- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bombel779 napisał:
To ja dodam jeszcze od siebie że w miedzy czasie trzeba jeszcze "znaleźć czas żeby pójść do pracy"Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
justysiak dawaj kierunek Mikołajki i tam się spotkamy albo wpadnij do mnie na basen
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja sie tam na tym nei znam ale M twierdzi ze wszystko jest do zrobienia ale kurka roboty z tym jak cholera Zobaczymy co z tego wyjdzie jak uda nam sie zalatwic tyle kasy ile chcemy to kogos zatrudnie i z glowy .Liczy sie czas bo jak juz to kupie to bede musiala 2 razy czynsz placic A mieszkanie i tak jest cale do remontu bo tam mieszkala starsza paniJustyna my planujemy tak samo zrobić u siebie, musisz tylko wiedzieć czy sciana nie jest nośna bo nośnej nie będziesz mogła wyburzyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Wygląda na to,że po 4 tygodniach mamy koniec kataru .
Jesli chodzi o facetów to nie mam nic do dodania, bo u nas jest dokładnie tak samo .]
Sylka, odpisali od trampek?
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Noo spoko, chętnie się umówię poza basennem i faktycznie fajnie by było gdyby Oskar już wtedy chodził,byłoby wygodniej - my byśmy siedziały a chłopaki biegałyBombel jak Oskar bedzie chodzil to sie wybierzemy (albo ty przyjedziesz jak tam sie ulozy ) gdzies posiedziec u mnie sa 2 place zabaw .Bo inaczej to ja musze go trzymac a on by chcial chodzic albo go nosic nie ukrywam ze mnei to meczy ,a moj tłuszczyk i tak nei chce sie stracic
justysiak83 napisał:
Ooooo to jednak moja wiadomość się pojawiła!!!bombel779 napisał:
To ja dodam jeszcze od siebie że w miedzy czasie trzeba jeszcze "znaleźć czas żeby pójść do pracy"Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Tobi 100 lat!!!!
A co do urządzania domku to ostatnio zmieniłam zdanie i teraz chcę mieć czarno-białą kuchnię (we wcześniejszej wizji była kremowo-brązowa ) Już nawet upatrzyłam sobie fajną czarną lodówkę w stylu retro sasasa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale w srode mnie wkurzyl na maksa ja rozumiem ze chce sie napic ale mowilam na weekendzie a on z szefem wypili piwo i wrocil o 21 ja sie chcialam wykapac itd ale juz nie poszlam juz jak wrocil to mnei nosilo ale nic i moze bym sie nie wkurzyla ale malego zaczelo dusic w nocy i ja juz prerazona bylam kto pojedzie jak by tfu tfu trzeba bylo do szpitala cyz cos bo zanim by ze Staloweej karetka dojechala i o to mi poszlo przeprosil ja mowie boje sie wiesz ze maly ma dusznosci to powiedzial ze by kolege sciagnal co prawda ten kolega to na tel jest zawsze o kazdej porze jedzie nigdy nam nei odmawia no nic wybaczylam bo nie robi tego specjalnie za to wzial mnei w sobote na zakupy w ramach przeprosin i dlatego tez chce prawko zrobic jakby co to ja pojade
aaai wczoraj mowie do S malego Ty kapiesz bo ja zasypiam no i kapal go ale przyszlam im pomoc i p0kazalam co i jak wczesniej sie bal ale teraz juz maly duzy to moze go myc bo np mleko zrobi mu czy przygotuje mi wode na rano i naczynie pozmywa wieczorem
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tobi zdrówka i uśmiechu słodziaku
daje któraś z was mleko bebiko
jak przechodzę na 3 to muszę mieszać z 2 czy automatycznie mogę podać
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a i jak ja juz spie i maly sie przebudzi to on pędzi z pokoju a ja juz nie wstaje ale jak juz T zaśnie to niestety ja wstaje w nocy bo on nie słyszy chyba ze juz głośno płacze.
oki megi dzięki