- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jaś,nasz największy skarb!!

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Dzisiejsza noc o niebo lepsza

Kozłowska Mati z gryzakiem słodziutki. Śmiesznie wygląda

Ja do swojej pracy też nie chcę wrócić , mimo , że są przekonani że niedługo się tam zjawię

Fajnie , ze Wasze dzieciaki piją herbatki . Ja mam z Bobovity właśnie , ale chyba sama je wypiję , bo moja księżniczka z butelki pić wcale nie chce

Tak podczytałam dziewczyny z innych wątków , które pisały o brzuszkach z ostatnich tyg ciąży i aż sama zdjecia pooglądałam . Tak narzekam , ze nadal nie wróciłam do dawnej figury a wychodzi na to , ze szczuplaczek jestem hihihi

A wczoraj popołudniu wpadli do Nas znajomi z 11 m-nym Igorkiem . Woow co on wyrabiał ... a Amka tylko go obserwowała i uśmiechała się do niego . W końcu podszedł do niej zrobił moja moja i buziaka jej dał

- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Zuzia staje sie co raz abrdziej absorbujaca, konczymy nasz remont, a mnie na dodatek strasznie rozbolał ząb, wyladowalam u dentysty i okazało sie ze to moja jedyneczka sama psuje sie od srodka

Dzis wybieramy sie z mala do moich rodzicow, dawno u nich nie bylismy. No i wreszcie sobota, choc dla mnie kazdy dzien jest podobny jeden do drugiego

Na dworze co raz chlodniej, juz nie wiadomo jak sie ubrac i w czym chodzic

Uciekam dlej porzadkowac, dzis mam dzien pracza

Do wieczorka!
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
U nocka bez większych niespodzianek. Mały wstał o 6 na mleczko później jeszcze podrzemał do 9 i na równe nogi..... Ale jakiś taki markotny był

Kurcze, a mnie od wczoraj tak ręka boli że nawet ciężko mi mu pampersa zmienić a lekarza nie wiadomo kiedy będę miała

aniamaj133 współczuje nie na widzę zębologa chociaż też już mam wizytę umówiona na 20 i od tygodnia się na nią nastrajam

Miłego dzionka
- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak tam u rodziców było ? Pewnie nie mogli nacieszyć się Zuzą .
Kozłowska co Ci to sie z ręką stało ? Przesiliłaś czy jakiś postrzał ? Kurcze biedulko mam nadzieje ,że przejdzie . Może spróbuj jakieś maści lub tabl. p/bólowe .
Moja Amelinka padła zaraz po kąpieli . Nie spała od 15-stej i już marudziła na maxa . Ale zapewne za niedługo się obudzi , bo tylko 1 cyca opróżniła , a zawsze musi 2 opędzlować

I Mężuś znowu wrócił z pracy z bólem głowy i dreszczami . Cały dzień na polu pracuje i chyba od tego wiatru znowu go coś zbiera . I niestety z naszego wyjazdu dzisiejszego nici . Zmobilizowałam sie więc i ubrałam siebie i Amkę i poszłyśmy na spacer . Ale oczywiście uszłyśmy z kilometr i Ama włączyła syrenę . Tak się darła , ze musiałam ją na ręce zabrać i zrobić zwrotkę w str domku . Więcej ubierania było niż spacerowania . Małpka mała . Posiedziałam z nią pod domem jeszcze 10 min i tyle .
Kochane jakie kremy dajecie Maluchom na buźkę w te wietrzne i mroźne dni ? Ja mam oilatum , ale on nawilża , wiec nie jest dobry na taką pogodę raczej .
Udanego wieczorku . Buziaki

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Na taką pogodę lepsze są tłuste kremy,a te nawilżające (przeważnie) są takie delikatne. Ja mam- Nivea "Krem na każdą pogodę"Kochane jakie kremy dajecie Maluchom na buźkę w te wietrzne i mroźne dni ? Ja mam oilatum , ale on nawilża , wiec nie jest dobry na taką pogodę raczej .
- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Wlasnie wrocilismy

Widze ze wszystkie nasze dzieciatka maja teraz problemy ze snem, moze powodem jest zmiana pory roku, temperatury w mieszkaniu itp...
Zabek jeszcze troche pobolewa, ale tylko gdy go dotkne. Teraz czeka mnie przeswietlenie i latanie dziurki, coz za chamstwo ze sam sie zniszczyl

Ale mam dzis ochote na piwko, zaraz wypije sobie troszke od mezusia, takie zimniutkie mmm
gdzies czytalam, ze jesli kobieta karmiaca ma ochote napic sie alkoholu moze to zrobic symbolicznie ale musi zachowac minimum trzy godzinna przerwe w karmieniu takze pora jest w sam raz.
Wczoraj przez teg dentyste zapomnialam o tabletce anty.. co teraz? Bo wyrzucial ulotke?Nastepna wzielam o normalej zwyklej porze, ale przez jaki czas mam "uwazac"?
W ogole uznalam ze biore to opakowanie do konca i rezygnuje z nich, bo skoki nastroju mam okropne i na wadze przybieram, a chcialam jeszcze zrzucic kilogramy.
Nie bede gruba mamuska, choc dzis od rodzicow wzielam reszte swoich ubran, jak zobaczylam te maluskie jeansy to az mi sie przykoro zrobilo

Dobranoc Mamuski!
- aniamaj133
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- kasiunia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wlasnie dzis tzn w sobote o 6:00 rano dojechalismy na miejsce a z polski wyjechalismy o 21:00 takze czas mielismy dobry!!!! Ojojjjj jak ja tesknilam za domem masakra!! Czyli za deutschlandem moim...

Ale mam do czytania wooowwww

Teraz dopiero weszlam na kompa,ohhh a ile jeszcze mam do rozpaakowania---masakra! ale mysle do poniedzialku wszystko powinnam zrobic!!Ale wam powiem ze jestem padnieta....uffff i po tej podrozy tez

Zapewne juz spicie kochaniutkie,ale jak cos ja dalam znac po sobie heh

Do juterka!!!!!

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasiunia no witamy podróżników

Aniamaj mi też czasami zdarza się zapomnieć o tabl o określonej godz . Też wyrzuciłam ulotkę a akurat mam ostatnie opak , ale z tego co pamiętam , to pisało ,że ja przerwa jest 12 godz , to zażyć tabl i kolejną o stałej godz , a jeżeli 24 godz to pominąć tabl i zabezpieczać sie przez 7 dni prezerwatywą .
I u mnie też waga w górę przez tabl poszła . Mam większy apetyt . Pierwszy raz tak mam , ale też nigdy nie brałam tych tabl , jak skończę karmić piersią to wrócę do cilest , brałam je 10 lat i nic się nie działo . Jednak na razie muszę się przemęczyć z tymi , bo inych metod antykoncepcyjnych się boję

A ciuchy to też moje z przed ciąży leżą sobie , bo małe . Paula mi tylko cały czas coś podbiera i chodzi w moich ciuchach

Kremek chyba kupię też ten z nivea , tylko słyszałam opinie , ze źle się rozprowadza . Bombel jak ten kremek ? Dobrą ma konsystencję ?
Amka nawet dobrze spała .Wstawała o 00:20 , 3:40 i przed 6 pobudka , pobawiła się troszkę i przed chwilą zasnęła . Cicho u mnie jak nigdy ... wszyscy sobie śpią

I na marcówkach podglądłam fajny wózek spacerowy

www.bambinesco.pl/p,pl,270,x-lander+xs.html
www.bambinesco.pl/p,pl,275,swift+lite+supa.html
Udanej niedzieli

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi-p my także używamy kremu na każdą pogodę z Nivea

co do wózków to oba są bardzo fajne jednak ja poszukuję takich z pojedynczymi kołami przodu bo mnie te podwójne to niespecjalnie się podobają

kasiunia witaj w domku i na forum, cieszę się że wyjazd się udał i oczywiście czekamy na zdjęcia

Nasze wczorajsze spotkanie też było nawet udane, ale to chyba dlatego że był jeszcze brat przyjaciela mojego T ze swoją nową panią

Dziś w Biedronce kupiłam małej dwie pary rajstopek, ale te fajne świąteczne z bałwankiem zostały same duże rozmiary, więc kupiłam z żyrafką i różowe w kwiatki

Zaraz obiadek a potem znowu spacerek bo pogoda dziś u nas piękna, mroźna ale słoneczna

a wieczorkiem ognicho ale tym razem u nas z rodzicami

Miłej niedzieli Kochane

- bombel779
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mi odpowiadaKremek chyba kupię też ten z nivea , tylko słyszałam opinie , ze źle się rozprowadza . Bombel jak ten kremek ? Dobrą ma konsystencję ?

Agusiak napisał:
Aż mi się chce napisać -"Swoja baba!!"Ja na samym początku przy ognisku strzeliłam z chłopami trzy kielonki żeby jakoś przetrwać to spotkanie,hihihi

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj ja już zapomniałam jak alkohol smakuje

Udanego ognicha życzę

My dzisiaj zrobiliśmy sobie wycieczkę ze znajomymi do Koniakowa i Wisły . Było bardzo fajnie .Amelka nawet spokojna była i w wózku ładnie spacerowała .Cieszę się, bo to zawsze jakaś odmiana od codzienności

I chyba ząbki zaczynają dawać jej faktycznie w kość . Czasami ma taki atak , ze ciśnie nerwowo piąstkę do buźki i piszczy przy tym . Widać , ze ją swędzą dziąsła i sie denerwuje bardzo .
Uciekam pod prysznic i do łóżka , bo oczy mnie bilą