- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mankowa z rodziną czasem tak bywa jak mówią najlepiej się z nią wychodzi na zdjęciach. Najważniejsze zeby Gabrysia była szczęsliwa
Megi jak masz okazję to rób prawko
Sylwira miłego dnia w pracy
Bombel i justyna czekamy na foto ze spotkania
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
u mnie Jasieczek obudził się o 5.30, ale dostał butlę mleka, został przewinięty, (bo miał wieeeeelką kupę, która zabrudziła mu plecki), i udało mi się go uśpić spał do 8.30
kurczę, chciałam wam pokazać ten trzeci samochodzik, który dostał jasiek, ale nie mogę go nigdzie w necie znaleźć no nic, w każdym razie bardzo ładny jest
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Tynkujemy i kładziemy blache na dach a za 2 tyg. przychodzi hydraulik. A jak u was?Justysiaczku jak tam budowa?
A tak w ogóle to witam niedzielnie. My u moich rodziców, mój tata próbuje właśnie uspać Dominika ale jakoś średnio mu to idzie
Olka no laska jak ta lala a Jasio fajne prezenty dostał. Nikita zaciekawiłaś mnie... czekam na relacje. A faceci są beznadziejnie i koniec kropka. Ja się w ogóle nie dogaduje z M. od dłuższego czasu. Troche nie tak sobie wyobrażałam wspólna opiekę nad małym i zła jestem w sumie na siebie że jak zwykle się przeliczyłam. Ehhh szkoda gadać.
Rozpogodziło się u nas a ja wózka nie wzięłam...wrrrr.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kuba niedawno zasnął. Nakładłam mu zabawek do łóżeczka, założyłam szczebelki i po jakimś czasie dosłownie padł na twarz
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Kochana ja ostatnio wrzucałam fotki naszego domku ale pewno nie widziałaś.bombel779 napisał:
Tynkujemy i kładziemy blache na dach a za 2 tyg. przychodzi hydraulik. A jak u was?Justysiaczku jak tam budowa?
No więc pomału kończymy (W KOŃCU) układać dachówkę Podobno do 10.04. mają skończyć LICZĘ na to!!!!
Poza tym mamy już wstawione okna + rolety anty. i drzwi zew.-wejściowe, garażowe i z tyłu domu do pomieszcz. gosp.
Aktualnie T tynkuje dom z zew., chce to zrobić na razie tylko z 1 str., od tej z której do południa słońce świeci - woli to zrobić teraz niż latem bo słońce tak mocno nie grzeje
Drzwi wew. mamy już zamówione, no ale z montażem jeszcze czekamy Teściu w środku muruje ścianki działowe, na piętrze bo dół już jest zrobiony
No i będziemy się zabierać za elektrykę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Byliśmy dzisiaj na basenie, z Justyną! W końcu poznałam kogoś z forum na żywo! hehe Fajnie było!
Jasiek na początku był trochę jakby przestraszony - złapał mnie mocno za szyję i śmiał się głupkowato - zawsze się tak śmieje jak chce ukryć strach i chęć płakania słodziak mój ale chwilę pluskania w wodzie i mu przeszło zadowolony zasnął mi w aucie w drodze powrotnej i później w domu chrapał jeszcze 2h
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
zacznę od facetów. Pytałam sie T do której pracuje w piątek bo w sobotę roczek i muszę co nieco przygotować a on mówi ze o 16 będzie
wiec jak czekam 16 17 18 dzwonie - nie ma sygnału
19 dzwonie z 20 raz nie ma sygnału pogoda deszczowa juz naszły mnie myśli ze miał wypadek oczywiscie poryczałam sie chodziłam zdenerwowana i juz nawet prosiłam żeby przyjechał nawet na niego krzyczeć nie bede byle wrócił do domu o 20 die dodzwoniłam ale jak usłyszałam jego głos to sie rozłączyłam i znów sie popłakałam a i sernika nie upiekłam bo nie miałam kiedy
w sobotę umowa była taka ze on zajmuje sie dzieckiem sprząta łazienkę i ustawia stoły a ja siedzę w kuchni a on mówi ze o 11 jedzie do miasta zostawił mi małego i pojechał dobrze ze mnie nikt nie słyszał bo taką pościłam wiązankę ze szok
roczek ok goście siedzieli do 22
mały dostał deski (piaskownice) akcesoria do piaskownicy dresik piżamkę 2 samochody z czego jeden rozwalił ale to juz pisałam i kaskę (prezentów mało ale ja chciałam kasę, kupie mu to co mi sie podoba )
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
przyjechała do mnie koleżanka z rodzina, ju raz u mnie kiedyś byli i pamiętam ze bardzo mnie głowa później bolała.
no wiec zaprosiłam ja bo robiła Ignasiowi tort i ogólnie bardzo dużo jej zawdzięczam. zapowiedziała sie juz o 12 na obiad ok ale co sie dowiedziałam miała zamiar siedzieć do wieczora jak powiedziała to mojej mamie to mama zrobiła wielkie oczy i chyba za bardzo bo Sylwia zrozumiała i siedzieli do 16
dzieciaki przyjechali z trąbkami wiec chyba nie muszę nic więcej pisać
No to tyle w skrócie
Ignaś dostał do piaskownicy taczkę i pociska z nią po pokoju
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bombel
Fajnie że wypad się udał a Jaś widać się zmęczył zabawą w wodzie i odleciał
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
aa i jak mowilam ten syn kolezanki najpierw byl grzeczny bop sie wstydzil ale to tralo 10 min a potem byl taki niedobryze szok
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Tak Sylka, myślę że w tym rzecz (przynajmniej w dużej mierze).Bombel