- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tam nigdzie nie uciekam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Otrzymane podziękowania: 0
super ze sie udaly zakupy a tymek nie chce rossmanowskich nosic nie wiem moze jeszcze jakiesm u kupie ... najgorsze ze bedzie tak czy siak musial nosic .. moje dziecko padlo o 19 2 godz biegalismy po parku ja matka wariatka bawilismy sie w berka bylam cala mokra . nawet do piaskownicy z nim wchodze i bawie sie jak dziecko
Gosiu super ze michas odwiedzi weterynarza :
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Edit.
Syrop juz zrobiłam
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
laski dzis mal y wstal kolo 7 ja sie odwrocilam plecami do niego aon cosm i kladzie na lozko mysle zabawka a moja mama wchodzi i mowi odwroc sie patrze a tam... nocnik bym go posadzila siku haha i ltukl mnie nik , ja mowie nie wiedziac co to ze zaraz sie pobawimy hahaha, a mama szkoda ze ci go na glowe nie dal
my dzis na 11:30 po skierowanie na badania lecimy pozniej park . moze ten glowny w koncu wiec walowke musze wziasc haha
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tymek zmyslak
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka oby inhalacje pomogły i nic się więcej nie rozwinęło
A syropek z cebuli też uwielbiam i robię go młodej przy kaszelku. Teraz też będziemy jej robić syropki już na zimę z tych młodziutkich szyszek, czy jak to tam, teściu się zna i moja babcia co to ma być.
megi udanego dnia w parku, znowu się wyszalejecie
Oj pakuj się pakuj, żeby potem już było wszystko gotowe
A swoją drogą jak to zleciało, dopiero co pakowałaś się na wyjazd do mamy a tu już wracać będziecie.
Młoda wstała mi dziś o 6 i woła koko, a ja do niej że za wcześnie, że dopiero 6, żeby jeszcze się zdrzemnęła. Ja zasnęłam od razu jak padłam na wyrko i spałam do 8 jak obudziło mnie pochlipywanie
Lecę do młodej, a ona buczy że chce koko, pytam się jej czy spała, a ona że nie Dwie godziny mi dziecko w łóżeczku spokojnie leżało Ale podejrzewam że jednak oczko jej się przymknęło bo tak to by do mnie przyszła.
Kochane robiłam zdjęcia tych bryli ale wychodzą jakieś kosmiczne kolory, więc wkleję Wam fotki z neta. Dla dzieci mają ładne kolorowe, ale duże no i na all 150 zł więc te młodej wyglądowo szału nie robią bo są ciemno bordowe, niemal czarne, ale idealne jak na nią.
o takie coś:
A ja mam coś takie, tylko szkła większe i bardziej jakby przezroczyste
Miłego dnia kochane
Sylka super z tym przedszkolem, gratulacje
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze moja kuzynka w Anglii miała termin na wczoraj, 3 ciąża, tydzień temu jeszcze była 2w1, a ona zawsze od razu daje znać, ciekawa jestem jak tam ale nie chcę jej zamęczać, bo wiem jakie to wkurzające jak się każdy tak dopytuje czy JUŻ?
Myślałam że trzecie to szybciej się wykluje.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Okularki fajne, choć mi osobiście bardziej podobają się www.babiators.pl/#!page5/cjg9 i sa pokryte gumą Kubie podobają się żelowiasto zielone jak mu pokazałam wszystkie na foto by wybrał
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina musi mieć takie bardziej "dorosłe" bo takimi kolorowymi to by się bawiła tylko Te ze Smyka ma takie i są do zabawy ale te wie że są na dwór na słoneczko
Kuba świetnie by w nich wyglądał, musisz mu kupić
agi gdzie Ty?
dziewczyny a jakie mam kupować mleko po 2 roku? Chyba zostanie mi tylko bebiko bo hipp się u nas nie sprawdził a gerbera 4 to ja u nas jeszcze nigdzie nie widziałam
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam dzisiaj dwóch urwisów w domu. Nie muszę się tłuc autobusem po Micha,ale też mam małe urwanie głowy,bo kurcze szybko się wszystkim nudzi Zaczęliśmy wyklejać "pracę" z pożarem i strażą pożarną,ale szybko przestał i poszedł się położyć. Chyba muszę go przycisnąć zaraz żeby skończył,nie może przecież tak wszystkiego zostawiać.
Miśko w nocy miał 37,5st a nad ranem 37,3 ale na wszelki wypadek zostawiliśmy go w domu. I rozwolnienie ma na dodatek Ach,a tu w domu nic nie ma
Zrobiłam szybki przegląd rzeczy letnich. Rano założyłam Hani bluzkę,którą zostawiłam myśląc,że będzie dobra,bo w zeszłym roku była taka luźna,a ona stoi jak strach na wróble i rąk opuścić nie może Więc wyciągnęłam torby i szybki przegląd. Odłożyłam chyba 20 bluzek,z 10 par spodni,i parę kompletów. Na szczęście sporo tego mamy,bo 2 kartony,w tym 1,5 Hani. Michu na bieżąco chodzi w bluzkach na krótki rękaw to ma je w szafce(wiem na czym stoję),a Hania póki co w bodziakach,czasami tylko w bluzkach. Tylko spodnie Michał miał pochowane. Ale kurcze,nie wiem czy czasami nie leży jeszcze gdzieś jakaś torba,bo coś mi mało Hani sukienek Kilku nie było w tych kartonach,a wiem że na pewno będą dobre,bo to na 2 latka(w zeszłym roku były za duże). Więc muszę jakiś kursik do piwnicy zrobić i przetrzepać kartony w domu jeszcze.
Michu wraca do pracy,więc idę nadzorować
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Udanego tworzenia Waszego dzieła
No ja też miałam z zeszłego roku poodkładane takie większe ubranka i teraz poszły już do worów z za małymi rzeczami. Powyrastała. Koszulki jeszcze w miarę nadrobiliśmy ale musze dokupić spodenek i sukieneczek i jakieś lekkie buciki, sandałki i balerinki
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agus my mamy hippa bio combiotic bo tylko to toleruje