BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #425359 przez Dave
No to niech ich ten zawał trafia :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #425361 przez klaudia_286
z mojej rodziny się cieszą,zbierają wszystko na wyprawke juz,zeby było nam łatwiej

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #425365 przez Dave
u mnie jest tak samo. Moja familia oddała by drugiemu kawałek nieba i ostatni kęs chleba. A od męża widza tylko swój czubek nosa :angry:

12 lata 3 miesiąc temu #425371 przez patrycja280791
MONIA - ja przed zajsciem w ciaze wazylam 70 kg a teraz juz 74 :) a w grudniu wazylam 83kg :laugh: ale sie odchudzalam i doszlam do wagi 70 kg no a teraz znow waga rosnie ale sie ciesze ze mam maluszka w sobie, waga teraz nie wazna

12 lata 3 miesiąc temu #425372 przez klaudia_286
za dwa tyg przyjezdza moj Mąż,ehh nie moge sie doczekac a jak mnie zobaczy to sie wystraszy heheheh:P

12 lata 3 miesiąc temu #425376 przez Dave
Klaudiu - no co ty. Nie wystraszy się :side: :side: Na pewno zauważy zmiany, ale wyściska i wycałuje :lol: :lol: każdy skraweczek ciała :side:

12 lata 3 miesiąc temu #425377 przez MoNiaaa
kalaudia nie wystraszy sie tylko ucieszy :) i tego sie trzymajmy z ta waga :side:

ja na tesciowa na szczescie nie moge narzekac oczywiscie ma swoje minusy ale w calosci jest do przezycia i siostry meza tzn 2 z 3 sa bardzo w porzadku :)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #425379 przez Majka
Cześć dziewczyny!
No to po stresie. Maluszek ma prawie 4 cm :-) Serduszko wali jak szalone. Ginekolog śmiała się, że mały z niego akrobata bo tak szalał w brzuszku. Mam 3 fotki i w każdej jest w innej pozycji. Pomachał rączką dzisiaj na usg tak się gin. ucieszył mówiła, że jest super. Ja się normalnie wzruszyłam to tak jakby chciał pow. nie martw się mamusi wszystko jest ok. Jest śliczny i kochany. Wieczorkiem jak mąż wróci postaram się wrzucić fotki bo teraz coś skaner odmawia mi posłuszeństwa. Za 2 tyg. mam badania genetyczne i mam zjeść coś słodkiego marsa teatralnego aby maluszek tak nie szalał tylko leżał spokojnie :-) wiercipiętka z niego. Oprócz tego znów mam drożdżaki i znów tabletki dopochwowe . Gin. pow. że nie szkodzą maluszkowi, ale trzeba to wyleczyć. Poza tym jestem najszczęśliwsza na świecie. Stres był niesamowity, ale już jest ok.
Jeśli chodzi o wagę no coż 79 dzisiaj pyknęło, ale wiecie co mam to gdzieś ważne , że wszystko jest OK. Po porodzie wezmę się za siebie i schudnę. Tak bardzo się cieszę dziewczyny :-)

12 lata 3 miesiąc temu #425380 przez MoNiaaa
Majka gratuluje strasznie!!!!ciesze sie razem z toba!!!koniecznie pokaz fotki :)

tez bym chciala takie fikolki zobvaczyc...a najsmieszniejsze jest to ze przy JUlce nie mialam ani jednego takiego ladnego zdjecia zeby bylo widac glowke i raczki i nozki...nie wiem czy to od lekarza zalezy czy od sprzetu??ja na swoich zdjeciach tylko jakies mazy widzialam :side:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #425382 przez Dave
Majka - co za fantastyczne wiadomości :lol: :lol: :lol:
Koniecznie czekamy na zdjęcia akrobaty.
Już taki duży Twój maluszek :side: :side:
Najważniejsze, że wszystko dobrze i maluszek szaleje i macha łapkami :side: :side:

Ja też chcę widzieć już moje maleństwo :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

12 lata 3 miesiąc temu #425387 przez MoNiaaa
ja tez chce :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: chyba nie doczekam tego poniedzialku...i to jeszcze na 19 :ohmy:

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #425388 przez klaudia_286
:) moje jak tak zaczna machać to w moim brzuchu bedzie rewolucja bo beda sie pchac kto pierwszy ma byc hehehe

12 lata 3 miesiąc temu #425390 przez Majka
Dziewczyny niesamowite uczucie. U mnie widać główkę, rączki i nóżki. :-) Nie wiem jak będzie na skanie , ale na fotkach, które trzymam w ręku widać suuuper. :-)Acha serduszko bije 176/min. , więc ok:-) . No akrobata mały już widzę, jak będzie mnie kopał:-) Nawet gin. się śmiałą bo tak jej się podobał :-) ja myślę, że podobała :-) Czekam teraz na wsze wizyty. Ja mam kolejna 25 września.

12 lata 3 miesiąc temu #425393 przez klaudia_286
fajnie ja to mogla bym juz miec polowe ciazy za soba szybciej by zlecialo :P

12 lata 3 miesiąc temu #425398 przez Majka
No ja też , ale w końcu się doczekamy :-) wasze dzieciaczki też na pewno tak będą fikały. Ja uważam na cukier i mało go jem chyba , że naprawdę nie mogę wytrzymać a maluszek taki ruchliwy:-) jak tego 25 zjem marsa lub coś podobnego to będzie miał dopiero czad;-) jak na haju;-) ha ha ha cukrowym :-) Widziałam też ładny kręgosłupik :-) teraz tylko pzreżyć te genetyczne ufff . Ja to bym mogła tak co tydzień chodzić i sprawdzać czy wszystko jest ok :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka