BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu #337217 przez Natka
Sylka czapka super :) i chyba sie tez skusze na taki zakup :P a co mi tam

a jak mozesz zrob nam fote Kubusia z czapka :D :D

a ja ostatnio sie dowiedzialam ze firma glwona Befado jest tu u nas w BB a ja kupowalam na All :P co za
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
ze mnie :P :P

Ifka u nas wyglada to tak ( bo Piotrek nadal wiekszych kawalkow nie je :( ale nie bede go zmuszac sam kiedys przyjdzie :P )

7:00 mleko

9/10:00 kaszka

13/14:00 obiadek

16:00 deserek

18:00 podwieczorek

20:00 kaszka

a przed obiadek drzemka na tak godzinke lub 1,5h

Karotka no chcialabym ogladnac co panstwo W powiedzia w sprawie swojej corki :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337220 przez sylka
Ifka Super że się unormowały drzemki :)

Kuba dziś w nocy wstał o 2.00 i do ok,. 4.00 chciał się bawić. Siostra do dziś była u nas z narzeczonym to spali w dużym pokojua my u KUbusia. No i w nocy słysze takie skakanie i chichry wstaję a to KUba skacze w łózeczku. Wzięlam go do nas myślę szybciej zaśnie a on zaczął P> budzić (stukając w twarz) i dawaj wstawać i skakać po naszym łózku. To spowrotem go do łózeczka wzięłam i tak skakał i chichrał sie do ok. 4.00 a ja co jakiś czas zerkałam na niego. a wstał po 6.00 wypił mleko i ok 9.00 zjadł 7 placków z jabłkami :blink: Siostra i szwagier jak zobaczyli ile on w ciągu dnia je to w szoku byli i pytali gdzieon to mieści jak po nim nie widać. Jak tylko zje i pusto ma w ręce i buzi to chodzi i tylko am am

Natka napewno postaram sięzrobić na spacerku.

Kuba zjada normalne kawałki. czy to placki czy obiad. Marchweka i inne warzywa pokrojone w kostkę, mięsko też. Makaron świderki czy inny więszy tez w całości pochałania. Ogólnie bardzo polubił ostatnio takie duże makarony :)

12 lata 9 miesiąc temu #337221 przez sylwira1721
Natka napisał:

nikita napisał:

natka a z jakich ty okolic jesteś?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja mieszkam gdzies 20 min od bielska :)

12 lata 9 miesiąc temu #337223 przez ifka
Natka, pewnie pryzjdzie czas, to zacznie, nic na siłę :) .

Wiecie co, mi to jak widzę tych rodziców, to już
.Ja przepraszam,że tak bezpośrednio, ale jest ich w mediach tyle,że niedlugo z lodówki zaczną wyskakiwać :S .I ciągle tylko
, że oni to czy tamto. No naprawdę bardzo "skrzywdzeni" przez zycie i nikt ich nie rozumie :angry: :dry: :S .Żenada jakaś, szopkę robią ze wszystkiego. I co ma mnie obchodzić jak mieszkają- zakłamańce...Ja o takim mieszkaniu pomarzyć mogę.A oni, krótko po smierci swojego jak twierdzą "kochanego" dziecka startują szczęsliwie na nowo :S .W głowie mi się to nie mieści....ehh....

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337224 przez ifka
sylwira1721 napisał:

Natka napisał:

nikita napisał:

natka a z jakich ty okolic jesteś?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja mieszkam gdzies 20 min od bielska :)

no nie dobijajcie mnie, tylko ja najdalej z Was :angry: :( :P

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337228 przez sylka
Ifka ja też :P

Wczoraj widziałam w sklepie śliczne różowe trampusie z befado takie wysokie i sznurowane a dla chłopców oczywiście tylko na rzepy były :angry: No i musze na all poszukać czegoś

coś w tym stylu chcę kupić :) te sa super ale za małe :P allegro.pl/trampki-kapcie-chlopiece-befa...-19-i2176695682.html

12 lata 9 miesiąc temu #337233 przez ifka
Sylka, jak ja byłam w sklepie z befado,to znów na chłopców były super :lol: a na Lusię takie jak chcialam to nie :angry: , tylko pół trampy, więc znalazłam na all :blink: .Tylko nie wiem czy za duże nie będą, bo 13 cm (rozm.20) a Lenka teraz ma stópke 12 cm, kapciuszki ma 12,5 (rozm.19),ale jak w nich chodzi to prawie ma paluszki przy brzegu,więc myślę,że to 13 powinno być ok.Jak sadzicie? :unsure:

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu #337236 przez sylka
myślę, że tak odpowiednio to 0,5-1 cm większe sa ok

Kuby stópka ma teraz 13 cm a buciki 21- z wkładką 13,5 cm więc na lato trzeba conajmniej 22 z 14 cm.
Dobrze że teraz ciepło jest to mogę z nim podstoczyć do centrum i pobuszować w sklepach jak w pobliżu nic nie znajdą a na all nie wiedze nic fajnego w rozm 22

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337238 przez ifka
też mi się wydaje,że powinno grać :) .No nic najwyżej odeślemy :blink: .

a ja mam dziś ochotę na :
www.ciasta.net/babka-cytrynowa.php :lol:

Sylka mi się te podobają :lol: ,szkoda,że nie mają dziewczęcego odpowiednika :P
allegro.pl/befado-trampki-chlopiece-r-22-i2208602922.html

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu #337244 przez Natka
Ifka co do rodzicow Magdy to mam takie same odczucia co ty, A ostatnio czytalam ze oni sa pod chorona Ritkowskiego co miesiecznie kosztuje 25tys zl , ze mieszkaja w apartamentach w Lodzi ze do sosnowca sa wożeni soecjalna limuzyna :angry: :angry: no k.... jeszcze niech in dadza korone za to ze ich corka nie zyje :angry: :angry:

Ifja babka swietnie wyglada tez bym zjadla tylka ja piec nie umiem :( :( :(

Sylwira no kurka mieszkamy tak nie daleko od siebie w sumie Bombel tez mieska blisko a jeszcze spotkania nie bylo :P :P

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337247 przez ifka
Natka napisał:

Ifka co do rodzicow Magdy to mam takie same odczucia co ty, A ostatnio czytalam ze oni sa pod chorona Ritkowskiego co miesiecznie kosztuje 25tys zl , ze mieszkaja w apartamentach w Lodzi ze do sosnowca sa wożeni soecjalna limuzyna :angry: :angry: no k.... jeszcze niech in dadza korone za to ze ich corka nie zyje :angry: :angry:

Ifja babka swietnie wyglada tez bym zjadla tylka ja piec nie umiem :( :( :(

Sylwira no kurka mieszkamy tak nie daleko od siebie w sumie Bombel tez mieska blisko a jeszcze spotkania nie bylo :P :P

No co Ty Natka,na pewno dałabyś radę :woohoo: :kiss: , przecież tam w przepisie wszyściutko "piknie" na pisane :) .Tylko "paczeć" i robić :) .

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu #337248 przez sylwira1721
jak zdam prawko to mozna sie spotkac :P nawet po Ifke i Sylke skoczymy hihi :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #337249 przez sylka
Ifka właśnie mi też te się podobają :) i napisałam do sprzedawcy czu są sznurowane czy to gumki imitujące sznurowadła :)

12 lata 9 miesiąc temu #337251 przez Natka
sylwira1721 napisał:

jak zdam prawko to mozna sie spotkac :P nawet po Ifke i Sylke skoczymy hihi :lol:

sylwira no to keidy masz egazamin ja juz zrobie termin spotkania :P :P

Ifka probowalam nawet te najprostsze przepisy i nie udalo sie :( no ale coz nie poddaje sie i zrobie na weekend :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337253 przez sylka
Sylwirka ile ty drogi nadrobisz zajeżdzając po nas hehhehe :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka