- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Gra z elementami ryzyka
Gra z elementami ryzyka
- toxaaa
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
1 tydzień 4 dni temu #1502747 przez toxaaa
Ostatnio pomyślałem, że idealna dla mnie gra to taka, która łączy w sobie emocje i kalkulację. Gdzie możesz podjąć decyzje, przeanalizować sytuację i zatrzymać się na czas. Chętnie wypróbuję coś w tym stylu jeśli ktoś zna sprawdzone opcje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- katana
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
1 tydzień 4 dni temu #1502748 przez katana
Czasami chcesz znaleźć grę, która nie wymaga skomplikowanych zasad, ale jednocześnie trzyma w napięciu do ostatniej chwili. Niedawno natknąłem się na taki - wystarczy puścić piłkę i obserwować, gdzie spadnie. Wydawać by się mogło, że wszystko zależy od szczęścia, jednak im więcej grasz, tym lepiej rozumiesz schematy. Próbowałem na wygodnej stronie -
crashmoneygames.com/pl/game/gra-plinko/ i utknąłem na kilka godzin. Szczególnie lubię ten moment, kiedy szczęście Ci sprzyja, a efekt przekracza Twoje oczekiwania. Teraz przychodzę grać za każdym razem, gdy chcę trochę odpocząć i zaczerpnąć dawki emocji.
- zazajoj
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
1 tydzień 4 dni temu #1502749 przez zazajoj
Cześć! Nie ma nic bardziej relaksującego niż gra, w której nie można przewidzieć wyniku. Niedawno odkryłem tę grę i wywołała we mnie falę ekscytacji. Po prostu wystrzeliwujesz piłkę i widzisz, gdzie ona wyląduje, nie wiedząc, jak to się skończy. Rezultat jest zawsze nieoczekiwany!