BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340235 przez bombel779
justyna84 napisał:

A ja po tym basenie nie wiem czemu ale jestem jakas padnieta ;) :) bombel chyba mnie ten stres wykonczyl :silly: heeee .Oskar tez padl w aucie ,ale w domu potem tylko godzinke a moglby dluzej :silly: ;) , ogolem mi tez sie podobalo moze to jeszcze powtozymy :silly: . a mozesz pokazac miejwiecej jaka masz wizje na pokuj goscinny, bo ja juz snuje wizje jak sobie zrobi mieszkanko :silly: strasznei mi sie podoba mozaika ale tania to ona nei jest :ohmy: i ten allegro.pl/kamien-dekoracyjny-elewacyjny...183601701.htmlkamien mi sie jeszcze

Justyna chętnie to powtórzę :) Jak będziecie jechać następnym razem to po prostu daj znać :) Może kiedyś dzieciaki się razem pobawią jakoś.. :)

Co do salonu to - ja będę mieć salon połączony z jadalnią i do tego otwarta kuchnia, więc salon jako tako będzie sprawiał wrażenie dosyć sporego :) Jeśli chodzi o jego urządzanie, to nie zamierzam wrzucać do niego mebli, chciałabym mieć tylko kanapę/rogówkę + mały stoliczek i jakiś stolik pod tv/dvd.. Podłogi chcę mieć wszędzie w ciemnych panelach, do tego jasne ściany. 3 ściany chcę mieć gładkie a 1 chcę zrobić tak jak barek w kuchni z takich cegiełek - to jest chyba taka mozaika jak ty wkleiłaś link tyle że on mi się nie otwiera :P

EDIT : q*wa zaś coś się d*pczy na tym forum?!?!??!?! Wkleiłam przed chwilą dłuuuuugą wiadomość w odp. do Sylki i gdzie ona jest?!?!?! WIdzicie ją??
Poza tym nie mogę wejść na ostatnią str., to znaczy niby wchodzę ale NIC tam nie ma !!!!! A na dodatek ciągle mnie odsyła na 1 str. naszego wątku!! :angry: :angry: :angry:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #340246 przez nikita
bombel mi tez coś szwankuje na forum :ohmy: :ohmy: :ohmy: :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #340248 przez nikita
sylka napisał:

Nikita widać że urodzinki udane :)

tak udane ja jestem zadowolona i goście tez :silly: spróbowali by nie :lol:

kurde znów cos sie dzieje z forum :( :(

12 lata 9 miesiąc temu #340249 przez sylka
Bombel mi dopiero udało się wejść na tę str. 360 bo tak to pusta była i pisało tylko rodzimy w 2011 I-IV

12 lata 9 miesiąc temu #340251 przez bombel779
sylka napisał:

Bombel mi dopiero udało się wejść na tę str. 360 bo tak to pusta była i pisało tylko rodzimy w 2011 I-IV

No też tak miałam :dry:
A tego posta co pisałam do ciebie nie ma ??????????????? :angry:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340257 przez sylka
nie ma :S

edit.
ważyłam dziś Kubę i wyszło okrągłe 10 kg (jeśli dobrze go zważyłam na wadze łazienkowej)to by w miesiąc przybrał ponad 800 g :) zobaczymy na szczepieniu.

12 lata 9 miesiąc temu #340264 przez nikita
na stronie głównej jesteśmy jakoś podzielone i mamy 3 wątki :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu #340266 przez sylka
nom będę,przyszłe i zostanę mamą w 2012 :P

12 lata 9 miesiąc temu #340273 przez bombel779
sylka napisał:

nie ma :S

edit.
ważyłam dziś Kubę i wyszło okrągłe 10 kg (jeśli dobrze go zważyłam na wadze łazienkowej)to by w miesiąc przybrał ponad 800 g :) zobaczymy na szczepieniu.

Q*wa a tak się rozpisałam :ohmy: :ohmy: :angry: :angry: No nic, napiszę jeszcze raz później, albo jutro rano jak T nie będzie..

Jasiek waży 11kg :)

12 lata 9 miesiąc temu #340278 przez sylka
Bombel oki :)
To Jaś ładnie waży :)

12 lata 9 miesiąc temu #340280 przez nikita
a Ignas 11.700 ale w ciuchach

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340304 przez justyna84
Nikita ale ignas wazy :ohmy: :). Moje dziecko wazy 11 kg extra go zwazylam bo na szczepieniu tego nei zrobili ;)

Wlasnie bombel tez chce poloczyc kuchnie z salonem bo jeden pokoj mam duzy 2 zas mniejszy, ale wteddy z kuchni bym zrobila pokoj -sypialnie,a 2 mialby Oskar a to sie wiaze z wybijaniem scian i przerabianiem wszystkiego. Ogolem mielibysmy 3 pokoje a nie 2. Chcialabym Oskarowi zrobic pokoik ,tylko ze tu spimy razem w jednym pokoju a tam juz bedzie osobno ;) bede musiala sie przyzwyczaic ;)

Bombel jak Oskar bedzie chodzil to sie wybierzemy (albo ty przyjedziesz jak tam sie ulozy ) gdzies posiedziec u mnie sa 2 place zabaw .Bo inaczej to ja musze go trzymac a on by chcial chodzic albo go nosic ;) nie ukrywam ze mnei to meczy ,a moj tłuszczyk i tak nei chce sie stracic :silly:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340310 przez justysiak83
bombel779 napisał:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

To ja dodam jeszcze od siebie że w miedzy czasie trzeba jeszcze "znaleźć czas żeby pójść do pracy" :angry: :angry: :angry: :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #340312 przez sylka
Justyna my planujemy tak samo zrobić u siebie, musisz tylko wiedzieć czy sciana nie jest nośna bo nośnej nie będziesz mogła wyburzyć.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340317 przez justysiak83
Bombel ja też chce mieć sciane w salonie z takiego kamienia o którym mówisz, tą przy kominku.
Ale wam fajnie z tym basenem, ja nie bardzo mam gdzie pójśc w mojej okolicy a budowe aquaparku u mnie w mieście wstrzymano bo chyba głównego inwestors mają zamknąć na 2 lata :lol:
Edit.
Zmykam oglądać nowy serial "Touch". Boniucha widziałaś może?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka