BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #340063 przez sylwira1721
hejo :lol:

ja dzis do pracy buuu :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #340067 przez megi23
ubierz sie cieplo bo zima jest :P

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340080 przez sylka
Ola Jaś fajne prezenty dostał i najważniejsze że mu się podobają :)

Mankowa z rodziną czasem tak bywa jak mówią najlepiej się z nią wychodzi na zdjęciach. Najważniejsze zeby Gabrysia była szczęsliwa :)

Megi jak masz okazję to rób prawko :)

Sylwira miłego dnia w pracy

Bombel i justyna czekamy na foto ze spotkania

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340109 przez olka
dziękuję wszystkim za życzenia :) :kiss: :kiss:
u mnie Jasieczek obudził się o 5.30, ale dostał butlę mleka, został przewinięty, (bo miał wieeeeelką kupę, która zabrudziła mu plecki), i udało mi się go uśpić :) spał do 8.30 :woohoo: :woohoo:
kurczę, chciałam wam pokazać ten trzeci samochodzik, który dostał jasiek, ale nie mogę go nigdzie w necie znaleźć :dry: no nic, w każdym razie bardzo ładny jest :lol: :lol:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu #340114 przez sylka
Kuba też wypił mleko o 5.30 i spał do 8 :) a później bawił się do 9 w łóżeczku. Tylko mamy prawie 15 a on nie spał. Prawie zawsze w weekend tak jest jak ma cały dzień P. nie to co w tygodniu dopiero od 18-19

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340128 przez justysiak83
bombel779 napisał:

Justysiaczku jak tam budowa? :)

Tynkujemy i kładziemy blache na dach a za 2 tyg. przychodzi hydraulik. A jak u was?
A tak w ogóle to witam niedzielnie. My u moich rodziców, mój tata próbuje właśnie uspać Dominika ale jakoś średnio mu to idzie :lol:
Olka no laska jak ta lala :) :lol: a Jasio fajne prezenty dostał. Nikita zaciekawiłaś mnie... czekam na relacje. A faceci są beznadziejnie i koniec kropka. Ja się w ogóle nie dogaduje z M. od dłuższego czasu. Troche nie tak sobie wyobrażałam wspólna opiekę nad małym i zła jestem w sumie na siebie że jak zwykle się przeliczyłam. Ehhh szkoda gadać.
Rozpogodziło się u nas a ja wózka nie wzięłam...wrrrr. :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #340136 przez sylka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba niedawno zasnął. Nakładłam mu zabawek do łóżeczka, założyłam szczebelki i po jakimś czasie dosłownie padł na twarz :silly:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340163 przez bombel779
justysiak83 napisał:

bombel779 napisał:

Justysiaczku jak tam budowa? :)

Tynkujemy i kładziemy blache na dach a za 2 tyg. przychodzi hydraulik. A jak u was?

Kochana ja ostatnio wrzucałam fotki naszego domku :) ale pewno nie widziałaś.
No więc pomału kończymy (W KOŃCU) układać dachówkę :) Podobno do 10.04. mają skończyć :lol: LICZĘ na to!!!! :D
Poza tym mamy już wstawione okna + rolety anty. i drzwi zew.-wejściowe, garażowe i z tyłu domu do pomieszcz. gosp. :)
Aktualnie T tynkuje dom z zew., chce to zrobić na razie tylko z 1 str., od tej z której do południa słońce świeci - woli to zrobić teraz niż latem bo słońce tak mocno nie grzeje :P
Drzwi wew. mamy już zamówione, no ale z montażem jeszcze czekamy :) Teściu w środku muruje ścianki działowe, na piętrze bo dół już jest zrobiony :)
No i będziemy się zabierać za elektrykę :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Byliśmy dzisiaj na basenie, z Justyną! :lol: :lol: W końcu poznałam kogoś z forum na żywo! :D hehe Fajnie było! :)
Jasiek na początku był trochę jakby przestraszony - złapał mnie mocno za szyję i śmiał się głupkowato - zawsze się tak śmieje jak chce ukryć strach i chęć płakania :P słodziak mój :) :kiss: ale chwilę pluskania w wodzie i mu przeszło :) zadowolony zasnął mi w aucie w drodze powrotnej i później w domu chrapał jeszcze 2h :ohmy: :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340166 przez nikita
justysiak jak cie zaciekawiłam to juz pisze \
zacznę od facetów. Pytałam sie T do której pracuje w piątek bo w sobotę roczek i muszę co nieco przygotować a on mówi ze o 16 będzie
wiec jak czekam 16 17 :ohmy: 18 :ohmy: :ohmy: dzwonie - nie ma sygnału
19 :ohmy: :ohmy: :ohmy: dzwonie z 20 raz nie ma sygnału pogoda deszczowa juz naszły mnie myśli ze miał wypadek oczywiscie poryczałam sie chodziłam zdenerwowana i juz nawet prosiłam żeby przyjechał nawet na niego krzyczeć nie bede byle wrócił do domu :ohmy: :ohmy: o 20 die dodzwoniłam ale jak usłyszałam jego głos to sie rozłączyłam i znów sie popłakałam :ohmy: a i sernika nie upiekłam bo nie miałam kiedy :ohmy: :ohmy:

w sobotę umowa była taka ze on zajmuje sie dzieckiem sprząta łazienkę i ustawia stoły a ja siedzę w kuchni a on mówi ze o 11 jedzie do miasta zostawił mi małego i pojechał :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: dobrze ze mnie nikt nie słyszał bo taką pościłam wiązankę ze szok :silly: :ohmy:

roczek ok goście siedzieli do 22
mały dostał deski (piaskownice) akcesoria do piaskownicy dresik piżamkę 2 samochody z czego jeden rozwalił ale to juz pisałam i kaskę (prezentów mało ale ja chciałam kasę, kupie mu to co mi sie podoba :silly: )
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340173 przez nikita
aaa i jeszcze zapomniałam napisać
przyjechała do mnie koleżanka z rodzina, ju raz u mnie kiedyś byli i pamiętam ze bardzo mnie głowa później bolała.
no wiec zaprosiłam ja bo robiła Ignasiowi tort i ogólnie bardzo dużo jej zawdzięczam. zapowiedziała sie juz o 12 na obiad ok ale co sie dowiedziałam miała zamiar siedzieć do wieczora jak powiedziała to mojej mamie to mama zrobiła wielkie oczy i chyba za bardzo bo Sylwia zrozumiała i siedzieli do 16 :silly: :silly:
dzieciaki przyjechali z trąbkami wiec chyba nie muszę nic więcej pisać :ohmy: :ohmy: :ohmy: :dry:

No to tyle w skrócie :lol:

Ignaś dostał do piaskownicy taczkę i pociska z nią po pokoju
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #340187 przez sylka
Nikita widać że urodzinki udane :)

Bombel
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fajnie że wypad się udał a Jaś widać się zmęczył zabawą w wodzie i odleciał :D

12 lata 9 miesiąc temu #340222 przez justyna84
A ja po tym basenie nie wiem czemu ale jestem jakas padnieta ;) :) bombel chyba mnie ten stres wykonczyl :silly: heeee .Oskar tez padl w aucie ,ale w domu potem tylko godzinke a moglby dluzej :silly: ;) , ogolem mi tez sie podobalo moze to jeszcze powtozymy :silly: . a mozesz pokazac miejwiecej jaka masz wizje na pokuj goscinny, bo ja juz snuje wizje jak sobie zrobi mieszkanko :silly: strasznei mi sie podoba mozaika ale tania to ona nei jest :ohmy: i ten allegro.pl/kamien-dekoracyjny-elewacyjny...183601701.htmlkamien mi sie jeszcze podoba

12 lata 9 miesiąc temu #340224 przez justyna84
A ja po tym basenie nie wiem czemu ale jestem jakas padnieta ;) :) bombel chyba mnie ten stres wykonczyl :silly: heeee .Oskar tez padl w aucie ,ale w domu potem tylko godzinke a moglby dluzej :silly: ;) , ogolem mi tez sie podobalo moze to jeszcze powtozymy :silly: . a mozesz pokazac miejwiecej jaka masz wizje na pokuj goscinny, bo ja juz snuje wizje jak sobie zrobi mieszkanko :silly: strasznei mi sie podoba mozaika ale tania to ona nei jest :ohmy: i ten allegro.pl/kamien-dekoracyjny-elewacyjny...183601701.htmlkamien mi sie jeszcze

12 lata 9 miesiąc temu #340226 przez megi23
Od nas tez poszli juz znajomi maly dostal kolejny pianinko i brzeczy nim lazi z noim ale tym razem w jez ang i sa pojazdy i sie rozpoznaje fajne....tylko nie na moje uszy :ohmy: no ale grunt ze maly zadowolony

aa i jak mowilam ten syn kolezanki najpierw byl grzeczny bop sie wstydzil ale to tralo 10 min a potem byl taki niedobryze szok :S

12 lata 9 miesiąc temu #340229 przez bombel779
sylka napisał:

Bombel

Tak Sylka, myślę że w tym rzecz (przynajmniej w dużej mierze).

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka