roczku :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #339648 przez bombel779
sylka napisał:

Kuba podobne ma zachowanie do bomblowego Jasia :)Mogę zrobić kopiuj- wklej :P

:laugh: :laugh:

Jak ustawic polskie znaki w klawiaturze? Bo KTOS mi poprzestawial :S

12 lata 9 miesiąc temu #339675 przez sylka
Bombel Ctrl+Alt(lewe) + prawy Shift a jak nie pomoże to ponowne uruchomienie. Tez częstoktoś mi przestawia :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #339693 przez pulpecja
justysiak Kasia też jeszcze nie chodzi. Ślicznie drepta za jedną rączkę i jak usiądziemy z M. na przeciwko siebie w małej odległości to robi raz do mnie 4 kroczki, i z powrotem do taty.ale sama nie wstaje i nie drepta.Ja się w ogóle nie martwię.A gadaniem ludzi się nie przejmuj bo tak było z karmieniem piersią, później z siadaniem, teraz z chodzeniem a potem pewnie z mówieniem i dalej z ocenami szkolnymi itd. itp. Gadać będą zawsze, trzeba wpuszczać jednym uchem a drugim w sekundę wypuszczać i myśleć swoje :silly: :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #339710 przez sylwira1721
Tobiasz robi dokladnie tak jak Kasia zrobi pare kroczkow i nic wiecej .. za rączke tez ładnie drepta :)
a my czekamy na rowerek (prezent urodzinowy ) od cioci i wujka ma przyjsc pocztą :)

12 lata 9 miesiąc temu #339741 przez justyna84
justysiak83 napisał:

Natka dzieki. Ja też tak myśle że przyjdzie na niego czas, tym bardziej że on był rehabilitowany przez pół roku ale wkurzają mnie wszycy wokól że sie pytają non stop i wielce zdziwieni że jeszcze nie chodzi :angry: :angry: wkurza mnie to.

Justysiak mnie tez to irytuje u mnie rodzina go sprawdza jakie robi postepy.... :angry: tez sie martwie ale na wszystko przyjdzie czas :)

BOMBEL jedziesz na ten basen ?.Ja bym jutro jechała tylko nei wiem o ktorej bo mamy dzisiaj gosci i pewnie M popije ;) . Troche mnie martwi ta pogoda ,ten churagan z deszczem ;) . Tak sobie mysle czyn nie dala bys mi tel. do ciebie zeby nei bylo nieporozumienia :)

12 lata 9 miesiąc temu #339746 przez justysiak83
Hej.
Dziewczyny mam takie pytanko.
Czy kupowałyście ciuszki u takiego sprzedawacy na allegro co ma ubranka z H&M? Pamiętam że Olka coś miała w planach u niego kupić, ale nie pamiętam jak on się nazywał i nie moge znaleźć :angry: NIe macie może gdzies w historii zakupów takowej osoby? :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #339760 przez megi23
Hej laski
Jasienku duzo zdrowka radosci i usmiechu na codzien :kiss:

My juz w domku S mnie wzial na zakupy w ramach przeprosin ehh no nic poszalalam hahaha ale oczywiscie wszystko malemu hehe oprocz standardowych typu kaszkii pieluchy itd musialam isc do pepco no i zawsze jak tam wleze nie wychpodze z pustymi raczkami ale kupilam malemu 3 bluzeczki z krotki 2 co sa z gazetki ta w paski czerwona z bialym i brazowaz malpka jeszcze zielona z zyrafai lwem i dlugi rekaw niebieska z napisem i S pizame z krotkim rekawem zlitowalam sie i mu tez kupilam chodz nie zasluzyl no ale powiedzial ze premie dostanie to niech ma :P

juz wiem gdzie jest sklep bartka bylismy tam ale malyma juz t pary butow jedne z bartka drugie smyka to wystarczy chcialam mu papucie kupic z lemigo lub befado ale nie bylo tutqajj jutro podejde bo niedziela handlowa :lol:

oczywiscie chodzilam tez za fotelikamoi i pytalam babke czy mi sprowadzi powiedzialam ze chce cybexa ona yy nie tylko takie jak mamy heh zostaje u mamy kupic i tyle...

justysiak ja nie kupowalam

a apropo chodzenia nie martwcie sie kazde zacznie chodzic jak zrobilo juz pierwsze kroki Tymek dlugo tak robil kilka krokow klap i czworaczki mi mowili ze moze w wieku 2 lat bedzie chodzil... Jedna dziewczyna a moj w 9 m zaczal chodzic ja mowie moj jeszcze nie siedzial wtedy i mowie moj nie siedzi kazde dziecko ma swoj rytm mojej kolezanki corcia wogole boi sie chodzic i jej nikt nie zmusza nic na sile wszystko w swoim czasie

a apropo urwisow moj to gagatek jest nie dosc ze lazi gdzie chce to np idzie do tesciowej pokoju i wyszywanki jej wyrzuca z koszyka;-)

12 lata 9 miesiąc temu #339803 przez bombel779
justyna84 napisał:

BOMBEL jedziesz na ten basen ?.Ja bym jutro jechała tylko nei wiem o ktorej bo mamy dzisiaj gosci i pewnie M popije ;) . Troche mnie martwi ta pogoda ,ten churagan z deszczem ;) . Tak sobie mysle czyn nie dala bys mi tel. do ciebie zeby nei bylo nieporozumienia :)

Tak, chetnie pojade :) Tylko zapomnialam o pampersach do plywania :( maja tam na terenie basenu jakis sklepik z takimi rzeczami???
Nr tel. wysle ci na PW ;)

Dolaczam sie dzisiaj do twojego pytania nikita napisał:

o matko dlaczego faceci sa tacy beznadziejni co :unsure: wytłumaczy mi to ktoś :unsure:

.... :S :angry:

ctrl + alt + shift nie dziala :P musze zrobic restarta :P

12 lata 9 miesiąc temu #339860 przez sylka
Hej wieczorem byliśmy dziś w odwiedzinach u szwagierki Maja smacznie spała :) Słodziak taki z niej :) a jak KUba się chichrał jak ją widział. Wybawił się z bratem ciotecznym szaleli na całego. Kuba tak lubi się z nim bawić ze az miło patrzeć na tych urwisów.
Zostałam poproszona na chrzestną :lol: Chrzciny w maju :) P. jest chrzestnym ich synka a ja malutkiej będę

12 lata 9 miesiąc temu #339892 przez bombel779
Justyna wydepilowałam sobie dzisiaj nogi, więc nie ma bata - musimy jechać na ten basen! :P ;) :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #339906 przez justysiak83
bombel779 napisał:

Justyna wydepilowałam sobie dzisiaj nogi, więc nie ma bata - musimy jechać na ten basen! :P ;) :lol:

Bombel skoro rak to koniecznoe, taka okazja moze sie szybko nie powtórzyć :) :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339909 przez megi23
Hej laski nareszcie zaspal jeszcze szalal na dole dzis przeszedl samego siebie ujezdzal Dominika ale sie chichral z niego ja go trzymalam a Dominik udawal konia i wozil malego od pokoju do kuchni on wogole jak widzi maluchy to jakby szaleju sie najadl piszczy ucieka zeby go gonili;-)

dzis dzwonilam do mamci w piatek rano wyjezdzamy S wlasnie skonczyl wedzic kielbasy w czwartek boczki i szynka :-)

super Sylka gratuluje zostania mama chrzestna:-)

wiecie co jutro mamy gosci przyjda znajomi z tym dzieckiem co nie mogloi. Byc na roczku dzis mi ich mama mowila
szczena mi opadla bo cos mowila ze chcieli dzis przyjsc a moj S wiedzial i pytam czy maja przyjsc on no tak wczoraj spotkalem Ki mi mowil ze wpadna wiec. S pojechal cos kupic slodkiego bo maja byc na 14 :-D zaskoczyli mnie myslalam ze przyjda ....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka