BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338190 przez bombel779
A mnie też znowu kręci na ścięcie włosów :) chciałabym mieć takie krótkie i tak się zastanawiam i zastanawiam.... :P :D

Aniołek wrzesień 2013 [*]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338197 przez justyna84
Fryzurka fajna mi sie jeszcze podoba jak dziewczyny chodza takie wygolone z boku ale nei mialam odwagi sie tak obciac . Ja wole siebie w dlugich wlosach bo zawsze moglam z nimi pokombinowac i moj Mwoli jak mam dlugie .Ja juz nie chce obcinac zapuszczam .Chce sie zafarbowac ale nei wiem na jaki kolor :P

bombel a Jasio ci choruje :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #338206 przez nikita
bombel fryzurka super ja twierdze ze włosy odrosną ja miałam długie a teraz mi zimno w szyje bo mam wygoloną

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338212 przez sylka
Justyna firankę miałąm z taśmą tylko za ścisło ją za 1 razem naciągnęłam i musiałam jeszcze raz wygładzać i od nowa luźiej ściągać :) Ale podoba mi się zakup :lol: zawsze okno inaczej wygląda.

Gratki za mieszkanko :) Daleko się przeprowadzacie i jaki układ mieszkania?

12 lata 9 miesiąc temu #338214 przez bombel779
justyna84 napisał:

bombel a Jasio ci choruje :unsure:

Nie :) Odpukać!! Od urodzenia ani razu nie był chory :D Dobrze go mamusia hartuje :silly: :lol:

Ja lubię długie włosy ale u kogoś :P Sama też bym mogła mieć pod warunkiem że ktoś by mnie codziennie czesał :silly: :laugh: bo tak samej mi się nie chce, natura obdarzyła mnie gęstymi włosami więc układanie ich i prostowanie to dla mnie zawsze był koszmar!Teraz jak mam krótsze to od razu mam więcej czasu dla siebie :P ;)

12 lata 9 miesiąc temu #338218 przez nikita
zaczynają sie RwT :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu #338224 przez sylka
Jaka zadowolona ta KAsia

12 lata 9 miesiąc temu #338238 przez nikita
ooo matko trzymajcie mnie :ohmy: :ohmy: :ohmy: ja jej nie wierze :ohmy: :angry: :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #338241 przez bombel779
sylka napisał:

Jaka zadowolona ta KAsia

Noooo cały czas się delikatnie uśmiecha :ohmy:

A ja słucham o tej pępowinie, cesarce, chorobie.. i ryczę jak dziecko :( :S

12 lata 9 miesiąc temu #338255 przez megi23
Kurde przespalam szewagier mnie na kawe zbudzil zasypial maly trzymajac mnie za buzie a aja znim
aaa tesciowa Kase przyniosla juz mi przyszedl zwrot podatku jupiii moge fotelik kupowac nowy jak bede u mamy

Wiecie co noz mi sie optwiera jak ja widze ja tyle wycierpialam zeby Tymek byl zdrowy i zebym go donosila a tu ona tak eh....

12 lata 9 miesiąc temu #338289 przez justyna84
ohh , to co robia te kobiety to sie w glowie nei miesci :ohmy: nawed nei umie tego sobie racjonalnie wytlumaczyc, i pojac no nei umiem.Przeciez jak moje dziecko przyszlo na swiat to ja sie cieszylam ze mam go juz na rekach,ze jest zemna taka moja mam istotka.A inna matka potrafi zabic nie pojmuje tego :( Nosic takie dzieciatko w brzuchu a potem je zabic szok . Chyba nigdy tego nei zrozumie :(

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338298 przez arturek
hej
a co było w rozomowach? oczywiscie znow jestem, do tyłu...
Sylka jaka firane kupowałas,tez chce kupic bo z niedługo bedziemy malowac i chciałam tak kompletnie odswiezyc mieszkanie:)
Bombel co do szczepionek to nasza lekarka tez nam radziła na npeumo i meningokoki przed przdszkolem.
Dziewczyny mam problem z Zuzia ostatnio - strasznie sie odpaża ale to tak ze normalnie pupa wygląda jak jeden płomień:( a podmyc ja to musza byc 2 osoby:( nie wiem co zrobic moze powinnam zrobic badania na mocz i kał co myslicie??
ps. ja tez mam coraz którtsze włosy bo lata to chyba bede na zapałke:)

12 lata 9 miesiąc temu #338303 przez mankowa
Moze jest na cos uczulona, moja tak reaguje jak dostaje do jedzenia cos co moze ja uczulic zaraz pipka i tylek czerwony.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338304 przez justyna84
Arturek pewnie ze musisz jej zrobic mocz ;) ,albo za duzo kwasnego ma w menu :unsure: ;).To jest przestarzala metoda ale jak jest taka czerwona i nic innego jej nei pomaga to zrob jej krochmal moze ja to tak nei bedzie szczypac. No a pampersy ?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338315 przez Natka
no i przegapilam poczatek RwT :( musze poszukac na necie i ogladnac :angry: :angry:

arturek a moze Zuzi zabki wychodza? Moj Piotrek tak mial ze jak mu wychodzily zabki, strasznie duzo kupek robil i mu sie odpazyla dupka :( za kazdym razem jak zrobil kupe dawalam go do wanny a pozniej smarowalam sudocremem i to duzooooooooooooooooooo no i po prau dniach zeszlo :) 3-4 razy tak wlasnie mial przy zabkach :)

PS: Firanki bede jutro wieszac i juz mi sie nie chce :( Sylka pomocyyyyyyyy :P :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka