- /
- /
- /
- /
- /
- Kwietniowe mamusie 2011 come back
Kwietniowe mamusie 2011 come back
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
cieszę sie, ze zaczełam go wcześnie wysadzać jak tylo siedział i nie umiał z niego wstać bo teraz nie ma problemu z siadaniem na nocknik i robieniem
nauczona doświadczeniem młodą też tak będę wysadzać, zaraz jak zacznie stabilnie siedzieć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- andzia8555
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na normalnym sedesie nawet ze mna siedze tak by miał oparcie o mnie i też nic z tego posiedzi może trochę dłużej ale nie na tyle by wysiusiać sie.to może na tej nakładce na normalnym wc by posiedział?
- kasiunia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na chwileczke... dopiero odpalilam kompa...caly dzien do du... moj teraz sklada sypialnie, skonczylismy malowanie no i mysle jeszcze 2 dni i bedzie calkiem gotowe!
A mnie cos bierze od wczoraj mnie boli brzuch, plecy i nogi i dzisiaj troche glowa! Czasami ustac nie moge hehe a jeszcze z <oliverkiem na gore do juz calkiem boli wszystko! :/ Hmyy zobaczymy!
Buzki!!! :*
Zajrze tu pod wieczor jak poloze malego!!
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Sylka to już nie wiem co Ci poradzić ... a próbowałaś wysadzac zaraz po obudzeniu wtedy każde dziecko robi siku... moze jak zobaczy, ze siku wylądowało w nocniczku i mam bije brawo i sie cieszy to zaskoczy z siadaniem
- Dave
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Nie wiem co doradzić.
A ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie. I jeszcze mnie dziewczyny wcześniej puściły I dobrze, bo pełnej 12 godzinnej zmiany to nie wiem czy wyrobię. Ciepło, duszno u nas. Coś klima szwankuje i pot mi się leje po plecach i cyckach. Blllleeeeee......
No i słaba jestem i brzusio boli Ale to znaczy, że kropek rośnie Odebrałam dziś wyniki i są dobre. Wszystko w normie, fakt że na najniższej granicy ale zawsze tak miałam.
Porozmawiałam z dyrektorem i we wtorek ruszam z moim ginem temat l4. Mam wszystko w nosie. Wolę siedzieć w domku.
- czekoladka2904
- Wylogowany
- rozmowna
- www.poomoc.pl - wystarczy kliknąć
Andziu gratulujemy zębolka!
Baby mówisz, że drożdżowe wcinałaś... Ja mam ochotę na coś na zimno. Kiedyś robiłam takie ciasto z bananami i galaretką na zimno, ale teściowa miała przepis i nie wie czy go nie wyrzuciła... Muszę upiec jakiś wynalazek w weekend
u nas ten sam problem, jak u Sylki - Gabryś nie bedzie siedział na nocniku tylko się nim bawi i wysadza miśki... chowa w nim różne rzeczy, np. swoje buciki
Byłam wczoraj na oddziale, bo od rana miałam skurcze i to dość bolesne po ok. 30sek co godzinę, co pół i różnie - nieregularne były, ale mąż nalegał by zadzwonić do gina, więc ten kazał przyjechać. W trakcie badania wyszło, iż rozwiera się szyjka, już jest na palec, czyli chyba ok. 2cm... No i zalecił brać magnez 6x500mg dziennie przez tydzień, ale biorę 2 czy 3 i to tak nawet pomaga, ale skurcze są nadal... Już wolałabym urodzić, te upały i skurcze przy Gabrysiu męczą mnie kilka razy mocniej niż cokolwiek innego...
U nas 32st. w cieniu przez prawie cały dzień... Coś okropnego! I tak od kilku dni... Może dzisiaj spadnie troszkę deszczu...
A i mam pytanie do mamuś, które zastosowały takie rozwiązanie.. A mianowicie chodzi o mały tapczanik, narożnik bądź fotel rozkładany do spania dla Gabrysia. Szukam i przeglądam, ale nie mogę nic fajnego znaleźć, może macie jakieś linki, kontakty, czy coś z własnego doświadczenia.. Będę bardzo wdzięczna!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
co do łózeczka jeśli masz możliwość to zdrowiej dla kręgosłupa dziecka jest wstawić normalne łózko z materacem, bo takie rozkładane nie dają odpowiedniego podparcia dla kręgosłupa... my mamy takie nieduze 140*70 na jakiś czas starczy a przynajmniej ma porządny materacyk
Sylko to juz nie wiem co ci poradzić niestety, widocznie zupełnie nie jest do tego gotowy i trzeba poczekać
ciasto polecam to: mojewypieki.blox.pl/2009/06/Sernik-na-zi...enizowanych-lub.html
jest pyszniutkie, właśnie na zimno i taaaakie trussssssskawkowe po prostu boskie w smaku, robiłam już 3 razy w ciągu tygodnia bo mąż się dopominał
- czekoladka2904
- Wylogowany
- rozmowna
Łóżko kupimy Gabrysiowi, tylko właśnie poszukuję czegoś godnego zainteresowania... Myślałam nawet nad piętrowym dziecięcym, które można rozłożyć i na razie w pokoju stałby sam dół, a góra byłaby zdemontowana... No zobaczymy, jak to wyjdzie..
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- czekoladka2904
- Wylogowany
- rozmowna
A taki oto tapczanik zamówiliśmy dla Gabrysia allegro.pl/tapczanik-sweet-color-zyrafka...x70-i2411207546.html Mnie się podoba - wybraliśmy ten z żyrafką
Chyba złapałam jakiegoś ciążowego doła.. Idę się położyć...
Dobrej nocki dziewczyny!
- czekoladka2904
- Wylogowany
- rozmowna
Nasz Gabryś już od 5 na nogach szaleje z dziadkiem
A ja przy dźwiękach Grechuty przeglądam co nieco..
No i dół minął - chyba się wyspałam Ciężarnej czasem do szczęścia nie trzeba wiele..
Życzę wszystkim miłego dnia!